Kielo_83

Aktiivijäsen
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

About Kielo_83

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Vaatimatonta, mutta annoin miehelleni itsepainamani UKKOMIES t-paidan ja Juoppohullun päiväkirja 2:n..
 2. Sulhanen katsoi minuun kun sanoi tahdon, mutta kun tuli minun vuoroni, UNOHDIN katsoa sulhaseen kun keskityin niin kovasti siihen sanomiseen.. Arvatkaa, sainko kuulla jälkeenpäin sulhaselta noottia *hih*
 3. Uskoisin että vanhana mummonakin kiikkustuolissa muistan, kun äitini, isosiskoni ja kanttori lauloivat juhlassa ex-tempore "nousee päivä laskee päivä", se hetki palaa mieleeni joka päivä
 4. Menimme jo hääiltana mökille häämatkalle. Seuraavana päivänä pelattiin mölkkyä, grillailtiin, saunottiin ym. mökkielämää
 5. Luulin hymyilleeni, mutta kuvat kertovat toista, näytän aika hiton vakavalta, vaikka oloni oli paljon mukavampi kuin mitä ennalta pelkäsin.
 6. Lahjalista oli mutta saimme 500€ x2 + 20€..
 7. Ensin ostetaan ainakin listalta saamatta jääneitä astioita ym. kodin tarvikkeita..
 8. Näin sulhasen laukussa (oikeasti ihan sattumalta) muutama päivä ennen häitä sukkaan piilotetun pienen rasian ja arvasinkin mitä sieltä sitten tulee löytymän, koska viimeiset puoli vuotta olin ihaillut Kalevala Korun Kielo -käätyä http://www.kelloseppavaarala.fi/catalog/im...web_2367770.jpg
 9. Häät siis olivat tuossa pari viikkoa sitten. Vielä löytyi kieloja varjoisasta paikasta, mutta kyllä ne jo aika vähissä olivat. Tein vieheenkin sulholle. Kun istuimme ennen häitä morsiuskammarissa kirkon eteisessä, ja pappi kävi ovella morjenstamassa, niin sanoi "ja täälläpäs kielot tuoksuu!" Saattoi kyllä olla osansa Diorin Diorissimo hajuvedellä, eikä niinkään kimpulla ja vieheellä.
 10. ^ Niin, kyllähän niitä nyt tällä hetkellä on joka paikka täynnä. Häät on viikonloppuna ja moni on pelotellut että voi ehtiä mennä just ennen sitä kukinta ohi. Äiti oli jo kerännyt ison kimpun viileään kellariinkin jos säilyisivät siellä, ja kysellyt kukkakaupastakin (olivat sanoneet että pitäisi hyvinkin säilyä viileässä!), että kyllä niitä varmastikin keinolla tai toisella pitäisi alttarille astellessa olla kätösessä.
 11. Häät noin viikon päästä ja moni on jo pelotellu, että kielon kukinta kerkee mennä siihen mennessä ohi kun nyt kukkii jo ihan täysiään! Mutta uskon kyllä, että varjoisemmalta paikalta vielä löytyy. Onhan niitä aiempinakin vuosina (kun olen kerännyt maljakkoon) löytynyt muistaakseni ihan useamman viikon ajan. Eihän ne kaikki yhtä aikaa ole kukassa. Niin siis morsiuskimppu ja mahdollisesti myös sulhasen viehe on tarkotus vääntästä kasaan kielosta. Kieloja on myös lautasliinoissa ym. eli lempikukkani on häidemme "teema". Ja JOS ei enää kieloja edes yhden yksinkertaisen kimpun vertaa metsästä löydy, sitten olen kylmänviileästi ilman kukkia. Niitä ei mikään korvaa.
 12. Aiemmin täällä kerroin suurimman ehdottoman ei:ni, joka on VIDEOKUVAUS. En halua olla kameran edessä enkä nähdä itseäni videolla, en missään nimessä, piste. Se on suorastaan kammo. Ja vaikka tästä on sanottu anopille jo aikoja sitten (ehdotteli vaatimattomiin, pieniin häihimme kaikkea limusiinista elävään musiikkiin!), vielä nytkin reilu viikko ennen häitä hän oikein vitsailee, että ethän sinä ees huomaa jos me kuvataan kirkossa kun ootte selin jne. ja että olishan se video kiva muisto.. EI MINUSTA! :'( Aion pyytää pappia sanomaan toimituksen alussa, että valokuvia saa ottaa omalta paikalta ja että videokuvaus on kielletty, kun ei kerta muuten uskota (ja jos sittenkään!?)! Jos siellä jotain salakuvataan niin minä aion loukkaantua ja kiittää häideni pilaamisesta. Tämä on minulle iso asia. Muutenkin varmasti jännittää, siihen ei tarvita enää mitään videokameraa lisäksi, joita olen AINA vihannut!
 13. Sulhasen mummon suusta: "Olisitte nyt pitäneet kunnon häät" En itse kuullut kun hän tuon sanoi, eikä sulhanenkaan kommentoinut tuohon mitenkään, mutta kun kuulin myöhemmin niin loukkaannuin kyllä. Häämme tulevat olemaan juuri sellaiset, kuin ME haluamme, jonkun mummon mielen mukaanko ne häät pitäisi järjestää?! Mummo tarkoitti ilmeisestikin yksinkertaisesti vierasmäärää, koska se on "vain" 20, ja hänen mielestään häissä kuuluisi kai olla kaikki mahdolliset tutut ja tuntemattomatkin..
 14. Alkuun 241a Herra, rakkaastani ja lopussa 135 Jumala loi. Ja lisäksi "tahdon-osuuden" jälkeen kanttori laulaa Pekka Simojoen laulun Vaikka minä voisin vuoret siirtää (josta ilmeisesti myös Rakkaus on lahja Jumalan -nimeä käytetään).
 15. Sentenced - You are the one You´re the light at the end of the tunnel The beacon fire in the dark The glimmer of hope and truly the meaning of my life I say this with all of my heart: You are the only one for me Year to year, in words and deed In all this chaos the trace of clarity You are the only one I see My first and last, my all and everything You are the One When dusk falls and obscures the sky You´re the shine of the Northern Star No dead of night can fade the brilliance of your light I say this, holder of my heart: You are the only one for me Year to year, in words and deed In all this chaos the trace of clarity You are the only one I see My first and last, my all and everything You are the One [Repeat] You are the only one In the heart of winter the comfort of the sun You are the One, my love, my love...You are the One - Once I had a dream.. And this is it! (Nightwish, Dark chest of wonders, Tuomas Holopainen) However cold the wind and rain I'll be there to ease your pain (Nightwish, Beauty and the beast, Tuomas Holopainen) Without you I am like A ship without its sails Calling the wind to save me I'd climb the highest mountain I'd cross the seven seas Just to see your smile again (Stratovarius, Coming home)