Jump to content
Naimisiin.info

Nereidi

Rouva
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Nereidi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tänään kävin juttelemassa kukista. Toiveena oli kalla, mutta kuinkas kävikään. Kukkina tummanpunainen ruusu ja neilikka sekä valkoinen eustoma. Kallan hintaa ei yhtään kuulema osaa ennustaa etukäteen ja mun kimppuun olis tullu melko paljon kallaa, joten päädyin sitten varmempaan vaihtoehtoon noin hinnan suhteen. Meillä siis kukat tulevat yhteensä maksamaan arviolta 70 euroa. Kimppu n. 50€, yksi viehe 6€ ja heittokimppu n. 10 €.
  2. Teippipidennyksistä lisää kokemuksia? Olen teippipidennyksiä harkinnut, kun nää mun hiukset ei oo kovin pitkät eikä saa tehtyä haaveilemiani kampauksia. Arveluttaa pidennykset kuitenkin, kun maksavat aikalailla.. Kertokaa hyviä ja huonoja puolia.
  3. Itse olen jo laskenut miten pillereitä pitää syödä, että lopetus tulee just kun häät on ohi. Häät la ja laatan vikan pilleri otan su. Just tuon ihoasian takia jätän vasta häitten jälkeen pois. Ja eipä ainakaan tuu mitään ylimääräsiä vuotoja, pahoinvointeja ym. Niin ja ehtii muuttaa mielensäkin, jos vielä haluu myöhäistää.
×
×
  • Create New...