Jump to content
Naimisiin.info

shrek^

Rouva
  • Viestit

    123
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä shrek^

  • Syntymäpäivä 06/24/1985

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Järvenpää

shrek^'s Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Häiden suunnittelu kuvia yms.. sälää...
  2. Pitkästä aikaa täällä taas :) Jos aina välillä kävis kurkkimassa näitäkin juttuja :)

  3. Varmaan yhdyn edellisiin ja vastaan että Kurjensalo.... Toivottavasti se trimmaa myös etunimen kanssa...
  4. Häitä seuranneena päivänä heräsimme aamulla hotellihuoneesta, kävimme suihkussa ja aamupalalla. Tämän jälkeen menimme häätalolle auttamaan viimeisissä siivoamisissa (meidän ei olisi ollut pakko mennä, mutta menimme kuitenkin). Sitten oleskelimme, kävimme ystäväni luona, Lappeenrannan satamassa näyttämässä Helsinkiläisille ystävillemme Lappeenrantaa ja siitä suuntasimme serkkuni rippijuhliin... Eipä ollut sen kummempia... Tietenkin kortit katsoimme ja lahjoja availimme myöskin.
  5. Olen todella tyytyväinen näin kahden viikkon kokemuksella. Vihkini on upea, keltakultainen Princess sormus kahdellatoista pienellä ja yhdellä isommalla kivellä (isompi kivi keskellä, pienet molemmin puolin sen vierellä, vähän kuin rivissä). Kihlani kanssa ( keltakultainen ja kiveton) ne muodostavat täydellisen kokonaisuuden.
  6. Tänään tuli ensimmäinen posti uudella nimellä, kun ääidemme videokuvaaja lähetti meille hää dvd:t. Tänään on siis kulunut pikkuisen alle 2 viikkoa häistä.
  7. Mulla sujui oikein hyvin. Muutaman kerran joku asteli helmalle, mutta se ei vahingoittanut onneksi pukuani... Tanssiessa jouduin ottamaan helman käteen (vaikka oli napissa), mutta muuten olin oikein tyytyväinen.
  8. Ei varsinaisesti kaduta, mutta jonkinlainen identiteettikriisi mulla nyt on... En vielä oikein miellä tätä sukunimeä omakseni. Sinäänsä häistä vasta kaksi viikkoa... Eiköhän aika tee tehtävänsä. Uusi sukunimeni on kuitenkin kaunis ja aika harvinainenkin... Puhelimessa en aina oikein tiedä, millä nimellä itseni esittelen, tai puhelimeen vastaan.... Mut parempi tää uus nimi on, kuin mun edellinen.. Kun tästä kaupungista löytyi ennen kolme täysnimi kaimaa, mutta nyt tiedän (nimen vaihdon jälkeen), ettei toista samannimistä ole koko suomessa.
  9. shrek^

    Olitteko tyytyväisiä bändiin

    Meillä oli ihan tajuttoman hyvä bändi häissämme!!! Soittivat pidempään, kuin aluksi oli tarkoitus Mukavia ihmisiä olivat ja soittivat, sekä lauloivat todella hyvin. Juhlakansa tanssi ja pidot ja meno paranivat tunti tunnilta. Aika hulvaton meno oli lopussa. Musiikki mitä bändi soitti oli monipuolista, muutakin kuin pelkkää valssia, tangoa ja humppaa... Näin olimme toivoneetkin. SOittivat älyttömän hyviä biisejä!!! Bändinä meillä oli Jaana & Sabeline. Voin suositella, ihmiset (juhlavieraat) ovat jälkeenpäinkin käyneet hehkuttamassa bändiä meille.... Bändi veloitti meiltä koko illasta 800e. Joka on mielestäni viiden henkilön bändistä aika vähän, varsinkin kun soittivat koko illan... Tietenkin pitivät tauot, ei me mitään orjapiiskureita olla
  10. Mun kimppu oli tällainen:
  11. Eipä oo pahemmin masentanut... Tekemistä on riittänyt häiden jälkeenkin, joten ei ole kerennyt masentelemaan. Katsotaan miten ensiviikolla käy, kun miekkonen menee töihin ja olen yksin päivät (lomalla opinnoista) ensimmäistä kertaa häiden jälkeen... Sitten on aikaa ajatella ja tylsyys voi iskeä... Mutta uskoisin että hääalbumit ja koira pitävät minut ihan kivasti kiireisenä ensiviikollakin... Sinäänsä muutaman viikon päästä omatkin opintoni jatkuvat... Muutama haikea hetki on ollut, mutta masennukseksi niitä en laske, vaan ne kuuluvat asiaan. Olen osittain hyvin helpottunut siitä, että häät on ohi ja saan tehdä muita, kuin hää juttuja... Karsea stressi on poissa ja arki alkaa rullata taas omalla painollaan. Suunnittelin hankkivani uuden harrastuksen.... Niin ja käyväni kouluni loppuun, siinä sitä stressiä sitten taas pukkaakin
  12. Nukuin kaasoni luona. Uni oli pinnallista ja aika huonoa, aamulla heräsin jo ennen kellon soittoa. Paremminkin olisin siis voinut nukkua. Jännitin hää aamuna...
  13. shrek^

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Mie sain kauniit kultaiset korvikset jonkinlaisilla kivillä... Sopivat hyvin vihkisormuksen kanssa. Ovat kauniit
  14. shrek^

    Suuteloittako kirkossa?

    Ei suuteloitu... Jännitettiin ja sitten se unohtu, kun ei pappi pyynnöstä huolimatta vinkannut meille.... Siis että nyt vois suudella... Harmittaa!!!
  15. shrek^

    Opiksi muille

    Nämä huomattiin meillä: -Juomille varattu kaappi/paikka kannattaa laittaa lukkoon, koska meillä eräs vieras pölli jo ruoan aikana illaksi tarkoitettuja juomia... Tämän hemmon vuoksi muutkin innostuivat ottamaan kaapista juominkeja omalla luvalla, ennen kuin asiasta kuulutettiin.. Siis että niitä ei itse sieltä käydä ottamassa... Tämä samainen kundi/vieras tuli kirkkoon jo sievässä ja illemmala alkoi olla niin humalassa, että rupesi riehumaan... Sai kundi sitten poliisi kyydin putkaan... Kun kiinni kävi meidän muihin vieraisiin, sulhaseen ja bestmaniin... -Pitopalvelulle kannattaa ohjeistaa tarkasti, mitkä ovat oikeat viinit ruoan ajalle.. Meillä pitopalvelu laittoin väärät viinit aluksi tarjolle, mutta kun pyysimme vaihtamaan ne oikeisiin, niin sitten oli jo ok... Onneksi virhe huomattiin heti, ettei meidän booli viinit menneet ruokailussa...
×
×
  • Create New...