pauliina2008

Morsian
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About pauliina2008

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Meillä oli pöydät aseteltuna salin sivuille vinoittain (2 pöytää peräkkäin), joten keskelle jäi hyvin tanssitilaa. Parvelle emme laittaneet ketään, kaikki vieraat mahtuivat hyvin saliin. Palkattua bändiä meillä ei ollut, kaveriporukasta löytyy monenmoista soittajaa, joten bändi tuli ihan omasta takaa
 2. Meidän häitä tanssittiin Hollolan nuorisoseurantalolla 2.8 ja juhlapaikkana tila oli loistava! Vieraita meillä oli 90, ja tuolle määrälle paikka oli juuri sopiva, jäi mukavasti tilaa liikkua ja tanssia Suosittelen siis lämpimästi!
 3. Täällä myös innosta hihkuva morsian, joka sulhasensa kanssa suuntaa nokkansa kohti Santorinia 4.8 Meillä myös hotelli Santellinista huone varattuna. Olisi kiva kuulla muiden kokemuksia paikasta
 4. Söpöä Meidän häistä voisin yhtenä persoonallisena seikkana paljastaa viinipullojen etiketit, joissa on valokuva minusta ja sulhostani
 5. Me käytiin sulhon kanssa muutama päivä sitten hakemassa Tallinnasta hääjuomat.. Matkustettiin Eckerö Linen Nordlandia-laivalla ja kaikki sujui hyvin vaikka oltiinkin ensimmäistä kertaa auton kanssa liikkeellä Suomen ulkopuolella Oltiin tehty ennakkotilaus D-terminaalin lähellä olevaan Super-Alkoon jo etukäteen. Mennessämme Super-Alkoon, väkeä oli kovasti, mutta saimme ruuhkasta huolimatta tilaamamme tuotteet valmiiksi lastattuna n. 15 minuutissa. Siinä sitten vain maksoimme juomat ja siirsimme ne autoon (meidän pieni Opel Kadett joutui koville, mutta kesti ) ja homma oli sillä selvä. Kannatan siis tilauksen tekemistä jo etukäteen!
 6. Kiitos vinkistä=) Osaatkos muuten sanoa, että sijaitseeko tuo Viru-keskus kaukana sataman Super-Alkosta?
 7. Nyt täytyy kysyä neuvoa viisaammilta Kun olette hakeneet juomia tallinnasta, niin mihin olette jättäneet auton säilöön päivän ajaksi? Voiko auton viedä takaisin lautalle heti kun juomat on haettu ja lastattu autoon vai täytyykö odottaa siihen asti, että lautta lähtee takaisin kohti helsinkiä?
 8. kertokaapa vinkkejä viisaammat:) kuinka paljon noin suurinpiirtein maksaa matka tallinnaan jos on henkilöauto mukana?
 9. Meilläkin on häät Hollolan nuorisoseurantalolla kukonkoivussa ja Eilan pitopalvelu tulossa huolehtimaan ruokapuolesta:) Koskas teidän juhlat on?
 10. Meillä suurinpiirtein näin (tämän hetkisen suunnitelman mukaan..): Klo 08.00 herätys, aamiainen Klo 09.00 käynti kukkakaupassa (kimpun tarkistus) Klo 09.45 kampaaja Klo 11.00 meikkaaja (kampaus + meikkaus samassa paikassa) Tässä välissä kaasot hakevat kukat Klo 12.00 pukeutuminen (tämä myös kampaamossa.. Klo 12.30 välipalaa, ehkä vähän kuohuviiniä.. Klo 13.15 kirkolle siirtyminen Klo 14.00 vihkiminen Klo 15.00-16.00 valokuvaus Klo 16.15 hääjuhla alkaa, tervetulo/onnittelumalja Klo 17.00-19.00 ruokailu Klo 19.00 -> ohjelmaa Klo 20.00 kahvitus, hääkakun leikkaus Klo 21.00 häävalssi Klo 21.15-> tanssia, seurustelua, hauskanpitoa.. juhlat jatkuvat niin pitkään kuin hääpari ja vieraat jaksavat juhlia:) Klo 22.30 iltapalakattaus
 11. Sain eilen kuulla ihanan uutisen: rakas siskoni (eli kaasoni) odottaa vauvaa Meidän häitä juhlitaan 2.8.2008, joten näillä näkymin tuo kaasoni laskettu aika ajoittuu juuri häidemme paikkeille.. Olen vilpittömästi ja aidosti onnellinen vauva-uutisesta, mutta samalla pelkään, että mulle tärkeä ihminen ei pääse nauttimaan hääpäivästämme meidän kanssa. Pyysin itselleni jo alussa kaksi kaasoa, molemmat ovat siskojani. Näin ollen toteutamme varmastikin hääsuunnittelut niin, että nuorempi siskoni ottaa päävastuun siltä varalta, jos vaikka tuo vanhempi siskoni joutuu lähtemään synnyttämään kesken polttareiden tai jopa häiden Elän täysillä mukana siskoni raskaudessa ja toivon että kaikki menee hyvin! Kyllä niistä häistä ihanat tulee ja toivon, että myös vanhempi siskoni pääsee jakamaan tuon päivän kanssamme!
 12. Kiitos neuvosta, eiköhän me tuolla tavoin se sitten toteuteta
 13. Itse mietin ihan samaa=) Ei haluttais odotuttaa vieraita kovin pitkään, joten tämän takia olisi käytännöllisintä ottaa potrettikuvat kirkon pihassa heti vihkimisen jälkeen. Juuri eilen mietittiin sulhaseni kanssa tuota asiaa, eikä keksitty mitään ongelmanratkaisua.. hankalaa.
 14. Loistava, yksilöllinen idea
 15. Olin viime kesänä vieraana häissä tuolla Myllysaaressa. Pari vihittiin myös paikanpäällä.. tilaisuus oli kaunis, tunnelmallinen ja sattuipa tuolloin olemaan todella kaunis kesäsää Vihkiminen tapahtui rakennuksen terassilla olevilla portailla, joten jokainen vieras näki ja kuuli varmasti kaiken. Vieraita häissä oli n. 70, tila riitti, mutta toiset joutuivat olemaan ns. erillisessä huoneessa ruokailemassa, jolloin heiltä jäi osa puheista kuulematta. Tanssitilaa oli mukavasti, jokainen sai jorailla mielin määrin:) Juhlien aikaan Myllysaaressa käväisi myös muutamia "ulkopuolisia", mutta he pysyivät visusti rakennuksen toisessa osassa, joten hääjuhlan kulkua he eivät häirinneet lainkaan. Ruoan hinnasta en valitettavasti osaa sanoa, mutta ruoka oli hyvää Suosittelen!