Helsky

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Helsky

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Aika vaikeeta kyllä kysyt. Löytyykö sieltäpäin mitään nuorisoseurantaloa tai vastaavaa, jossa voisi juhlia. Sen suunnan palveluista ei oo kyllä aavistustakaan, mutta ajattelis että sieltäkin jonkinlainen pitopalvelu löytyy. Onkos Härmä ja Lapua sitten jo liian kaukana?? Eipä tainnu musta olla juurikaan apua, toivottavasti joku toinen tietää enemmän.
 2. Miten olisi avaimenperä?
 3. Mukavaa huomata, että täältä löytyy muitakin pohojalaasia. ;D Oletko ajatellut nuorisoseurantaloja? Yksi ystäväni juhli häitään viitalankylän ns.lla (peräseinäjoen suunnassa). Sinne oli noin 15 minuutin ajomatka. Seinäjoella taitaa aika vähän olla suurempia tiloja, missä tuollainen väkimäärä mahtuu juhlimaan. Joku tutun tuttu oli juhlinut elinkeinotalon tiloissa, heidän häissään oli kuulemma noin 100 henkilöä, joten en osaa sanoa, että mahtuuko teidän vierasmääränne sinne, kun en ole ko. paikassa käynyt. Kannattaa kuitenkin kysäistä. Entäs koulujen tilat, oletko niitä harkinnut? Niihin ainakin mahtuu paljon vieraita. Onnea juhlatilan metsästykseen!
 4. Tässä muutama vinkki, en tiedä onko ne uusia kenellekkään, mutta yritetään silti. Nopeus on valttia Morsiamen ja sulhasen välinen nopeuskisa, jossa myös vieraat ovat aktiivisesti mukana. Leikin johtaja antaa hääparille erilaisia tehtäviä esim. etsikää vieraiden joukosta mies jolla on 40 numeron kenkä ja tuokaa se kenkä tänne eteen. Se joka tuo määrätyn esineen ensimmäisenä saa pisteen. Lupausten saalis Pöytiin jaetaan klemmareita ja pieniä kartongista tai paperista tehtyjä sydämiä, kaloja tms. Vieraita pyydetään kirjoittamaan joku lupaus hääparille, esim. lupaan tehdä täytekakun kutsuillenne viikon varoitusajalla, lupaan vipata viitosen tarvittaessa, jäätelölle toivomananne iltana, ym…. Lappuihin kirjoitetaan oma nimi, kiinnitetään klemmari ja ne kerätään kulhoon. Morsiuspari saa onkia magneettiongella viisi kertaa kumpikin. Saadut lupaukset luetaan ja niiden täyttymistä jäädään odottelemaan. Muut vieraat pääsevät kuin koira veräjästä! Kravattileikki Otetaan leikkiin esim. 4 pariskuntaa, morsiuspari mukaan lukien. Toinen leikin vetäjistä vie miehet takahuoneeseen ja vaihtaa heille mukanaan tuomansa vanhat kravatit, omat laitetaan taskuun talteen. Sitten mennään muina miehinä juhlasaliin. Miehet istuvat tuoleille kasvot yleisöön päin ja naiset seisovat heidän takanaan. Naisille annetaan laput A, B ja C. Toinen kilpailun vetäjistä lukee kysymykset ja toinen on tuomari. Leikin kulku: Luetaan kysymys kaikille yhtäaikaisesti niin kovaa, että yleisökin kuulee, esim. Jos vaimoni voittaa miljoonan lotossa niin käyttääkö hän sen? A) säästää pahan päivän varalle lähtee kanssani maailmanympärysmatkalle C) ostaa uuden auton ja asunnon Sen jälkeen jokainen pari vastaa vuorollaan eli ensin nainen näyttää kirjaimen ja sitten mies vastaa, jos vastaus on oikein ei tapahdu mitään, mutta jos vastaus on väärin, niin leikin vetäjä leikkaa saksilla palan kravatista pois. Näin annetaan jokaisen parin vastata ja sitten luetaan uusi kysymys. Yritetään keksiä mahdollisimman hauskoja kysymyksiä kotitöistä, erotiikasta ym… Kysymyksiä kannattaa olla noin 10. Leikin lopussa katsotaan kravattien pituudet ja kerrotaan yllätys, että se pari voittaa jolla on lyhin kravatti, sillä hän uskalsi olla eri mieltä vaimonsa kanssa. Toinen yllätys on se, kun miehet kaivavat taskuistaan oman solmionsa ja ottavat leikellyn pois.