syksy2007

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About syksy2007

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minulla menee myös kihlasormus uusiksi, koska se ei sovi vihkisormuksen kanssa yhteen. Kultaseppä tosin sulattaa nykyisen kihlasormukseni ja tekee siitä sitten uuden. Näin vanha kihlasormus kulkee mukana
 2. Meille tulee kaksikielinen vihkitoimitus, eli suomeksi ja ruotsiksi. Pappina meillä on jo eläkkeellä oleva Ralf Karlsson. Hän on kuulemamme mukaan oikein mukava pappi. Itse olemme keskustelleet hänen kanssaan vasta puhelimessa, mutta hän on tulossa meille kotiin tekemään ns haastattelun, vihkimistä varten. Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä papista?
 3. Kävimme eilen tutustumassa Mika Mäkisen kädenjälkeen ja olimme todella tyytyväisiä, niin koruihin kuin itse henkilöön. Olisin kysellyt niiltä henkilöiltä jotka ovat sormuksia häneltä ostaneet, että olisiko mahdollista nähdä myös kuvia valmiista luomuksista?
 4. Heippa. Olisin tiedustellut teiltä jotka olette menneet naimisiin tai olette menossa naimisiin Maarian kirkossa, niin ketä pappi teidät vihkii? Itselläni ei ole kokemusta tämän kirkon papeista, joten kaikki tieto olisi tervetullutta. Kiitos
 5. Hei. Onko kenelläkään tietoa mistä saisin nuotit kyseiseen kappaleeseen? Kappale on todella ihana.
 6. Maarian Kirkko
 7. Hei. Ostin myös Timarista kuultopaperia hintaan 3,40€. Pakkauksessa oli 10 kpl. Huomattavasti halvempi kuin Sinelli tai Sinoperi.
 8. Heippa. Meidän häät ovat Mietoisten maamiseseurantalolla. Matkaa Turusta on noin 50km, mutta se taittuu puolessa tunnissa. Ihanan iso paikka, ihmisiä mahtuu ainakin 200 hlö:ä, ja kaikille on hyvät puutuolit, ei mitään muovisia. Bändille on oma tila ja lava jossa esiintyä. Seurantalolla on hyvät netti sivut joita kannattaa käydä vilkaisemassa. Hinta on noin 400€ pe-su, ja siivous kuuluu hintaan.
 9. Hei! Kertokaapa hyviä ja edullisia kukkakauppoja Turussa? Jos olette halunneet koristeiksi isomman erän esim. limeä neilikkaa, niin mistä olette tilanneet kukat?
 10. hei. Onko kenelläkään ollut häissä teemävärinä ruskeaa ja omanavihreää? Jos joltakin löytyisi kuvia olisi mukava nähdä miten se toimii käytännössä?