Jump to content
Naimisiin.info

Rölli

Aktiivijäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Rölli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Häät ohi ja voin nyt omalla kokemuksella kehua Pito-Piikoja! Vieraat olivat todella otettuja ja kehuivat sapuskat maasta taivaaseen! Menu oli meidän oma kehitelmä, alkupaloina mm. kalat, parit salaatit, marinoidut herkkusienet, savupororullat ym. Pääruokana lammaspaistia, kasvisgratiinia ja lihapullat. Hyvin kävi kaikki pyydetyt järjestelyt ja tarjoilu pelasi ilman ongelmia! SUOSITTELEN! P.S Ruokaa jäi vielä iltapalankin jälkeen ihan mielettömästi kotiin vietäväksi! Kakkuakin jäi kaksi kokonaista!
  2. Käykääpäs tsekkaamassa! www.pito-piiat.fi
  3. Samma här! Ei kylläkään mikään lapsuudenkaupunki tms, kunhan ollaan ajauduttu tänne.
  4. Rölli

    Lestadiolais häät. Apua!

    Minä olen ollut vieraana häissä, jossa miehen suku oli lestadiolaisia. Vaikka eivät olleet "vanhoillisia", häissä ei tarjoiltu alkoholia, leikit olivat kaikki "viattomia", sukulaismies piti pitkän, HYVIN uskonnollisen puheen, ei yhtään tanssia ja häät myös loppuivat melko aikaisin. Huomattavaa oli, että osa vanhemmista miehen sukulaisista paheksui suureen ääneen ruokailun aikana esitettyä pianomusiikkia sekä sitä, että juhlatilasta olisi ollut mahdollisuus hankkia alkoholia.... Eipä silti, että kukaan olisi kehdannut : Ei kyllä tuo asia riippuu kaikista eniten sulhasen vanhemmista, sillä erilaisia suhtautumisia löytyy sekä vanhoillis- sekä ei-vanhoillislestadiolaisista...
  5. Morsian007! En ollut huomannut kysymystäsi, lienee jo olet saanut vastuksen? Joka tapauksessa Krabi on siis Thaimaassa, Phuketista 3h ajomatkan päässä. Itse Krabi on vilä aika pieni paikka (=rauhallinen perhe-ja häämatkakohde), mutta sieltä on todella hyvät mahdollisuudet lähteä päiväksi makoilemaan mahtaville paratiisisaarille.
  6. Nyt se on päätetty, siis päivä, koska paikka oli selvä aikoja sitten! Menimme kihloihin Krabilla helmikuussa -03 ja päätimme, että sinne on päästävä myös häämatkalle. Aurinkomatkojen kaukokohteet pamahtaa myyntiin ke 7.5 ja olen puhelimen ääressä heti aamulla 8.30! A-I-V-A-N M-A-H-T-A-V-A P-A-I-K-K-A! Suosittelen jos kaipaatte valkoista hiekkaa, paratiisisaaria ja snorklausta.
×
×
  • Create New...