Tanjus

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Tanjus

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 1. No onpa kiva kuulla. Mekin ollaan nimittäin varattu Maku Matka meidän häihimme.
 2. Kuulostaa tosi hyvältä. Minäkin olin suunnitellut kyseistä pitopalvelua, mutta oli jo valitettavasti varattu... vaikka olin omasta mielestä hyvissä ajoin liikkeellä. Kyselin pitopalvelutarjouksia jo puoltatoista vuotta ennen häitä. Suosituimmat menee aina ajoissa. Joten vinkkinä muillekin.
 3. Me vietimme juhlia ko. paikassa puoleen yöhön. Seuraavana päivänä sitten siistimme paikan, veimme enimmät roskat ja muut pois. Mitään isompaa siivousta ei kuitenkaan tarvinut tehdä. Kannattaa kysyä paikan vuokraajalta mihin asti paikassa on mahdollista olla, koska yläkerrassa saattaa asua vuokralainen. Silloin kun meillä oli juhlat, yläkerran asukas ei ollut paikalla. Kuulemma naapurit voivat häiriintyä, jos juhlii myöhään, mutta koska meidän juhlat olivat talvisaikaan emme juurikaan olleet pihalla "metelöimässä". Ja mitä kynttilöihin tulee, niin meillä oli tuikkuja sisällä ja ulkolyhtyjä pihalla. En kyllä taitannut edes kysellä erillislupaa niihin.
 4. Kuvien perusteella Lomakoti Onnelassa (Haukiputaalla) on kivan näköinen piha, mutta itse en ole käynyt paikan päällä, joten en mene takuuseen... kannattaa kuitenkin tarkistaa. Ilmeisesti paikassa on parikin rakennusta, joissa voi järjestää juhlia. Toiseen tilaan mahtuu noin 60 henkeä ja toiseen enemmän noin 100 tai jotain... kannattaa sekin tarkistaa.
 5. Minäkin olen kyseistä pitopalvelua miettinyt, mutta en ole vielä tehnyt päätöstäni. Tälläkin palstalla on kerta ollut sekä hyvää että huonoa sanottavaa pitopalvelusta, joten hieman arveluttaa... kun haluais että kaikki menis mahdollisimman hyvin hääpäivänä. Kuitenkin tarjous vaikutti hyvältä... hmm... kiva kuulla että ruoka ja palvelu on ollut hyvää.
 6. Minulle kävi sillä tavalla, että aloin soittelemaan pitopalveluista tarjouksia huhtikuussa ensi vuoden elokuussa oleviin häihimme, ja suurin osa esim. tällä palstalla kehutuista pitolaveluista oli jo mennyt. Luulin, että olin hyvissä ajoin liikkeellä, mutta toisin kävi. Olin kyllä aika ihmeissäni. Ja osa pitopalveluista, ei ole vieläkään lähettänyt tarjoustaan, vaikka lupasivat. Ihmeellistä toimintaa.