Jump to content
Naimisiin.info

miinis

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

miinis's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sain mielestäni edulliseen hintaan morsiammen koekampauksen & -meikin, varsinaisen kampauksen & meikin ja kaason kampauksen ja meikin. Hinnaksi Helsingissä tulee 160 euroa. Ja ammattilaisen tekemänä.
  2. miinis

    Venezuelaan!!!

    Mekin katselimme Venezuelaa "sillä silmällä", mutta siellä käyneet tuttavani sanoivat, ettei se ole mikään varsinainen häämatkakohde. En itse hae häämatkalta pitkälle vietyä luksusta, mutta kaikki nämä matkakertomukset tukevat tuttavieni juttuja: tropiikkia, merta, valkeaa hiekkaa, mutta ei mitään upeaa kulttuuria tai muuta älyttömiä erikoisuuksia. Harkitsimme myös Balia, mutta matkatoimistolta ei saa tarjousta, joten nyt suuntaamme katseemme Meksikoon, vaikka se kai onkin aikamoinen "turistirysä". Sukellusvedet ovat kuitenkin kuulemma hyvät.
  3. Minullakin on huononpuoleisia kokemuksia. Pyysin yli-innokkaana tarjousta häämatkasta lokakuulle 2008 jo keväällä 2007. Silloin sain tarjouksen aika pian, mutta se oli syksylle 2007. Kun mainitsin, että matka on vasta 2008, pyysivät palaamaan joulukuussa 2007. Näin tein, heti 3.12.2007 laitoin pyynnön, että varaisivat matkan. Ei ole palattu vieläkään. Eli jos näin hyvin toimii Suomen päässä, millaistahan olisi kohteessa? Itse olen kuullut haukkuja nimenomaan surkeasta palvelusta kohteessa.
  4. miinis

    Portugalin Azorit

    Itse olimme Azoreilla elo-syyskuussa 2006 yhden viikon. Emme ehtineet juuri löhöillä, mutta toisaalta sellaisesta lomailusta me pidämme. Muutama paikka jäi katsomatta, eli kaksi viikkoa ei olisi ollut liian pitkä, joskin kahdessa viikossa olisi varmasti himottanut käydä katsomassa ainakin jotain toistakin saarta. Liikenne on selkeää ja tiet hyviä, joten auton vuokraus on varmasti järkevää.
  5. Tuli itsekin haettua hääjuomat Tallinnasta (Alcoexpress). Suosittelen. Häät ovat vasta lokakuussa, joten ehkä hieman ajoissa tuli juomat haettua, mutta alkoholiveron nousu houkutti tekemään ostokset vuoden 2007 puolella. (Vaikka ei se veron nousu hirveesti hinnassa näy). Juomat on nyt turvallisesti piilossa itseltä ja kavereilta, ettei tule tuhottua edes vahingossa ennen häitä. Säilyyden kanssa ei pitäisi tulla ongelmia, ainoastaan kuohuviini arvelluttaa, kun tuli erehdyksessä ostettua kuohuviiniä muovikorkilla. No jos on pahaa, niin irvistellään. Pitänee kuitenkin varmuudeksi maistaa yksi pullollinen lähempänä häitä, ettei mene juhlat pilalle heti alkumaljan aikana. No nyt on yksi isoimmista yksittäisistä investoinneista tehty, ihan kiva että kustannukset vähän jakaantuvat pitkin vuotta.
  6. Ei bändi todella ole välttämätön, olen ollut useammissakin häissä, joissa ei bändiä näkynyt. Musavehkeet saa sitä paitsi hieman halvemmalla... Mun kaverin häihin (pääkaupunkiseudulla) sai äänentoistolaitteiston cd-soittimineen ja mikkeineen muistaakseni 150 eurolla koko päiväksi, taisi siinä olla lisäksi joku kilometrikorvaus, kun se tyyppi toi ne vehkeet ja pystytti sekä tietty haki juhlien jälkeen pois. Hyvä vaihtoehto, suosittelen.
  7. miinis

    Bali

    Moi, Mekin suunnittelemme häämatkaa mahdollisesti Balin suuntaan. Oltiin kaksi vuotta sitten Thaimaassa ja silloin Aasia vei sydämemme. Emme kuitenkaan koe, että haluaisimme mennä samaan paikkaan takaisin, joten Bali on nyt ykkösvaihtoehtonamme. Myös Malesiaa harkitaan. Haluamme paikkaan, jossa voimme kokea kulttuurin, seikkailla ja sukeltaa. Ja eikös Balilta löydy kaikki nuo mahdollisuudet. Emme kaipaa huipputason hotelleja, haluamme rauhaa ja aitoutta. Miina
×
×
  • Create New...