Tuikkiva

Morsian
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Tuikkiva

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Mä olen ajatellut tilata morsiuskimpun ja vieheet Pasadenasta. Viimeksi kun käytiin heidän palveluitaan (hautajaiskukkiin tosin) sain aivan uskomattoman kauniin, juuri sellaisen kukkavihon, kuin tilasin!! Hieman hintataso kuitenkin ahdistaa! Ajattelin etsiä kuvan haluamastani kimpusta ja lähteä sen kanssa kierrokselle kyselemään hintoja ja ideoita.
 2. Olen pohtinut hääkarkinkorvikkeita ja esittänyt kangasnenäliinaa ja nyytiksi solmittua nyplättyä pöytäliinaa. Nyt olisi taas mielessä uusi idea, joka ei vaatisi niin kohtuutonta työmäärää. Ajatuksena on siis antaa jotakin, mistä kaikille vieraille on iloa / hyötyä. Kävin äidin kanssa Rauman pitsiviikoilla ja näin siellä avaimenperiä, joiden sisällä oli nyplätty kukka/ muuten vaan pitsi, itse ajattelin laittaa nyplätyn, tyylitellyn sydämen avaimenperäkotelon sisälle. Miltä tämä idea kuulostaa? Lisäksi olisi tarkoitus koristeeksi solmia avaimenperärenkaaseen satiininauha, johon on kirjoitettu meidän nimikirjaimet ja päivämäärä. Tätä ketjua lueskellessani mieleeni tuli, että avaimenperän voisi "pakata" kauniiseen laatikkoon tai pieneen pussiin. Mistähän saisi pieniä läpinäkyvällä kannella varustettuja rasioita halvalla??
 3. Kyllä siellä sanottiin, että hinta saattaa nousta, mutta eivät uskoneet sen merkittävästi nousevan. Lupasivat ilmoittaa, jos hinta nousee.
 4. Haaveilen pionikoristelusta elokuun alun häihin. Saa nähdä miten käy. Olen erityisesti viehtynyt valkoisen ja vaaleanpunaisen eri sävyihin. Lisäksi ajattelimme käyttää esim. kutsuissa antiikin vihreää tehostevärinä. Onko muilla ollut teemaväreinä luonnonvalkoinen, vaaleanpunainen ja antiikin vihreä?
 5. Kävin varaamassa meille hääyöksi Plazan hääpaketin ja poreallashuoneen!!
 6. En ole koko ketjua vielä ehtinyt lukea, mutta pakko kommentoida tähän väliin, että varakkailla ei mielestäni ole mitään velvollisuutta antaa kallista/arvokasta lahjaa!! Ärsyttää, kun kuulee joidenkin etukäteen miettivän innoissaan, että miten arvokkaan lahjan varakas vieras tuo. Ei myöskään mielestäni ole oikein, että henkilö, jolle 20 e on iso summa, joutuu kuukausi tolkulla säästämään saadakseen kasaan lahjan, jonka "kehtaa" nykyaikana viedä. Jokainen antakoon omantuntonsa mukaan. Olemme sulhon kanssa kumpikin ainoita lapsia, joten eriarvoisesta kohtelusta ei siinä mielessä ole kokemusta. Pikemminkin tunnen huonoa omaatuntoa, kun sekä oma äitini että tulevat appivanhemmat ostavat jatkuvasti jotain ja hyysäävät muutenkin. Kihlalahjaksi saimme äidiltäni n. 1000 € arvoisen lahjan ja sulhon vanhemmilta 2500 € arvoisen lahjan. En tosin koe näistä huonoa omaatuntoa, koska he kokivat ne sopiviksi. Vanhempamme maksavat myös häämme ja ovat jo tuhanteen kertaan kysyneet, mitä haluamma lahjaksi. Emme todellakaan tiedä ja heidän mielestä juhlat ei ole mikään lahja. Tilanne on yhtä aikaa ihana ja ikävä! :-/ Muuten haluen vielä todeta, että emme varsinaisesti halua häälahjaksi mitään materiaa. Lahjalistoihin en lämpeä, joten jokainen tuokoon, mitä parhaaksi katsoo. Kun pari vuotta sitten menimme kihloihin, emmekä pitäneet juhlia kuin muutamalle kaverille, saimme silti kasapäin todella kivoja lahjoja sukulaisilta. Tälläisessa tilanteessa kuin tulevan mieheni kanssa elämme, toivon lahjaksi läsnäoloa ja hyvää tunnelmaa, sekä tietysti auringonpaistetta!
 7. Omien ja tuttujen kokemusten perusteella Marina Palace on Turun kalleimpia hotelleja, mutta myös hienoin!!! Huoneet ovat upeita ja näköalat myös!! Itse olen kiinnostunut Plazasta poreammeen takia... Pitänee tiedustella paikkaa.
 8. Yiyyu: Kiitos kommenteista!! Nenäliinassa on se ongelma, että jos liinaan ompelee nyplätyt reunapitsit, ei nenäliinaa voi pestä, koska pitsi lähtee purkautumaan. :-/ Tämän vuoksi ajattelin, että pöytäliina voisi olla parempi (ei välttämättä tarvitse koskaan pestä, riittää kun puristaa pölyt pois), koska kuka nyt likaista nenäliinaa säilyttää... YÄK!! Mitä luulette, ymmärtävätkö vieraat liinojen idean??
 9. Myös minä liityn pionin ihailijoiden joukkoon. Meillä häät ensi kesänä 2.8. Olen ajatellut sekä kimppuun että koristeluun pioneja. Asiaa selvitetään parhaillaan Huiskulasta, joten saa nähdä miten käy. Neilikkakin on todella kaunis ja ajattelin, että sitä voitaisiin käyttää pionin kanssa. Mitkä muut kukat mielestänne sopivat pionin kanssa? Ns. pioninkorvikkeista ja hinnoista olisi myös kiva saada kuvia ja tietoa.
 10. Kirjoitin aiemmin käsin tehdyistä nenäliinoista. Olen kuitenkin hylännyt idean, sillä epäilen, että vieraat eivät ymmärrä ajatusta. :-/ Ei meillä sinänsä ole mitään hääkarkkeja vastaan, haluaisimme vain antaa vieraille muistoksi jotain konkreettista. Olenkin jalostanut nenäliinaideaa vanhan kartanotyylin säilyttäen pitsiseen pöytäliinaan. Eli tarkoituksena olisi, että äiti nypläisi pieniä pyöreitä pöytäliinoja, jotka sitten sidottaisiin satiininauhalla hääkarkin sisältäväksi pussukaksi. Eli kun nauhan ottaa pois ja syö karkin jää jäljelle kaunis pöytäliina. Kuulostaako tämä idea aivan päättömältä?? Mikä mielestäni sopisi muistoksi kartanomiljöstä??
 11. En epäile hetkeäkään etteikö homma toimisi. Ensi vaikutelma vain oli niin vastenmielinen, eikä paikan sisustus seinämaalauksinen sovi meidän tyyliin. Hyvää palautetta olen kyllä paikasta kuullut. Kauneus on katsojan silmissä tässäkin asiassa.
 12. Nelkku: Aivain upean näköisiä sormuksia kumpikin. Vihki ei ihan minun tyyliäni, mutta tyylikäs kuitenkin. Kihla on ehdottoman upea!! Olemme ajatellee, että säilytämme kihlasormuksemme alkuperäisessä asussa, mutta pientä päivitystä voisi ajatella.
 13. Sulhoni sai pienen kultaharkon 25-vuotislahjaksi ;D ja olemme ajatelleet teettä siitä sormukseni. Mika Mäkistä on ainakin kehuttu täällä, joten taidan kääntyä ensimmäiseksi hänen puoleen. Minkä hintaisia sormuksistanne on tullut teettäessä?
 14. Saustilan kartanossa vihityt tai vihkimistä sinne suunnittelevat, olisi mukava kuulla kokemuksia ja vaihtaa kommentteja sekä paikasta yleensä, että vihkimisestä paikan päällä!!
 15. Mielettömän hienoja ideoita, kiitos tästä ketjusta!! Lotto ei välttämättä sovi meidän häihin karkinkorvikkeeksi, mutta siitä saamme varmasti muuten kivan ohjelmanumeron. Äitini on mestari nyplääjä ja haluaa kovasti osallistua, joten olemme ajatelleet antaa häävieraille heti paikalle tullessa nyplätyllä pitsillä reunustetun nenäliinan (liinaan olisi tarkoitus kirjailla myös päivämäärä ja nimikirjaimet), johon herkimmät voivat ensimmäisenä pyyhkiä silmänsä vihkitilaisuuden aikana. Jos ei itketä, mutta hiki on kova, voi otsansa pyyhkiä nenäliinaan. Ja lopuksi kun poistumme paikalta, olisi mukavaa, jos vieraat heiluttaisivat nenäliinoja meille. Häämme pidetään vanhassa kartanomiljössä, joten pitsit ja vanhanaikainen kangasnenäliina sopivat mielestäni hyvin. Miltä idea teistä muista kuulostaa?