Aroha

Aktiivijäsen
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Aroha

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tässä tiedoksi Furuhedin nettiosoite kiinnostuneille: http://koti.mbnet.fi/furuhed/. Sivuilta löytyy ihan mukavasti kuviakin.
 2. Mulle eivät Medivireen matkoihin erikoistuneessa yksikössä (hoitavat ulkoministeriön rokotuksia jne.) antaneet ollenkaan lavantautirokotusta, ei kuulemma ole tarpeellinen / välttämätön (meillä viikon matka Keniassa) eikä tarpeeksi tehokas. Otin Havrixin sijasta Twinrixin, siis A ja B-Hepatiittisuojan, sillä saattaahan aina tapahtua onnettomuuksia... Sillon tuo B-Hepatiittisuoja tulee tarpeeseen. Kallein oli tuo Twinrix, noin 57€ / rokotus (niitä on kolme, vika puolen vuoden päästä ensimmäisestä).
 3. Strassi, kiitoksia infosta! Meille ei tuosta ole tiedotettu vielä mitään, mutta eipä sillä väliäkään ole kun ei golffata ;D . Paitsi sulho on alkanut osoittaa kiinnostuksen oireita... Jos vain jaksat niin tulethan matkanne jälkeen kertomaan kokemuksia ja vinkkejä!
 4. Taidetaan olla . Me lähdetään kotimatkalle muistaakseni 26.8, siinä vaiheessa on takana kaksi ja puoli viikkoa ihanaa häämatkaa...
 5. Teikku! Milloin olette Mauritiuksella? Mekin ollaan menossa elokuussa Belle Mare Plageen, muistaakseni ollaan siellä elokuun kolmas viikko ja vähän päälle. Saas nähdä kuuluuko jostain nurkasta suomenkielistä pulinaa...
 6. Me päästiin jouluaattona klo.15 perille vallan mainiosti Kirkkonummen suunnasta, silloin tosin ei vielä ollut alkanut sataa (vettä). Lumella oli hyvä ajella ja kävellä, portaatkin selvisin kunnialla . Täytyy kyllä harjoitella ennen häitä sitä laskeutumista... Koko paikka oli aivan täynnä autoja ja kirkossakin oli hyvin lämmin kun istumapaikat loppuivat kesken... Häissä on varmaan hiukan vähemmän väkeä joten takit saattaa joutua pitämään päällä, mutta ei se minun mielestäni haittaisi ollenkaan.
 7. Heippa helmi05! Meillä on tuo sama yhdistelmä, tosin elokuun lämpimillä (toivottavasti...) ilmoilla. Furuhediin viedään oma pitopalvelu, alkoholia voi tarjoilla niin paljon kuin pää kestää ja kynttilöitäkin saa polttaa!! Haapajärven kirkossa on penkkien päihin kynttilänpitimet, eivät olleet mun makuun mutta saattavat näyttää kivoilta talvella. Menkäähän sinne vaikka joulukirkkoon ja testatkaa lämpötila.
 8. Paljon kiitoksia lizze ja Elektra! Ollaan huomenna menossa matkatoimistoon selvittämään mahdollisuuksia lähemmin ja on mukava tietää näistä käytännön asioista ja muiden kokemuksista .
 9. Minäkin toivoisin tietoa ja kokeneiden mielipiteitä kun on samansuuntaiset suunnitelmat ! Käsittääkseni safarille voi hyvin lähteä myös kesällä. Sadekausi ajoittuu muistaakseni alkuvuoteen (=talveen) ja silloin en välttämättä haluaisi jeepissä istua.
 10. Eivät portaat minusta missään tapauksessa näytä hajoavilta, hyvin epätasaisilta kylläkin. Ovathan ne siinä jo kaksisataa vuotta seisseet... Ennen oli keskellä kaide, mutta se jouduttiin poistamaan arkkujen kantamisen hankaluuden takia. Täytyy kyllä käydä harjoittelemassa laskeutumista etukäteen : . Furuhedissa on äänentoistolaitteet ja isot kaiuttimet, mutta ilmeisesti mikki siis puuttuu. Muistelin kyllä sellaisen nähneeni, mutta täytyy tarkistaa. Kiitoksia vinkistä, prinzessin!
 11. Hei Viivu, hyvä jos vinkeistä oli apua . Olemme käyneet katsomassa kirkkoa sisältä, oli semmoinen puukirkon näköinen, tarkoitan siis että tuoksuu vanhalle puukirkolle, lattialankut ovat vanhan näköiset, pienempi kuin keskustan kirkko mutta kyllä sinne hyvin meidän sata vierasta mahtuvat ja tilaakin jää. Erittäin tunnelmallinen! Minun makuuni ehkä hiukan liikaa "sälää" sisällä, mutta sellaisia nuo vanhat kirkot ovat. Lattialla on punainen, karkea matto käytävällä. Portaat hiukan jännittävät, mutta ainakin niissä on tyyliä ;D . Kannattaa ottaa yhteyttä seurakuntamestariin ja sopia vierailusta. Hänelle kyllä tuntuivat sopivan vierailut lähinnä virka-ajan puitteissa... Haapajärven kirkko on suosittu vihkikirkko, keskustan kirkkoa suositumpi, joten ainakin kesä-aikana kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Lisätietoa: http://www.evl.fi/srk/kirkkonummi/.
 12. Hei Laulaja, Meidät vihitään Haapajärven kirkossa. Siitähän on vain joku kilometri juhlapaikalle, joten vieraat ei ehkä sittenkään eksy takametsien pikkuteille... Harkitsimme kyllä keskustankin kirkkoa, mutta ankaran pohdinnan jälkeen Haapajärvi vei voiton!
 13. Nostanpa tätä kun en ota uskoakseni ettei kukaan Furuhedissa juhlinut / juhliva täällä seikkailisi, varsinkin kun ottaa huomioon että tänä vuonnakin olivat kaikki kesäviikonloput varattuja. Elikkäs infoa, vinkkejä ja kokemuksia kaivataan! Morsiamet, sulhaset, kaasot, vieraat... Kiitoksia jos jaksatte vastata !
 14. Oletko Laulaja ollut koskaan Furuhedissa keikalla? Jos, niin millainen se mielestäsi oli? Siellähän pääsee myös ulkokautta lavalle ja pois. Mietin tässä voimmeko jotenkin järjestelyillä helpottaa bändin elämää siellä.
 15. Me käytiin katsomassa oikeastaan kaikkia muitakin juhlatiloja ;D jotka soveltuvat vähän yli sadalle hengelle. Ljungheda oli ehkä toiseksi paras, siellä on ihanan isot ikkunat. Lisäksi matka keskustan kirkolta on lyhyt. Sisätila ei kuitenkaan ollut mielestämme ihan yhtä siisti ja kätevä kuin Furuhedissa, mutta kyllä sielläkin varmasti saa viihtyisät häät aikaan. Bygdebo on ahdas sadalle ja tilat eivät muutenkaan oikein miellyttäneet. Runhälla oli jumppasalin oloinen, mutta mukavasti meren läheisyydessä. Näköalaa ei kuitenkaan oikein ollut. Övidsborg oli jees, varsinkin jos pitää ruskeasta. Parkkitilaa riitti, etupihan näkymät olivat avarat ja emäntä mukava. Bergåsa on hiukan liian kaukana Porkkalan tien varrella. Lisäksi esimerkiksi seinälamppujen johdot olivat muistaakseni ikävästi näkyvillä. Oletteko ajatelleet esimerkiksi Hvitträskiä tai Hvittorpia? Hvitträsk on kylläkin ravintola ja Hvittorpissa puolestaan ei saa tanssia kuin häävalssin ja juoda viiniä ruuan kanssa (ei siis boolia, bändiä tms.), mutta tilat ovat hienot. Myös Rauhala näytti upealta, sen vuokra on vain korkeampi kuin nuorisoseuraintalojen ja pois pitää lähteä puoliltaöin. Meille Furuhed oli lopulta aivan loistava valinta muutenkin kuin tilojen puolesta, sillä varasimme Haapajärven kirkon joka on vain noin kilometrin päässä juhlapaikalta. Aluksi ajattelin Kirkkonummen keskustan kirkkoa, mutta lopulta Haapajärven tunnelmallinen puukirkko vei portaineen voiton. Vaa'assa painoi paljon myös kirkon sijainti kauniissa maalaismaisemassa.