Hata

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Hata

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tein nyt varaukset Ansuun, ja sain tosi asiakashenkistä palvelua puhelimessa. Jäi hyvä fiilis. Hinta ei oo suurenmoisen halpa (kampaus 69 e ja meikki saman verran), mut ei sitä kauheen paljoo halvemmallakaan saa?? Ja kerran se vaan kirpaisee... Ei jaksa enää siitä stressata. Hintaan ei kuulu koejuttuja, mutta suunnittelu kyllä ja siellä kokeillaan vähän meikkejä ja värejä, katotaan kuvia yms. Jos joku vielä keksii, miten saisin helmiä vaaleisiin hiuksiin, niin hyvä.
 2. Hei. Onko kellään kokemuksia AnsuMakeUp:sta, Sellosta tai muualta? Olen sitä nyt harkinnut. Mulla ei ole kokemuksia mistään, ihan ekaa kertaa nyt ajattelin ammattilaisen tuoliin istua. Pitää selvitellä vielä hintoja. Sellon Emotioniakin olen miettinyt. (Sello on lähellä.)
 3. Olen kyllä kiinnostunut paikasta. Kuinka uutta kokemusta löytyy?
 4. Olin joskus pienenä perheen mukana portugalissa. Muistaakseni juuri siellä kävimme aivan upeassa vesipuistossa. Erilaisia liukumäkiä metrikaupalla (nämä jäivät lapselle mieleen), mutta muutenkin hyvät uintimahdollisuudet. Lisäksi siellä oli jonkinlainen vesieläin-alue tms. jossa mm. merileijonat osallistuivat näytelmään pankkiryöstöstä. Ja toki delfiinejä ja muistaakseni miekkavalaskin (tuosta en mene vannomaan). Joka tapauksessa upea paikka! Mekin mietimme Portugalia yhtenä vaihtoehtona. Ehkä Albufeiraa.
 5. Tämä kuulostaisi todella hyvältä vaihtoehdolta. Mietin vain onko tämä liian hintava meidän matkabudjettiin. Näissä asioissa ei ole kiva olla köyhä opiskelija. :-/
 6. Olen itse ollut Kreetalla, sulho ei. Minusta se on ihana paikka ja voisin hyvin ottaa häämatkakohteeksi. Välimerelle joka tapauksessa haluaisin. Toisaalta vielä on ollut keskustelua koko häämatkan "tarpeellisuudesta".