Jump to content
Naimisiin.info

Rolli

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Rolli kaikki viestit

  1. Meillä 7v-kummipoikani käveli isäni ja minun edellä käytävällä ja jatkoi matkaansa bestmanin luokse jääden seisomaan bestmanin viereen. Sulhaspoika piteli sormusta tyynyllä kunnes tuli hetki luovuttaa se bestmanille, joka taas toi sen papille. Pelattiin varman päälle ja olin solminut sormuksen tyynyyn kiinni, onneksi.. Me emme asiaa huomanneet, mutta kummipojaltani oli tyyny luistanut käsistä, tosin oli saanut kopin ennen maahan putoamista;) Siinähän olisi etsitty sormusta sitten vihkiryijystä Sormuspoika oli todella otettu tehtävästään
  2. Meiltä täyden plussat Pito-Piiolle! Kaikki toimi kuten pitikin, heti ensitapaamisesta jäi sellainen kuva, että kaikki kyllä hoituu ja niin tekikin;) Kiitos heille!
  3. Meillä oli Hausjärveläinen Pito-Piiat minkä bongasin täältä Kaikki meni kuten oli palaverissa sovittu! Ruuat olivat mahtavan makuisia ja todella kauniisti aseteltuja ja niitä oli riittämiin! Vieraiden joukossa oli ravintola-alan ammattilaisia ja myös heidän mielestään ruoka oli todella hyvää. Suosittelen lämpimästi!
  4. Rolli

    Boolireseptejä

    MUSTIKKA-VADELMA BOOLI kirkas 40% 5litraa vadelmalikööri 21% 2,5 litraa mustikkamehu 1,25litraa sekamehu 1,25litraa vichy 10 litraa sprite 10 litraa Prosentteja tässä boolissa on 8.4%. Mustikkamehuna meillä oli Kylmäsen mustikkamehua (vahvaa ja tummaa) ja sekamehuna anopin omatekoisia mehuja. Booli oli HYVÄÄ Ainakin mulle upposi;)
  5. Kävin kokeilemassa suihkurusketusta 8päivää ennen häitä ja voi apua.. Sanoin, että haluan kevyen päivetyksen, ei missään tapauksessa mitään tummaa ja luonnotonta. Hän sitten sanoi tekevänsä ½ ja ½ sekoituksella (mitä se ikinä sitten tarkoittikaan..) 7h ruiskutuksen jälkeen rupesi väri näkymään (kaupan peilistä katseli takaisin joku ulkomaan auringossa käynyt...) Molempien käsien alapuoli oli ihan oman ihoni värinen (eli valkoinen) ja päälipuoli TODELLA ruskea... Molempien käsien rystysissä meni väriraja sormien ollessa valkoiset ja rystysiin väri oli tietysti jumiutunut todella tiukasti ja epätasaisesti vaikka olin kuorinut ja rasvannut ihon huolellisesti ennen menoa. Onneksi kasvoilla, kaulalla ja selässä väri oli tasainen (paitsi se oli mennyt aukinaisiin ihohuokosiin näyttäen siltä, että selkäni ja rintalastani olisivat olleet mustapäitä täynnä..) Viikon hinkkasin ja jynssäsin ihoa milloin milläkin kuorintarasvalla ja hanskoilla ja vaaleimpiin kohtiin lisäsin väriä purkista, lopputuloksena onneksi se, että hääpäivänä väri oli tasaantunut (ja lähtenyt melkein kokonaan pois). Loppujen lopuksi ihoni oli lähes oman värinen Opetuksena siis.. * Mene ammattilaiselle (itse kävin hiustarvikkeita myyvässä kaupassa) * Mene ajoissa * Varmista, että ruskettaja osaa asiansa... Koomisinta tässä on se, että toinen kaasoistani oli nähnyt unta ennen mun rusketusta, että mieheni menee naimisiin mustan naisen kanssa (Sitä hän ei osannut sanoa, olinko se minä, vai joku muu nainen)
  6. Onko tytöille rannekorut typerä idea? Pojalle ajattelin jotain kivoja (edullisia) kalvosinnappeja?
  7. Rolli

    Kreeta häämatkakohteena

    Nostelen tätä aihetta.. Meillä tällä hetkellä ykkösvaihtoehto olisi Kalives, Tjäreborgin kautta olisimme lähdössä ja hotelli olisi Kiani Beach Resort. Olisiko kellään kokemuksia? Hakusessa matkakohde, jossa pääsee seikkailemaan ympäristössä, auton vuokrausta olisi suunnitteilla ja yökerhoja emme kaipaa.
  8. Kiitos ehdotuksesta! Ehkäpä he saavat ruveta tekemään salapoliisin työtä
  9. Ahkerasta etsinnästä huolimatta en löytänyt aiheesta aiempaa keskustelua.. Kaasoltani ja äidiltäni kuulin, että sukuni on suunnitellut ohjelmaa häihimme. Äitini ei tiennyt mitä on luvassa.. Ensimmäinen ongelma tulee siitä, miten sitten ilmoitan bändille, moneltako alkavat soittaa? Ruokailun yms. aikataulu? Nyt olen suunnitellut aikatauluun vain ohjelmaa kohdan, mutta sekä keittiö, että bändi haluaisivat tietää mahd. tarkkaa aikataulua.. Toinen ongelma on se, että sulhanen (enkä juuri minäkään) ei välitä siitä, että joutuu tekemään jotain ihmisjoukon edessä.. Miten olette toimineet tällaisissa tilanteissa? Sen tiedän, että sukuni ei välttämättä tajua ottaa huomioon sitä, että sulho ei halua esiintyä.. Auttakee
  10. Rolli

    Talvihäihin sopivia valsseja

    Minä rakastan sua on meidän haavalssi, siinä ei ole ainakaan omasta mielestäni mainittu vuodenaikaa..
  11. Rolli

    Tauskin Sinä vain-nuotit?

    Kiitos sanoista, nuotit edelleen hakusessa..
  12. Juhlapaikkaa metsästävien kannattaa käväistä Lahti Travelin sivuilla http://www.lahtitravel.fi ja sieltä Kokous linkistä Juhlatilat ja sitten vain valitsemaan kuinka paljon vieraita olisi tulossa. Tuolta löytyy myös lähikuntien juhlatilat.
  13. Nostellaampas vähän tätä aihetta jälleen talven lähestyessä..
  14. Itseänikin kiinnostaisi jos joku on ostanut pukunsa tuolta tuhkimotarinasta! Varsinkin kuvia olisi kiva saada näkysälle..
  15. Rolli

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Olemme haaveilleet Tauskin "Sinä vain" kappaleesta tai vaihtoehtoisesti "Hymni rakkaudelle" kappaletta ystäväni laulamana. Tauskin kappaleessa on aivan ihanat sanat, kuin myös on hymni rakkaudelle..
  16. Tietääkö kukaan tämmöisten sormusten käytännöllisyyttä? Ajattelin vaihtaa kihlankin uuteen.. Jos nuo sormukset juottaisi yhteen, niin eivät olisi aina hakoteillä ja toisistaan erossa. Kellään tietoa hinnasta? Toinen vaihtoehto olisi
  17. Rolli

    Lahti ja lähialueet

    Tahtoo myös tietää bändejä, vieläpä samalle päivälle kuin sesilia;) Hyvän päivän olette valinneet;)
  18. Huh, itse en ainakaan lopettaisi kokemuksesta viisastuneena. Olin syönyt pillereitä lähes 8 vuotta ennen kuin lopetin ne 2 kesää sitten. Kasvoni puhkesivat oikeaksi kukkamereksi, samoin selkä ja rintalasta.. Myös kiertoni heitti aivan sekasin, vaihteli 28 päivästä 70 päivään.. Näpyt hävisivät n.vuoden päästä lopettamisesta, mutta kierto on edelleen sekava.. Kun olisi teininä tiennyt mihin lähti.. Toivottavasti ei enää tarvitse kyseisiä nappeja syödä..
  19. Meillä varattuna Marttilan majakka Kärkölästä. Jos jokunen on siellä juhlinut, niin otan mieluusti vastaan kuvia koristeluista tai muita vinkkejä/kokemuksia kyseisestä juhlapaikasta.
  20. Rolli

    Lahti ja lähialueet

    Uusio morsio ilmoittautuu. Häät on 2.2.2008 Kärkölän kirkossa ja jatkot Marttilan majakalla. Kokemuksia otetaan vastaan molemmista paikoista. Niin ja niistä hääyöpaikoista.. Mihin ihmeeseen te suuntaatte?? Lahden keskustan hotelleihin ei oikein innosta lähteä.. :-/
  21. Meillä koirat todennäköisesti odottavat omassa autossamme (jota joku muu ajaa) vihkimisen ajan, koska koirat tulevat mukaan hääkuvaan Kotimme on matkalla kirkolta hääpaikalle, joten koirat tuodaan kotiin juhlan ajaksi. Tänne sitten tulee väkeä yöksi (koirille tuttuja) ja hoitavat koiria hääyömme ajan. Koirahoitola olisi toinen vaihtoehto, meillä on kaikki mahdolliset koirien hoitajat paikalla häissä, myös koirien kasvattaja (taitaa myös olla kaasoni;))
  22. Rolli

    Myytävät tavarat

    Naimisiin.info:n kirpputorilla myynnissä olevat tavarat
×
×
  • Create New...