marjukka07

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About marjukka07

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pääkaupunkiseutu
 1. Santorinin matka varattu heinäkuulle! Odotan jo innolla, kuvien ja kokemusten perusteella Onko kenelläkään kokemuksia Kamarin hotelli Santenellista?
 2. Täytynee kääntyä Ikean puoleen ja käydä katsomassa ruokaliinoja, näyttää ihan hyviltä ja löytyyhän sieltä myös pellavaisia, tosin hieman arvokkaampina, mutta siltikin edullisia. Kiitokset vinkeistä!
 3. Hääjuhla on Koivurannan Kartanossa, Sydänmaalla.
 4. Janetsu, mihin aikaan teidät vihitään? Meidät samana päivänä klo 14, muuta naapurikirkossa Seinäjoella.
 5. Ruokaliinojen olisi tarkoitus olla valkoiset, tai hieman pellavan väriset. Olen itsekin miettinyt tuota ompelemisen mahdollisuutta, mutta kun nuo käsityöt eivät ole vahvin lajini Lillamyy, miten paljon ompelemasi liinat tuli maksamaan? Millaisesta kankaasta teit? Entä saumat?
 6. Tietääkö joku mistä saa kankaisia ruokaluliinoja edullisesti, ostaa tai vuokrata? Lähinnä akselilla Helsinki-Seinäjoki. Juhlimme ensi kesänä häitä, mutta juhlapaikassa ei ole omasta takaa servettejä. Haluaisin ehdottomasti kankaiset, ovat juhlavammat, mutta niiden, ainakin edullisten sellaisten, löytäminen tuntuu yllättävän hankalalta. Tai saako tukusta yms. paksumpia, kauniita paperisia servettejä?
 7. Oletteko seinäjokiset morsiamet jo varailleet kampaajia, valokuvauksia sun muita kesälle 2008? Itsellä pyörii mielessä, jotta saisi varmasti halutut, mutta toisaalta pähkin, että vielä on aikaa... Edellä onkin jo muutamia mainintoja, mutta aina lisää kokemuksia kampaajista, kukkakaupoista ja valokuvaajista olisi kiva kuulla
 8. Juhlitaan heinäkuussa, 19. päivä. Kävin kuuntelemassa tuon Seinäkuun Yön häämusiikkikonsertin parisen vuotta sitten kaason ominaisuudessa. Tunnelmaan pääsi hyvin, vaikka istuttiin penkeissä, tyhjän alttarin edessä. Mielikuvitusta vain Leena, koska te juhlitte?
 9. Kesän 2008 morsian ilmoittautuu. Vihkiminen Törnävän kirkossa ja hääjuhla Koivurannan Kartanossa. Kaunis paikka!
 10. Kun kihlat oli vaihdettu ja ystäväni kyseli häiden ajankohtaa, pyysin häntä "epävirallisesti" kaasokseni, alustavaa tiedustelua Kun tarkka päivä oli päätetty, eli noin 1,5 vuotta ennen, pyysin ystävääni kaasokseni myös virallisesti. pääsee mukaan alusta lähtien, ja toisaalta kaipaan myös toista naisen mielipidettä asioihin, mies kun ei aina osaa sanoa mielipidettää joka asiaan.
 11. Kiitos Noora vastauksesta! Taidankin heti soitella. Jo aikaisemmin Koivurannassa juhlineilta kuulisin mieluusti kokemuksia.
 12. Koivurannan Kartano oli meilläkin yhtenä vaihtoehtona kesälle 2008, mutta apua!, oliko se jo koko kesälle varattu? Taidamme siis olla auttamattoman myöhässä asian suhteen. Noora, oliko paikassa yhtään lauantaita vapaana?