utopiste

Rouva
 • Viestit

  9
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä utopiste

 • Taso
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Paakkarin (http://www.paakkaricatering.fi/) porukka oli hoitamassa ruokapuolen omissa häissämme elokuussa. En voisi kyllin kiittää heitä kaikesta. Ruoka oli suussasulavaa (ja sitä oli paljon!) ja tarjoilu loistavaa. Aikataulumme hääpäivänä aikaistui alkupäästä yllättävästi, mutta ruoka oli silti valmiina ajallaan. Järjestelyt Katrin kanssa olivat muutenkin ihan omaa luokkaansa, kaikki sujui upeasti ja toiveitamme kuunneltiin viimeistä piirua myöten. Toista puolta juhlapaikastamme emme itse päässeet aiemmin koristelemaan, mutta Paakkarin tytöt olivat senkin hoitaneet kauniiksi. Henkilökunnan ystävällisyys ja iloisuus eivät kyllä unohdu, vieraatkin ovat jälkikäteen kiitelleet kovasti. Jos joku haluaa lisätietoja, kannattaa laittaa mulle yksäriä.
 2. Pari sanaa Majakoskesta. Juhlimme häitämme nyt elokuussa Majakoskella, ja voin sanoa, ettei paikan valinta olisi voinut osua enemmän nappiin. Kaikissa toiveissamme meitä kuunneltiin ja itse juhlat hoituivat mitään sen kummemmin miettimättä. Monissa juhlapaikoissa olen ollut häissä Jyvässeudulla, mutta kyllä Majakoski vie ylivoimaisen voiton. Suosittelen! Tuossa aiemmin joku sanoi, että Majakoski kannattaa varata ajoissa, mikäli vähänkään sinne mielii häitään juhlimaan. Ihan tosi juttu, kannattaa olla hirmu ajoissa liikkeellä. Ja mikäli haluaa välttää toiset häät samaan aikaan pihapiirissä, kannattaa varata sekä riihi että juhlatalo. Pahimmassa tapauksessa aidan toisella puolellahan saattaa olla vaikka hautajaiset. Meillä (n. 110 vierasta) oli käytössä ruokailuun ja kahviin juhlatalo ja sen jälkeen illan ohjelmaan riihi. Toimii - ja loistavasti!
 3. Olin heinäkuussa Teivaalan tuvalla häissä. Paikka ympäristöineen oli hieno, vaikka satoikin. Päärakennuksen (ilmeisestikin, siis tämä hirsinen) sali oli hieman epäyhtenäinen, mutta toimi silti. Olimme miltei kauimpana hääparista, mutta tämä ei haitannut. Ohjelman kannalta salijako on hieman huono, mutta muuten pidin paikasta. Ilmeisesti pitopalvelu oli paikan oma? Näyttivät hoitavan asiansa hyvin.
 4. Täältä nyt näytti ihan oma aiheensa löytyvän Sorrentolle, joten hinataanpa vähän ylöspäin.
 5. Up we go!
 6. Mulla on suunnilleen sama tilanne, sukunimikaimoja on vajaat 20. Vaikka oma sukunimeni on minulle todella rakas, aion silti ottaa miehen nimen (tosin sekään ei kovin yleinen ole) - senkin uhalla, että sen jälkeen minulla on 10 vuotta nuorempi täyskaima.
 7. En löytänyt aiheesta aikaisemmin kirjoituksia, mutta kysynkin, että onko teillä / aiotteko ottaa yhteisen tilin?