Jump to content
Naimisiin.info

marlee

Rouva
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu

marlee's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Lauloin miehelleni häissämme Lonestarin Amazed-kappaleen. Säestin itse pianolla. Transponoin säestyksen omalle äänialalle sopivaksi, enkä edes etsinyt nuotteja. Olen aina soittanut paljon korvakuulolta, joten onnistui näinkin. Kävi vielä niin, että unohdin sanat+säestyslaput kotiin ja jouduin parin viinilasillisen jälkeen muistelemaan miten biisi menikään. Onneksi sain paperia ja kynän hääpaikasta, niin pystyin kirjoittamaan muistin varassa soittolapun itselleni. Ei välttämättä kaikki sanat menneet ihan justiin, mutta onneksi biisi on hieman tuntemattomampi monelle ja vielä englanninkielinen, niin laulaessa pystyi hieman soveltaan . Ja tosiaan aina ei tarvitse etsiä biisiä, joka levytettynä on sopiva omalle äänialalle. Tärkeintä on, että oma ääniala riittää kattamaan biisin ylimmät ja alimmat nuotit. Koko biisin voi siis esittää joko ylempää tai alempaa, mutta jos joku kohta on joka tapauksessa aivan liian korkea tai matala niin kannattaa ehkä miettiä olisiko jokin toinen biisi parempi. Biisiä voi transponoida ts. muokata omalle äänialalle sopivaksi. Tämä on erityisen helppoa ja onnistuu kaikilta, jos laulaa ilman säestystä. Säestyksen kanssa kannattaa pyytää apua joltakin, jos ei itse ole aiemmin nuottien kanssa vekslaillut . Amazed Every time our eyes meet This feeling inside me Is almost more than I can take Baby when you touch me I can feel how much you love me And it just blows me away I've never been this close to anyone or anything I can hear your thoughts I can see your dreams I don't know how you do what you do I'm so in love with you It just keeps getting better I want to spend the rest of my life With you by my side Forever and ever Every little thing that you do Baby, I'm amazed by you The smell of your skin The taste of your kiss The way you whisper in the dark Your hair all around me Baby you surround me You touch every place in my heart Oh, it feels like the first time, every time I want to spend the whole night in your eyes Chorus Solo Every little thing that you do I'm so in love with you It just keeps getting better I want to spend the rest of my life With you by my side Forever and ever Every little thing that you do Baby, I'm amazed by you
 2. - älkää tehkö minuuttiaikataulua mihinkään vaiheeseen päivässä. meillä meikissä ja kampauksessa meni molemmissa kauemmin, kuin alunperin oli aikaa varattu, mutta koska aamun aikataulu oli väljä, minkään asian suhteen ei tullut kiire. Ehdittiin pukeutua kotona viimeisen päälle, laitettiin korut, syötiin välipalaa ja lähdettiin rauhassa kuvailemaan kuvaajakaverin ja bestmanin kanssa. Lisäksi sekä meikistä että kampauksesta tuli just täydelliset! - älkää tehkö hääjuhlan ohjelmasta liian tiukkaa ja ohjelmallista. Meillä ohjelmaa oli just sopivasti ja avustat luki hyvin porukan tunnelmaa. Pari ohjelmanumeroa jäi käyttämättä, kun vieraat viihtyivät niin hyvin keskenään. Kuitenkin kokonaan ilman ohjelmaa porukka olisi voinut tylsistyä jossain vaiheessa. Hauskat ohjelmat, joissa ei nolata vieraita viihdyttävät. Ja tärkein: - nauttikaa ainutlaatuisesta päivästä ja toisistanne! onnellinen ja välitön pariskunta tartuttaa saman fiiliksen vieraisiinkin. Mitä sitten vaikkei kaikki mene juuri niin kuin olette sen suunnitelleet, eihän vieraista kukaan tiedä miten kaiken piti mennä. Stressfree
 3. Sain aivan upeat ja ihan kuin minulle tehdyt Lapponian Sunflare- korvakorut. Miehellä on harvinaisen hyvä silmä mieluisille lahjoille
 4. Me tanssittiin viime lauantaina häävalssina Lou Reedin "Perfect day". Se on muutenkin niin meidän biisi ja valssikin sattumalta.
 5. Noniin, en löytänyt ekasta tiimarista sopivan värisiä KooKoon mainostamia kynttilöitä. Sen sijaan löysin Prismasta Daily-merkkisiä normaalia pidemmän paloajan omaavia perus tuikkukynttilöitä. Paketissa luvattiin 6h paloaika, poltin 6h ja vielä ois palanu, mutta piti mennä nukkumaan niin sammutin . Käyn vielä tsekkaan toisen tiimarin ja jos ei löydy niin me laitetaan noita tuikkuja.
 6. Tilasin meille 45 metriä 40cm leveää, molemmilta reunoilta huoliteltua organzaa. Eilen kokeilin koekattausta ja näytti hyvältä kun rypytti kangasta;) . Hinta 1,50e/m, plussana se, ettei tarvi leikellä eikä ommella mitään.
 7. Joo, tapana on laittaa viinistä lisätietoja tyyliin: viinin nimi, rypäleet, maa/suurissa viinimaissa usein alue ja vuosikerta esim. Casa Silva Cabernet Sauvignon, Carmenère, Chile 2005 Casa Silva = viinin (tässä myös tilan) nimi Cabernet S., Carmenere = rypäleet Chile =maa 2005 = vuosikerta Viini-ihmisille ainakin tuo on mukava tietää, eikä suinkaan tarkoita, että tarjottavan viinin pitäisi olla jotain vuosikertaviiniä tai muuten huippuarvokasta. Ihan mielenkiinnosta vain mukava tietää mitä juo:P . Niin ja kaikki vieraat ei välttämättä osaa rypäleiden perusteella päätellä viini väriä, eli lienee hyvä mainita kumpi on punainen ja kumpi valkoinen .
 8. ^ mulla tuli tuosta "kahdesti tahtoneet" mieleen, että ootte toisella kierroksella ts. kertaalleen eronneet jo. Ei millään pahalla. Teidän vieraat kuitenkin varmaan ymmärtää oikein, kun tietää teidän tilanteen .
 9. Kiitos ja kumarrus KooKoo ! Käyn huomenna tsekkaamassa Oulun keskustan tiimarin, josko löytyis. Ei kyllä käynyt mielessäkään ko. kauppa, melkeinpä kaikki muut mahdolliset liikkeet oonki jo kiertäny tuloksetta.
 10. Oisko kysymysesimerkkejä tuohon Halusit sitten naimisiin -visailuun? Mielikuvitus tällä hetkellä melko vähissä .
 11. Tästä on ollut puhetta joskus ennenkin, en vain muista missä...eli: mistä saisi hankittua tuikkuja, joilla on normaalia pidempi paloaika? Kun vihkiminen on klo 14 ja tarkoitus olisi juhlia iltamyöhään. Ois kiva jos kynttilöitä ei tarvitsisi kesken kaiken vaihtaa. Toinen vaihtoehto olisi minikokoiset pöytäkynttilät. Kippoina meillä on pienemmät galej-tuikkukipot.
 12. Tänään sain viimein ihanaisen pukuni kotiin ja ensimmäisenä sen näki mies, joka auttoi vetoketjun kiinni . Jo etukäteen kyselin ja esittelin erilaisia pukuja, jotta saisin selville hänen mieltymyksensä. Sitten kankaat ja kaavat ja ompelijalle. Täydellinen lopputulos!
 13. Harkitsin vakavasti yhdistelmänimen ottamista, koska olen melkoisen kiintynyt omaan sukunimeeni. Miehelle koko asia oli suoranainen järkytys , kun ensimmäisen kerran asian hänelle kerroin. Hän haluaisi ehdottomasti että otan perinteisesti hänen nimensä. No jaa, taidan päätyä sitten siihen. Viimeksi eilen viedessäni esteiden tutkinta -ilmoitusta maistraattiin täti siellä selitti minulle jälleen kerran nimilakia ja nauroi (?! ) kun luki mikä minusta tulisi yhdistelmällä! Kieltämättä yhdistelmänimeni saattaisi aiheuttaa jonkn verran sekaannuksia: Lauri-Pylkäs . (mutta on niitä paljon kummallisempiakin!) Siis: elokuussa rva Pylkäs
 14. Meillä on kullanväriset helmiäiskuoret. Ostin luonnonvalkoista helmiäispaperia ja tekstasin osoitteet siihen. Eikun leikkaa-liimaa ja that's it.
 15. Eli sievä kukka, mutta nimi hukassa. Ainakin omilla floristin taidoillani on välillä ongelmana, että näkee kauniin kukan tai kimpun, mutta ei aavistustakaan, mikä kukka on kyseessä. Hankalaa mennä hakemaan kukkakauppiaalta tai etsiä lisää kuvia, kun ei tiedä mitä hakea. Tarkoituksena linkittää kuvia kukista/kimpuista ja vastata voi ken tietää. Valistuneet arvauksetkin tervetulleita .
×
×
 • Create New...