Morris

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Morris

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Vaikkapa täältä löytyy tämä hieno kappale.
 2. Hei, saisinko minäkin nuotit yv:nä? Kiitos etukäteen!
 3. Tai mitenkäs olisi Lou Reedin Perfect Day?
 4. Bongasin tämän idean jostakin täältä keskusteluista ja ehdotin sitä puolipiloillani sulhaselle, joka innostuikin asiasta. Ideana on siis, että jostakin vanhasta autonromusta (meille tulee Mini, koska mies entisöi parhaillaan hääautoksikin vanhaa Miniä) leikataan peräpää (siis takaluukku ja vähän kattoa) ja se asetetaan seinää vasten niin, että näyttää kuin auto olisi mennyt seinästä läpi. Auton verhoillusta takaluukusta saa sitten käydä hakemassa esim. boolia tai sitten nuoruusaikojen muistoksi lämmintä kaljaa tai kossua Ei kuulemma ole automiehille homma eikä mikään surauttaa autoa rälläkällä katki. Mies keräili nuorempana värikkäitä mopon rekisterikilpiä, joista ajateltiin tehdä boordin tyylinen rivi johonkin sopivaan kohtaan hääpaikalla. Lisäksi tehdään jonkinlainen taulu, jossa esitellään valokuvin hääautomme entisöintiprojektia puhkiruostuneesta romusta museohelmeksi. Viime kesänä tuttavan häissä tehtiin upea kunniakuja kirkon portaille valtavilla jakoavaimilla ja muilla työkaluilla. Oli tosi vaikuttava näky.
 5. Mä pohdin, että jos servettirengas toimisi samalla plaseerauskorttina. Onko kukaan nähnyt missään sellaista? Meille tulee valkoiset damastiset lautasliinat ja teemaväreinä on suklaanruskea ja pronssi/kulta.
 6. Aivan loistava idea minustakin, tuollaiselle olisi ollut monissa juhlissa käyttöä. Ja jos/kun kaikki tarvikkeet eivät juhlissa kulu niin onhan niille käyttöä myöhemmin kotonakin.
 7. Meillä säästetään todennäköisesti ainakin näissä: - Teemme häämatkan luultavasti mökille. Uskon, että suuren päivän jälkeen tekee mieli vain köllötellä kahdestaan rauhassa eikä jonotella lentokentillä ja kiertää museoita. Lähdetään sitten myöhemmin räntäsateiden aikaan johonkin ihanaan paikkaan. - Hääauto on oma, eli sulhasen harrasteauto. - Äitini tekee luultavasti hääpuvun. - Teen kutsut ja kiitoskortit itse. - Koristeluihin käytetään ilmaisia luonnon antimia, esim. viljantähkiä joita löytyy appiukon pellosta. - Juhlapaikan sijainti on hieman syrjäinen, joten vuokra on todella edullinen. - Juomat haetaan Virosta tai Saksasta. Näistä taas ei tingitä: - Hyvä musiikki eli jousikvartetti kirkkoon ja hyvä bändi hääjuhlaan. - Paljon hyvää ruokaa
 8. Meillä Kurun Maisala syyskuussa -08 sekä Hyvinkään vanha kirkko.
 9. Meidän juhlapaikkamme maksaa to-su 300 euroa, eli halvalla mielestäni päästään.