Jump to content
Naimisiin.info

Aroha

Aktiivijäsen
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän Aroha kaikki viestit

  1. Aroha

    Furuhed (Kirkkonummi)

    Tässä tiedoksi Furuhedin nettiosoite kiinnostuneille: http://koti.mbnet.fi/furuhed/. Sivuilta löytyy ihan mukavasti kuviakin.
  2. Aroha

    Afrikkaan safarille?

    Mulle eivät Medivireen matkoihin erikoistuneessa yksikössä (hoitavat ulkoministeriön rokotuksia jne.) antaneet ollenkaan lavantautirokotusta, ei kuulemma ole tarpeellinen / välttämätön (meillä viikon matka Keniassa) eikä tarpeeksi tehokas. Otin Havrixin sijasta Twinrixin, siis A ja B-Hepatiittisuojan, sillä saattaahan aina tapahtua onnettomuuksia... Sillon tuo B-Hepatiittisuoja tulee tarpeeseen. Kallein oli tuo Twinrix, noin 57€ / rokotus (niitä on kolme, vika puolen vuoden päästä ensimmäisestä).
  3. Me päästiin jouluaattona klo.15 perille vallan mainiosti Kirkkonummen suunnasta, silloin tosin ei vielä ollut alkanut sataa (vettä). Lumella oli hyvä ajella ja kävellä, portaatkin selvisin kunnialla . Täytyy kyllä harjoitella ennen häitä sitä laskeutumista... Koko paikka oli aivan täynnä autoja ja kirkossakin oli hyvin lämmin kun istumapaikat loppuivat kesken... Häissä on varmaan hiukan vähemmän väkeä joten takit saattaa joutua pitämään päällä, mutta ei se minun mielestäni haittaisi ollenkaan.
  4. Heippa helmi05! Meillä on tuo sama yhdistelmä, tosin elokuun lämpimillä (toivottavasti...) ilmoilla. Furuhediin viedään oma pitopalvelu, alkoholia voi tarjoilla niin paljon kuin pää kestää ja kynttilöitäkin saa polttaa!! Haapajärven kirkossa on penkkien päihin kynttilänpitimet, eivät olleet mun makuun mutta saattavat näyttää kivoilta talvella. Menkäähän sinne vaikka joulukirkkoon ja testatkaa lämpötila.
  5. Aroha

    Afrikkaan safarille?

    Paljon kiitoksia lizze ja Elektra! Ollaan huomenna menossa matkatoimistoon selvittämään mahdollisuuksia lähemmin ja on mukava tietää näistä käytännön asioista ja muiden kokemuksista .
  6. Aroha

    Afrikkaan safarille?

    Minäkin toivoisin tietoa ja kokeneiden mielipiteitä kun on samansuuntaiset suunnitelmat ! Käsittääkseni safarille voi hyvin lähteä myös kesällä. Sadekausi ajoittuu muistaakseni alkuvuoteen (=talveen) ja silloin en välttämättä haluaisi jeepissä istua.
  7. Aroha

    Furuhed (Kirkkonummi)

    Eivät portaat minusta missään tapauksessa näytä hajoavilta, hyvin epätasaisilta kylläkin. Ovathan ne siinä jo kaksisataa vuotta seisseet... Ennen oli keskellä kaide, mutta se jouduttiin poistamaan arkkujen kantamisen hankaluuden takia. Täytyy kyllä käydä harjoittelemassa laskeutumista etukäteen : . Furuhedissa on äänentoistolaitteet ja isot kaiuttimet, mutta ilmeisesti mikki siis puuttuu. Muistelin kyllä sellaisen nähneeni, mutta täytyy tarkistaa. Kiitoksia vinkistä, prinzessin!
  8. Aroha

    Furuhed (Kirkkonummi)

    Hei Viivu, hyvä jos vinkeistä oli apua . Olemme käyneet katsomassa kirkkoa sisältä, oli semmoinen puukirkon näköinen, tarkoitan siis että tuoksuu vanhalle puukirkolle, lattialankut ovat vanhan näköiset, pienempi kuin keskustan kirkko mutta kyllä sinne hyvin meidän sata vierasta mahtuvat ja tilaakin jää. Erittäin tunnelmallinen! Minun makuuni ehkä hiukan liikaa "sälää" sisällä, mutta sellaisia nuo vanhat kirkot ovat. Lattialla on punainen, karkea matto käytävällä. Portaat hiukan jännittävät, mutta ainakin niissä on tyyliä ;D . Kannattaa ottaa yhteyttä seurakuntamestariin ja sopia vierailusta. Hänelle kyllä tuntuivat sopivan vierailut lähinnä virka-ajan puitteissa... Haapajärven kirkko on suosittu vihkikirkko, keskustan kirkkoa suositumpi, joten ainakin kesä-aikana kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Lisätietoa: http://www.evl.fi/srk/kirkkonummi/.
  9. Aroha

    Furuhed (Kirkkonummi)

    Hei Laulaja, Meidät vihitään Haapajärven kirkossa. Siitähän on vain joku kilometri juhlapaikalle, joten vieraat ei ehkä sittenkään eksy takametsien pikkuteille... Harkitsimme kyllä keskustankin kirkkoa, mutta ankaran pohdinnan jälkeen Haapajärvi vei voiton!
  10. Aroha

    Furuhed (Kirkkonummi)

    Nostanpa tätä kun en ota uskoakseni ettei kukaan Furuhedissa juhlinut / juhliva täällä seikkailisi, varsinkin kun ottaa huomioon että tänä vuonnakin olivat kaikki kesäviikonloput varattuja. Elikkäs infoa, vinkkejä ja kokemuksia kaivataan! Morsiamet, sulhaset, kaasot, vieraat... Kiitoksia jos jaksatte vastata !
  11. Oletko Laulaja ollut koskaan Furuhedissa keikalla? Jos, niin millainen se mielestäsi oli? Siellähän pääsee myös ulkokautta lavalle ja pois. Mietin tässä voimmeko jotenkin järjestelyillä helpottaa bändin elämää siellä.
  12. Me käytiin katsomassa oikeastaan kaikkia muitakin juhlatiloja ;D jotka soveltuvat vähän yli sadalle hengelle. Ljungheda oli ehkä toiseksi paras, siellä on ihanan isot ikkunat. Lisäksi matka keskustan kirkolta on lyhyt. Sisätila ei kuitenkaan ollut mielestämme ihan yhtä siisti ja kätevä kuin Furuhedissa, mutta kyllä sielläkin varmasti saa viihtyisät häät aikaan. Bygdebo on ahdas sadalle ja tilat eivät muutenkaan oikein miellyttäneet. Runhälla oli jumppasalin oloinen, mutta mukavasti meren läheisyydessä. Näköalaa ei kuitenkaan oikein ollut. Övidsborg oli jees, varsinkin jos pitää ruskeasta. Parkkitilaa riitti, etupihan näkymät olivat avarat ja emäntä mukava. Bergåsa on hiukan liian kaukana Porkkalan tien varrella. Lisäksi esimerkiksi seinälamppujen johdot olivat muistaakseni ikävästi näkyvillä. Oletteko ajatelleet esimerkiksi Hvitträskiä tai Hvittorpia? Hvitträsk on kylläkin ravintola ja Hvittorpissa puolestaan ei saa tanssia kuin häävalssin ja juoda viiniä ruuan kanssa (ei siis boolia, bändiä tms.), mutta tilat ovat hienot. Myös Rauhala näytti upealta, sen vuokra on vain korkeampi kuin nuorisoseuraintalojen ja pois pitää lähteä puoliltaöin. Meille Furuhed oli lopulta aivan loistava valinta muutenkin kuin tilojen puolesta, sillä varasimme Haapajärven kirkon joka on vain noin kilometrin päässä juhlapaikalta. Aluksi ajattelin Kirkkonummen keskustan kirkkoa, mutta lopulta Haapajärven tunnelmallinen puukirkko vei portaineen voiton. Vaa'assa painoi paljon myös kirkon sijainti kauniissa maalaismaisemassa.
  13. Furuhedissa juhlitaan vuoden päästä !! Huomattavasti tyylikkäämpi kuin muut katsastamamme nuorisoseuraintalot, varsinkin sisältä ihana. Sisusta on remontoitu äskettäin ja värit ovat vaaleat. Erityishuomion ansaitsevat hienot valosysteemit. Katosta roikkuvissa "palloissa" on himmennin, joten tunnelmavalaistus onnistuu hienosti. Lisäksi löytyy diskopallo ja projektori, mikäli haluaa pistää pystyyn kunnon diskon ;D . Kynttilöitäkin saa polttaa. Viivu, noista Kirkkonummen juhlapaikoista löytyy netistä aika huonosti kuvia. Minkäkokoisia häitä olette järjestämässä?
  14. Summer_Bride, ideanne kuulostavat ihanilta! Hienoa että jaksat olla noin luova. Olettehan kuitenkin kuunnelleet Rakkaus on lumivalkoinen -biisin sanat kunnolla läpi? Siinähän käy lopuksi huonosti... "vain pienen hetken rakkaus on lumivalkoinen..."
  15. Aroha

    12 kuukautta -leikki

    Itse jouduin viime kesänä tällaisen leikin "uhriksi" . Valikoitujen vieraiden tuolinjalkoihin oli kiinnitetty rullatut laput, joissa oli numerot. Itse en edes heti huomannut koko läpyskää... Jossain vaiheessa sitten pyydettiin katsomaan tuolien alle ja ne joilla lappu oli tulivat numerojärjestyksessä salin eteen lukemaan heille siellä annetun tehtävän. Minun tuli toimittaa nuorelleparille joulukuusi... Tehtävä oli joko ajateltu tai muuten vain osui hyvin, sillä isänihän sen kävi sitten kätevästi omasta metsästä kaatamassa ja meille sulhon kanssa jäi kuusen kuljettaminen isipapan pakulla perille ja raahaaminen toiseen kerrokseen. Mielestäni tehtävä, vaikka olikin hiukan vaivalloinen, oli oikein mukava. Ei olisi välttämättä muuten tullut käytyä tapaamassa hääparia joiden kanssa voisi muutenkin olla hiukan enemmän tekemisissä kuin nykyään. Sitäpaitsi tuoreet joulutortut, jotka kuuluivat diiliin hääparin puolelta, maistuivat hyvin ;D .
  16. Onko kellään kokemuksia Furuhedista?? Meillä on tämä pohjois-Kirkkonummella sijaitseva nuorisoseurantalo alustavasti varattuna ja kaipaisin kokemuksia ja vinkkejä KAIKESTA ;D paikkaan liittyvästä! Miten vieraiden kulkeminen sujui, mikä pitopalvelu teillä oli, miten koristeltu... Ainakin Saia näyttäisi juhlivan häitään siellä ensi lauantaina .
  17. Kiitoksia Susie! Kuulisin mielelläni lisää kunhan olet jutellut emännän kanssa. Meillä on toinen paikka alustavasti varattuna, mutta ensi viikolla olisi tarkoitus jatkaa juhlapaikkakierrosta, jos vaikka löytyisi vielä parempi ;D .
  18. Hvittorp (joka muuten sijaitsee Kirkkonummella, Masalassa) vaikuttaa todella upealta, mutta kun soittelin sinne keväällä niin sain tietää että tanssiminen (häävalssia lukuunottamatta) ja alkoholin tarjoilu (onnittelumaljat ja ruokaviini poislukien) on kiellettyä. Onko muilla kokemuksia kiellosta käytännössä? Kuinka jyrkkiä ne loppujenlopuksi olivat? En haluaisi laittomuuksiin ryhtyä, joten jos kiellot ovat jyrkkiä niin paikka on valitettavasti lopullisesti unohdettava...
  19. Paljon kiitoksia kaikille vinkeistä !!! Ensi viikonloppuna ollaan menossa katsomaan potentiaalisia juhlapaikkoja. Vielä jää kyllä paljon käymättäkin, mutta onhan tässä aikaa... Venekerhoja en ollut tullut ajatelleeksikaan, täytyypä ottaa selvää. Lisäehdotukset ja kaikki mahdolliset tiedot ovat edelleen erittäin tervetulleita ;D !
  20. Olisiko jollain kokemusta juhlapaikoista Kirkkonummella ja ympäristössä? Olemme etsimässä sellaista loppukesäksi 2004, jolloin olisi tarkoitus aloittaa loppuelämä yhdessä Kirkkonummen kirkossa. Noin puolen tunnin ajomatka kirkolta juhlapaikalle olisi mielestämme maksimi. Netistä olen katsellut, mutta kun ei niistä sieltä oikein mitään tietoa saa... Varsinkin joku kartanon tyyppinen olisi ihana. Myös vinkkejä siitä mitä kannattaa ottaa huomioon paikkaa valitessa otetaan ilolla vastaan!
×
×
  • Create New...