Jump to content
Naimisiin.info

ReRa

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän ReRa kaikki viestit

  1. Meillä oli häät Pellavassa viime kesänä ja todellakin suositella paikkaa kaikille laadukasta palvelua haluaville! Kiersimme Tampereen, Hämeenlinnan ja Hauhon lähes kaikki hääpaikat ja Pellavalle ei kilpailijaa löydy näistä paikoista! Paikkahan on itsessään todella tyylikäs ja toimiva, meidän kaikki 120 vieratsa mahtui samaan tilaan ja vielä tanssilattiatilaakin jäi todella hyvin. Vaikkei varsinaista pihaa olekaan, terassi on suuri ja siihen mahtuu vieraita n. 50 henkeä. Ruoka oli todella hyvää ja katettu tyylillä. En tosiaan itse löytänyt yhtään vastaavaa paikkaa lähimailta! Suosittelen ehdottomasti!
  2. Moikka, sori jännityksen aiheuttaminen.. Itse kävin koemeikissä Miialla ja kampaus oli Hennalta. Toivon nyt tietenkin, et muille tulis paremmat kokemukset kuin itselle. Kyllähän se meikin jälkikin on aina subjektiivinen mielipide..Mut mulla on todella tumma ihopohja ja suht ohuet ripset, jotka haluaisin kaartuviksi, niin niihin kriteereihin tämä meikkaus ei sopinut. Olenkin päättänmyt itse tehdä suurimman osan meikistä. Itse valitsin paikan myös pelkästään sen saamien kehujen takia.. Mut anyway, toivon, että sulla olis parempi tuuri ja oma meikkaajasi löytäisi itsesi näköisen ratkaisun.. ReRa
  3. Itse varasin ajan Napsista sekä meikkiin että kampaukseen. Koemeikki oli kuitenkin aivan kamala: aivan liian vaalea meikkivoide, ripsiä ei saanut taivutettua yhtään ylöspäin, huulten rajausvärejä oli vain yksi vaihtoehto ja huulikiiltoja myös vain muutama värivaihtoehto. Lisäksi esim. huulihiilto oli Anytime-merkkistä, mikä ei mielestäni sovi kyllä ammattilaismeikkaajan merkiksi! Sen sijaan koekampaukseen olin erittäin tyytyväinen! Nyt pelottaakin mennä tonne enää varsinaiseen meikkiin. Kerroin kyllä mielipiteeni paikassa ja meikkaaja lupasi hankkia oikeita värejä, mutta silti.. Onko kukaan uskaltanut enää vaihtaa meikkaajaa kun häihin on aikaa enää viikko?
×
×
  • Create New...