Amilielle

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Amilielle's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mä tykkään tuosta Camilla Bowlesin (siis prinssi Charlesin tytsy ) sormuksesta, samoin Eva Longorian on ihana! Mä tykkään kyllä noista möhkäleistä, mutta en ehkä vihki/kihla sormukseksi ottaisi. Muuten voisi kyllä pitää!
  2. Kiinnostaisi tuo kynä idea, eli kyntä joihin olisi painettu nimikirjaimet ja päivämäärä, mutta mistä niitä tilaisi? Onko vinkkejä?
  3. Polvisukat taidan laittaa, kuuma kuitenkin tulee. Eipä sinne hameen alle kukaan näe
  4. Tarkoitus olisi ettei sulho näe pukuani ainakaan päällä ennen kirkkoa. Ajattelin viedä sen säilytykseen vanhempien luo. Värin olen kertonut ja jonkun kuvan näyttänyt.
  5. Tuntuu aivan hullulta laittaa satoja euroja kukkiin, jotka parin päivän päästä ovat muisto vain! En ole aikomuksissa kuivattaa kimppua tai teettää taulua. olen harkinnut vain yhtä kukkaa, mutta siinäpä tulee sitten valinnan vaikeus... Eli kai joku yksinkertainen kimppu sittenkin olisi kiva. Täältä on löytynyt todella hyviä vinkkejä, kiitos siitä kaikille.
  6. Kaasoni ovat lupautuneet juontotehtäviin häissämme, lisäksi toinen tulee mukaani kampaajalle ja auttaa pukeutumisessa ja toinen on BM:n kanssa mieheni apuna aamulla. Toinen heistä on lupautunut jörjestämään polttareita. Askartelut hoidamme sulhon ja äitini kanssa. Lisäksi toivon, että voin kaasojen kanssa höpötellä hääasioista.