Jump to content
Naimisiin.info

pirimari

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän pirimari kaikki viestit

  1. Eli ongelmana pitääkö silmälasit häissä vai hankkiako piilolinssit tätä varten? Sulhanen on sitä mieltä, että pitäis olla piilarit. Mulla tosin ei sellaisia ole koskaan ollut, joten nekin pitäisi sitten hommata :-/
  2. Ajatuksissani oli tehdä tarjoilut itse, mutta mies on koko ajan halunnut pitopalvelun. Sitten luin myös täältä, että ehkä se olisi käytännön kannalta helpointa ottaa pitopalvelu. Ei tarvitsisi hääparin ja heidän vanhempien stressata asiasta. Olisiko mitä hyväksi havaittuja pitopalveluita Keski-Uusimaan alueella tai lähistössä? Vieläköhän sitä ehtii sellaista varata alkusyksyksi?
  3. Kai täälläkin on tarkoitus ettei näkisi etukäteen. Mutta taitaa käytännössä olla valokuvaus ennen vihkimistä, joten silloin tulee sulhanenkin puvun näkemään, muttei kuitenkaan ennen sitä ;D
  4. Ensin mietin, ettei mitään polttareita tartte ollenkaan. Mutta jos sellaiset kuitenkin järjestetään, niin mielellään sellaiset kivat hemmottelupolttarit tms.
  5. Eilen päätettiin päivä , joten en ole vielä pyytänyt, enkä oikeastaan vielä ole ihan varma ketä pyytää :-/ O+K_010907 Teillä on muuten valittuna hyvä päivä Ja täällä kanssa sulhanen oli sitä mieltä, ettei sen tartte kuin ilmestyä paikalle.
×
×
  • Create New...