Jump to content
Naimisiin.info

rockmydress

Rouva
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän rockmydress kaikki viestit

  1. Evigt: Uudenkylän seurantalon viikonlopun vuokrahinta on 250e . http://www.uudenkylanseurantalo.fi/
  2. Ostettiin minun vihkisormus toukokuussa, kun häät olivat elokuussa. Sain joiltain timanttitädeiltä noottia, että oon vähän myöhään liikkeellä, kun jos jotain kokoa ei vaikka olekaan tai ym, niin moni kultaseppä on lomalla just heinäkuussa janiinedelleen. Samaa visertivät pukuliikkeissä, kun puvun ostin samoihin aikoihin . Sain kuitenkin, mitä halusin. En uskaltanut ostaa kauhean paljon aikaisemmin, etten muuttaisi mieltäni
  3. Hymyilin paljon ja leveästi. Yritin ehtiä nähdä mahdollisimman paljon rakkaita ihmisiä. Huomasin sulhasenkin vasta kun isä pysähtyi keskikäytävälle ja sulhanen jo olikin siinä. Mie olisin varmaan vaan hurmiossa kävellyt suoraan alttarille ohi sulhasen ja sitten ihmetellyt, missässenyo? Olin vaan niin innoissani kaikista ihanista ihmisistä, jotka hymyili minulle. Vihkiminen oli ihana.
  4. Ihan pakko tulla kertomaan, vaikka tämän perusteella ainakin kaverit täältä tunnistaa . Oon joskus aiemmin kertonut täällä, että näin koko 1-2 vuotta, kun häitä suunniteltiin, painajaisia siitä, että unohdan mennä kampaajalle hääpäivänä ja joudun mennä kauheannäköisenä alttarille. Tähän keskittyi lähes kaikki painajaiset. No, hääpäivä oli nyt tuossa reilu viikko sitten ja tietenkin painajaiset muistaen olin varannut hyvin aikaa, että ehdin kampaajalle ja on sata herätyskelloa kaasot mukaanlukien vieressä nukkumassa. No ehdin ihan hyvin kampaajalle ja olin jopa oikein ajoissa. Aika kampaajalle oli klo 9. Siinä paria minuuttia vaille 9 alkaa hiipiä semmoi pieni tärinä kun tajuan, että kampaamoliike on ihan pimeänä, miksei siellä ole ketään. Ja siinä kymmenen yli yhdeksän alkaa jo itku hiipiä kurkkuun, että mitä helv... Siinä vaiheessa oli semmoinen olo, että ei oo totta, oon nähnyt koko vuoden painajaisia siitä, etten muista mennä kampaajalle, ja nyt kun on se hääpäivä, niin KAMPAAJA EI MUISTANUT TULLA PAIKALLE! No kaikki kävi hyvin, menin nyyhkyttämään viereiseen kultaliikkeeseen, että oisko niillä sen kampaajatätin puhelinnumeroa, ja kiva tätsä soitti sille. Oli kampaajakin ollut tulossa, oli vain muistanut puolella tunnilla ajan eteenpäin ja oli sitten kovin pahoillaan. Siihen katosi koko mun päivän jännitys ja lopulta se olikin vain hauska juttu . Hitsin painajaiset.
  5. Bändi oli vielä parempi, ku osasin odottaa. Moni tuli sanomaan, että oli paras hääbändi ikinä. Niin nuoret kuin vanhemmatkin ihmiset tykkäsivät kovasti. Kyseessä siis Sugar High. Piti vielä tulla sanomaan, että opiskelevat tietääkseni kaikki ammattimuusikoiksi. Senkin puolesta saattoi jo etukäteen luottaa, että laatua on tiedossa. Olivatkin sitten ihan huippuja.
  6. Meillä morsiamen äiti pitää maljapuheen .
  7. Minä oon nähnyt hääpainajaisia jo 2 vuotta ennen häitä, toki ne ovat tihentyneet tässä vuoden sisään ennen häitä. Alussa, kun ei oltu sulhon kanssa sovittu vielä tarkkaa hääpäivää, näin jatkuvasti unia, joissa yhtäkkiä kesken jonkun puuhan tajusin, että "ei vitsi ne hääthän on tänään! enkä oo muistanut lähettää kutsujakaan!" Sitten vaan tekstareita menemään, et tulkaa häihin. Kun saatiin hääpäivä päätettyä, niin loppui toi aihe painajaisista. Nykyään vakiopainajainen liittyy siihen, että hääpäivänä unohdan mennä kampaajalle, ja vihkiminen on jo ihan kohta. Tai sitten näen unia, joissa hääjuhlassa on tosi tylsää, tärkeät ihmiset ei tulleet paikalle. En ollut pitkään aikaan, ehkä pariin kuukauteen nähnyt yhtään painajaista, ja sitten taas viime viikolla näin painajaisen, jossa oli hääpäivä, kenties kello 13 ja tajusin taas, etten muistanut mennä kampaajalle ja tukka oli hirveä. Muistan ajatelleeni siinä unessa, että "ei oo totta, että oon nähnyt koko vuoden painajaista siitä, etten muista mennä kampaajalle, ja nyt ihan oikeasti unohdin mennä!" Huh, olipa helpotus herätä. Yritän lohduttaa itseäni, etten mitenkään voisi unohtaa mennä kampaajalle. Kummallista, että se on alitajunnalleni niin tärkeää
  8. Eilen hain vihkisormukseni, joka on Sanbergin E-259 Ovh 995e. Myyntihinnaksi jäi 895e.
  9. Meillekin häähidas. Varmaankin Keith Richardsin "This Place is Empty".
  10. Minulle tulee tämä puku toivottavasti. Huomenna soitan ja varaan sen (oli viikonloppu miettimisaikaa), jos ei joku ryökäle ole ostanut sitä liikkeestä viikonloppuna. Siihen tulee kuulemma bolerokin mukana, mutten netistä löytänyt kuvaa siitä. <3 Eternity Bride D339
  11. Hääkampaus ja meikki (sis. koekampauksen ja koemeikin) yht. 85e. Varmaan menee sitten erikseen vielä rahaa ripsien ja kulmien värjäykseen ja kynsien laittamiseen...
  12. En tiedä yhtään mihin nyt kallistuisin. Tää ketju helpotti ja ei-helpotti. Mies ei voi sietää humppaa, iskelmää, finnhitsiä, ym ruotsinlaivameininkiä. En mäkään niistä pidä, mutta kyllä mä niitä voisin sukuni takia sietää, mies taas ei. Sille tulee ihan paha olo sellaisen musiikin kuuntelusta, enkä nyt voi sitä omissa häissä kiduttaa väärällä musiikilla. Minun isossa suvussa on kuitenkin tosi paljon ollut häitä ja niissä on aina tanssittu tosi paljon, just sitä "väärää" musiikkia . Tiedän, että ne odottais sitä nytkin. Tahtoisin olla mieliksi juhlaväelle ja tarjota tanssimusiikkia, mutta oon vähän pulassa nyt sit sen kanssa. Oon miettinyt, että mitä muuta voisi tanssia ku suomalaista humppaa ja iskelmää ja poppia. Jotain balladeja ? Elton Johnia... vaikka sekin on aika iskelmää, muttei nyt sentään suomi-iskelmää. Mitä voi tanssia... Ja luulen, etten löydä bändiä, jonka repertuaariin kuuluisi kaikkea muuta kun humppaa, iskelmää janiinedelleen... Mietintämyssyyn...
  13. Mulla oli joskus teininä reisissä oikein violetteja arpia, ja kysäisin silloin sairaanhoitajalta, että voiko niille tehdä jotain. Se neuvoi mulle, että suihkussa kannattaa ensin suihkuttaa kylmällä vedellä arpikohtaan ja sen jälkeen hieroa karhealla pesusienellä aluetta, huuhtoa - hieroa - huuhtoa - hieroa. Mikä lie niksipirkkajuttu . Ne arvet kyllä vaalenivatkin sitten ihan olemattomiin siitä ainakin muutamaksi vuodeksi. Mahtoiko johtua noista hoidoista :, en tiedä. Ne lienee vaalenevat muutenkin.
  14. rockmydress

    Lahti ja lähialueet

    Nastolan kirkossa vihitään 8/2008 ja hääjuhla Uudenkylän seurojentalolla.
  15. Kadjuzka, voitko kertoa minkälainen menu teillä oli ja mikä oli eur/vieras? Kiva kuulla, että kaikki sujui hyvin!
  16. Otan miehen mukaan pukuostoksille ihan varmasti ;D. Haluan varmistua, että hommaan puvun, joka on hänestäkin kaunis. Ja tiedän, että mies tulee mielellään makutuomariksi .
  17. Me taidetaan myös kallistua tuohon Pito-Almaan. Kuulosti tosi luotettavalta, hyvä tarjous ja täälläkin kovasti kehuttu. Ehkä ensi viikon alusta soittelen vielä pariin paikkaan, mutta pelottaa, että kohta joku varaa meidän päivän Pito-Almalta ja sitten on myöhäistä .
  18. Omien vanhempieni mielestä maksupuoli kuuluu tietenkin puoliksi molemmille appivanhemmille, "niinhän se on aina ollut". Olen ilmoittanut, että halutaan maksaa itse niin paljon kuin vain mahdollista ja neuvotellaan sitten lähempänä. Opintotuesta tosin ei kauheasti säästellä ;D, mutta kun ostaa pitkin vuotta kaikkea, niin ei tule niin kalliiksi. Olen kyllä tosi kiitollinen vanhemmille taloudellisesta ja henkisestä tuesta.
  19. Päätettiin hääajankohta syksyllä 2006 ja siitä asti olen nähnyt välillä monta päivää peräkkäin painajaisia, välillä pitkä tauko ja taas painajaisia. Ainakin kerran kuussa näen painajaisia häistä (8/2008) ;D. Perusaihe on aina sama: eli meinaan myöhästyä omista häistäni. Huomaan yhtäkkiä, että kauhea, kello on kaksi ja tänäänhän mulla on ne häät kello neljä! MISSÄ MUN PUKU ON!! Ja sitten joudun mennä tavallisissa vaatteissa ja paljain jaloin alttarille. Pappi kutsuu sulhasta ihan väärällä nimellä ja hääjuhlakin on ihan tylsä, eikä meidän kaverit ole edes tulleet paikalle. : Ylipäänsä näen unta siitä, muistan yhtäkkiä, että häät on viikon/päivän/tunnin päästä, eikä ole kutsujakaan lähetetty/pukua ostettu/kampaajaa varattu ja huh. Onpa ihana herätä siihen, että häihin on vielä yli vuosi aikaa . Mutta varmaan tulen näkemään näitä painajaisia ihan viimeiseen asti.
×
×
  • Create New...