Jump to content
Naimisiin.info

Diane.

Rouva
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Diane.'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Diane.

    Turun kukkakaupat

    Hunna84, cityshopparillahan saa Fiorista sen alennuksen morsiussidonnasta, en tiiä kuuluuko vieheet morsiussidontaan?! kannattaa kysyä!
  2. Diane.

    Turun kukkakaupat

    Hunna84, Regina on Linnankadulla. Siinä Forumia vastapäätä ja oisko siinä se Pia Jaalan liike kans vastapäätä ellen sekota sitä mihinkään toiseen. Vieheet tais olla 7 euroa, ja kimppu vajaa 50 euroa, en muista tarkkaa summaa kun sulhanen kävi hakemassa loppuen lopuksi kukat. Edellisellä sivulla taitaa olla hintavertailua muihin liikkeisiin nähden, missä kävin sillon saman kuvan kanssa kysymässä hintoja! Mulla siis oli aika yksinkertainen tulppaanikimppu.
  3. Diane.

    Turun kukkakaupat

    Nyt voin tulla suosittelemaan kukkakauppa Reginaa. Sain mitä halusin, jopa paremman kimpun mitä olin osannut ajatella. Kimppu kesti todella hyvin koko päivän ja oli kuulemma seuraavan viikon puolellakin vielä kuosissa, kertoi morsiuskimpun heitossa sen saanut. Kukkina mulla oli vain tulppaaneja, josko silläkin vaikutusta asiaan. Myös sulhasen viehe säilyi kauniina koko päivän! Regina oli lisäksi hinnoiltaan edullisin mun kyselykierroksen mukaan.
  4. Diane.

    Turun kukkakaupat

    Tänään kävin kiertelemässä Turun keskustan kukkakauppoja ja kyselemässä hintoja morsiuskimpulle. Hintahaitari tulppaanikimpulle oli 40-100 euroa. Mulla oli kuva mukana minkä pohjalta myyjät arvioivat hinnan. Kävin Yliopistonkadulla Florassa, jossa hinta-arvio oli noin 50 euroa. Heillä tosin vaihtuu omistaja joulukuun alussa, joten myyjä ei voinut luvata mitään tarkkaa, ja pyysi palaamaan tarvittaessa joulukuun alussa uudelleen asiaan. Stockmannin alakerrassa Fiorissa hintaa kimpulle kertyi noin 60-65 euroa, tästä saisin -20 % Cityshopparikortilla pois, jolloin hinta olisi viidenkympin paikkeilla. Heillä ei ollut mitään nauhoja tms., jotka tarvis sitten hankkia itse ja toimittaa kukkakauppaan. Olin siis ajatellut, että kimpun varteen tulis tummanpunasta jotain satiini/silkkinauhaa. Piia Jaalan tarjous kipusi 100-120 euroon. Palvelu oli tosin kovin ystävällistä, mutta hinnan vuoksi kauppa rajautui heti pois. Melkein Jaalaa vastapäätä Linnankadulla on Regina, jossa sain kimpulle edullisimman tarjouksen 40 euroa. Myyjä vaikutti tosi mukavalta ja avuliaalta ja ainoana myyjistä totesi, että viehettä ei kannata tehdä tulppaanista, koska se kestää vieheenä huonosti. Myyjä suositteli vieheeksi neilikkaa, joka on kuulemma hyvin kestävä. Luin myös aikaisempia kokemuksia Reginasta ja sitä ollaan täälläkin kehuttu. Joten tämä on siis varmaan ykkösvaihtoehto tähän mennessä. Kävin myös Aninkaistenkadulla Tähkässä ja siellä tarjous oli 50 euron molemmin puolin. Kauppilassa palvelu oli aika nihkeetä, suorastaan huonointa noista kaikista, joten en varmaan sieltä kukkia tilaa. Hinnaksi arvioivat noin 30-50 euroa, joten samaa hintaluokkaa noiden muiden kanssa. Taidanpa päätyä tohon Reginaan sitten, palvelu oli ystävällistä ja hinnat kohdallaan. Toivottavasti puska on samaa laatua sitten tärkeänä päivänä, mutta enköhän usko naikkareiden kehuihin... Joulukuun alussa sitten vain tilailemaan.
  5. Ei pelota - ainakaan vielä ;D Minusta joku on siinä vaiheessa pielessä, jos joutuu oikeasti pelkäämään omia polttareitaan... On asioita joita en itsekään mielelläni tekisi, esim. julkinen esiintyminen. Toisaalta kyllä polttarisankarin täytyy vähän heittäytyä jännittäviinkin tilanteisiin : Itse uskon että kaverini osaavat järjestää polttarit, joissa ei ole yliampuvia juttuja, vaan että kaikilla on hauska päivä.
  6. Diane.

    Turun kukkakaupat

    sunflow, mä kysyin ihan samantapasen kimpun hintaa. Sitten kyllä hylkäsin idean ruusuista, koska myyjä sanoi että tulppaani kestää pakkasta paremmin ja alunperin olin ajatellut tulppaanikimppua. Tulppaaneista en kyllä halua laskeutuvaa kimppua, niin onkohan sen hinta sitten hieman halvempi... Ja vieheiden hinta oli 6 euroa. muoks. Kyseessä siis Fiori
  7. Diane.

    Turun kukkakaupat

    Mua kiinnostaa kanssa toi Fiori. Minkälainen on heidän hintatasonsa? Esimerkiksi verrattuna muihin Turun kukkakauppoihin? Entä onko kellään kokemuksia Kauppilan puutarhasta?
  8. Oisko täällä ketään turkulaisia, jotka osais sanoa millaisia hintoja täkäläisissä kukkakaupoissa pyydetään?
×
×
  • Create New...