keijukainen4

Morsian
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by keijukainen4

 1. Onkos kukaan ottanut Lohjalla valokuviaan ja kenellä? Tuliko kuvista sellaiset kun halusit? Olisi kiva kuulla kokemuksia kun mietitään, että mihin firmaan mennään kuvat tammikuussa ottamaan..
 2. Minä kävin tänään ostamassa itselleni Maggie Sottero Giovannan Olen hääpäivänä 27. viikolla raskaana joten puvun pitäisi nyöritysten takia mahtua Tai ainakin toivotaan!
 3. Me olemme menossa heinäkuussa naimisiin Barcelonassa. Tarvitsemme mukaan esteettömyystodistuksen ja vihkiraamatun, emme muuta. Meidät vihkii suomalainen pappi. Heinäkuuta jo niin odottaessa Myös valokuvaaja ja kampaaja + meikkaaja varattu
 4. No Stockan puvut ei vaan oikein iske. Itse tykkään enemmän muista Pronon puvuista.. Ja joo heti kun hintalistaa löytyy niin tänne vain tietoja. Morsiusgallerian sivuilta löytyy jo jotain hintoja 2012 mallistosta..
 5. Tuo Albeniz tulee ainakin Suomeen myyntiin! Sen tiedän kun sain listan Stockalta ja Fianceesta että mitä pukuja heille tulee.. Ainakin Saksassa hinnat olivat melkein samat kuin Suomessa eli eroa oli muutama kymppi. Muualta itseltäni ei ole kokemusta.
 6. Tässä minun kynsimallikuvassa näkyy kihlasormustani joka on Sandbergin mallistosta
 7. Minulle on varattu nyt tuo Papiro 2012 kokoelmasta siihen asti kun se lokakuussa tulee Eli toivottavasti lokakuu tulee nopeasti, ei jaksaisi millään odottaa!
 8. Kävin eilen kyselemässä Stockmannilla 2012 pukujen perään ja nyt sanoivat niiden saapuvan vasta lokakuussa. Sen jälkeen kyselin vielä, että voinko tietää mitä pukuja olisi tulossa ja tuota P- sarjaa mitä itse odotan kun kuuta nousevaa, tulee vain 3 mallia ja ne ei olleet ne mitä itse odotin. Voi höh! Toivottavasti Seremonialle tulisi edes muutama tätä P- sarjaa..
 9. Tiara: olihan mulla mutta raskauden takia sen pois jouduin myymään.. Mutta varmasti löydän sitten uuden, isomman ja paremman ensi vuodelle
 10. Me varasimme Kuninkaan Kartanon ja pitäisi mennä se katsastamaan Meille tulossa 50 henkilön juhla niin kooltaan se olisi hyvä. Toivottavasti se olisi kiva myös sisältä!! Jos jollain on kokemuksia niin jakakaa ihmeessä :grin:
 11. Seremoniasta kyselin ja heille ei tule ainakaan manuel Motan mallistoa. Eikä hyvin varmasti Stockmannillekaan. Eli voisiko sitten olla, että Suomeen ei sitä tule ollenkaan..? Parhaat ja ihanimmat puvut ovat juuri siitä mallistosta
 12. Meillä vihkiminen tulee olemaan 16.15. Halusimme myöhäisimmän ajan kun vaan sai! Meillä häät 18.8.2012 ja toivomme että illat olisivat jo vähän pimeämmät niin saadaan lisätunnelmaa
 13. Minusta ensi vuoden kauneimmat mitä itse yritän metsästää: Ei vain osaa päättää minkä noista ihanuuksista haluisi :-X Luultavasti 3. tai 5 vaihtoehto olisi niin mun
 14. Gunnarlan maja on ihan jees paikka, mutta itse en kyllä siellä häitä viettäisi. Riippuu vähän millaista paikkaa etsit? Itse koen pienien häiden järjestämispaikkoja olevan aika vähän Lohjalla kun itse mietimme samaa. Ei oikein löytynyt mitään kivaa 35 hengelle. Siksi pidämmekin 85 hengen häät Lohjalla :girl_haha:
 15. Minulla on iso perhonen lapaluussa ja aion koristella sen hääpäivänäni. Eli liimaamme kaasojeni kanssa perhoseen ja sen ympäristöön strasseja niin sitten se näyttää vielä kivemmalta
 16. Mä muutin asumaan tulevan mieheni luokse toisten treffien jälkeen, kihloihin mentiin 8kk jälkeen ja nyt on hääpäivä varattu 12.11.2011 ja silloin ollaan oltu 1v 7kk yhdessä. Kumpikaan meistä ei pidä tätä kiirehtimisenä kun tuntuu niin hyvältä. Ja olemme muutenkin aloittamassa rakentamaan yhteistä kotia sekä alamme yrittämään yhteistä lasta niin mielestäni emme kiirehdi yhtään Minä 25v ja tuleva mieheni 31v.
 17. Ensimmäinen ostokseni oli kynttilöitä somistukseen Ja sitten tuli korut ja puku heti perässä
 18. Itse maksoin Pronovias Fantasticasta 1950€. Olin 2000€ varannut, eli budjetti piti
 19. Meidän maksimi on 88 hengelle 13 000€.
 20. Sockmannilla oli Pronoja tällä hetkellä noin 20 eri mallia.. Tosi moni 2011 malleista oli jo mennyt, mutta onneksi tuo Fantastica oli jäljellä kun se oli juuri se minkä halusin :-X Stockmann myös tilaa pukuja jos haluat jonkun mallin ja siinä menee noin 4 kuukautta. Eli ajoissa kannattaa olla liikkellä! Itse varasin tuon puvun ja haen sen sunnuntaina ja sitä joudutaan pienentämään minulle ja se kuuluu hintaan. Pienentäminen tehdään 2 kk ennen häitä. Suosittelen Pronon pukuja, ne on vaan niin ihania!! :-X
 21. Minulle tulee tämä :-X Ostin Helsingin Stockmannilta
 22. Kihlauksen välillä 11kk. Menimme kihloihin 24.12.2010 ja naimisiin menemme 12.11.2011
 23. Tosi kaunis yhdistelmä tulossa sinulle. Muistatko minkä kokoinen tuo keskikivi vihkisormuksessa on? Sitä kiveä saa eri kokoisena ja hintakin tietenkin riippuu siitä. Pienempänä maksoi muistaakseni 2600€ suunnilleen.
 24. Onkos kenelläkään kokemuksia Lohjalla Make up Dreamista? Ajattelin häämeikkiä sieltä, mutta olisi kiva kuulla edes jonkun kokemuksia..