Jump to content
Naimisiin.info

Kaa

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Etelä-Karjala

Kaa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mie ajattelin tehdä nuo pöytäkukkajutut itse (en sanoisi asetelmiksi kun niistä tulee niin yksinkertaisia), nyt on vielä testauksessa erilaiset vaihtoehdot. Mutta ajatuksena kuitenkin on laittaa näihin Ikean maljakoihin joko vuorenkilven lehti ja yksi gerbera: Tai sit oksa jotain marjaa, esim. tätä: Haluan ilmavat, yksinkertaiset asetelmat ja se on syy miksi aiomme tehdä ne itse emmekä teetä kukkakaupassa, tiedoksi sinulle rokkimakkara. Ja jos jollakin on ideoita niin otan ilolla vastaan!
  2. Samaa mietin itekin. Ja luulisin että tää on ylipäänsä ihan häiden, hääparin jne. tyylistä kiinni. Meidänkin elämään huumori kuuluu tosi vahvasti, joten uskoisin että jotain tällaista viritelmää kehitetään kyllä... Tosin ensin olin sitä mieltä että kimppu/sukkanauhaa ei heitetä ollenkaan, mutta tää idea kuulosti niin hauskalta että kai tää pitää nyt sitten toteuttaa ;D Ja nimenomaan ihan loppuillasta, eli sitten kun kaikki konservatiivisemmat on jo muutenkin poistuneet yöpuilleen... 8)
  3. Meille ei kyllä tule yhtään mitään hahmoja kakkuihin. :-/ Ei ole oikein meidän tyylistä. Meille tulee kinuskikakut, kinuskin päälle ripotellaan karpaloita koristeeksi. Yksinkertainen on kaunista-linjalla.
  4. Tähän lisäisin vielä sen että kannattaa kokeilla hajuvettä muutamia kertoja ennen häitä ettei se aiheuta mitään allergista reaktiota (esim. päänsärkyä, nenän tai silmien vuotamista tms.). Ei sitten mene hääpäivä pilalle.
×
×
  • Create New...