Jump to content
Naimisiin.info

Tiutau

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Kaakkois-Suomi

Tiutau's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. En ostanut mitään, enkä lisännyt mitään koko hääpäivän aikana. Meikkaajan neuvosta vaan painelin kasvojani paperiin kun alkoi kiiltää (en tosin muistanut sitäkään tarpeeksi usein, huomaa kuvissa).
  2. Tiutau

    Kokemuksia: lapset häissä

    Meillä oli vain 4 alle 4v lasta häissämme ja hyvin meni. Tietysti lapset vähän riehaantuivat, mutta ketään ei tuntunut häiritsevän. Ja jos olisi häirinnyt, olisi saanut mennä pois
  3. Joo se on just se vanha pappila, siellä valtakadun Etelä-Saimaan puoleisessa päässä. Hääkakku oli TODELLA hyvää! Harmi kun miehen kaverit tulivat syömään sen pois häitä seuraavana päivänä. Ehdin onneksi pelastaa itelleni palasen siitä.
  4. Ainiin, meiän talvista hääkuvaa voi käydä kattomassa täällä
  5. Meillä oli juhlat lähes kuukaus sitten Ruustinnassa. Kirkko oli Lappeen kirkko kun tuo oma on remontissa. Ruustinna oli aivan älyttömän kaunis paikka! Ruoka oli hyvää ja meiän noin 40 hengen porukka mahtui siihen suurimpaan saliin eli ei tarvinnut osan vieraista olla toisesssa huoneessa. Tarjouskin oli toiseksi halvin. Suosittelen, Laureliako sitä ravintolaa kyseli.
  6. Miun polttareissa oli kyllä mukana ystäviä, joita ei valitettavasti voitu kutsua häihin.
  7. 20kpl valkoisia ruusuja, pyöreä kimppu, ei vihreää näkyviin. Lisäksi miehellä viehe ja morsiustytölle vähän harsokukkaa tukkaan. Yhteensä 56 euroa. Heittokimpuksi olen ajatellut hankkia yhden valkoisen ruusun.
  8. Tiutau

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Mennessä prinsessa ruusunen ja poistuessa Kuulan marssi. Häävalssina Aknestikin Kaunein
  9. 120€ sisäkuvaus, ulkokuvaus 100€. Hintoihin kuuluu 3 kuvan sarja.
×
×
  • Create New...