Jump to content
Naimisiin.info

TIILA

Rouva
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

TIILA's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Pitkä, valuva rannekimppu kultaiseen, metallilangasta virkattuun pohjaan, orkidean kukilla 140e. Viehe 15e/kpl. Buffet pöytään iso asetelma 100e. Pöytäkukat 15e/kpl(ruusua ja murattia pikkumaljakkoon).
  2. Meillekään ei leikkejä! Olen ollut monissa häissä joissa leikkejä ei ole ollut ja samaan olen itsekin päätynyt. En voi käsittää, että vieläkin häissä pyörii samat tuttujuttuleikit!
  3. Karkkibuffet on kyllä kiva idea, varsinkin tällaiselle sokerihiirelle. Meillä häät ovat heti joulun jälkeen, joten voisi jatkaa konvehtilinjalla ja laittaa isolle lasivadille paljon erilaisia suklaakonvehteja.
  4. Minä olen päätynyt siihen ettei kakkukoristetta tule ollenkaan. En ole ainakaan vielä löytänyt mieleistäni TYYLIKÄSTÄ kakkukoristetta.
  5. Kokovalkoinen asu vieraalla ei minua kyllä miellyttäisi, mutta vaikkapa joku valkoinen asuste ei haittaisi ollenkaan.
  6. Kyllä minusta on mukava, että tuleva sukunimi on hiukan harvinaisempi.
  7. TIILA

    Nuoret jatkoille, mitäs vanhukset??

    Vanhukset laitetaan tietenkin nukkumaan.
  8. Minusta nuo runot millä rahaa pyydetään on todella noloja. Mieluummin suoraan kirjoittaa, että toivomme lahjaksi rahaa, mikä sekin on aika tökeröä, varsinkin jos se lukee kutsussa.
  9. Ei meillekään juhlaohjesääntöä. Kutsusta ilmenee kaikki tarvittava tieto.
  10. Ainakaan kihla ei tule pidettyä aina,se vaan unohtuu juurikin vessanhyllylle, tiedä sitten kun on vihkikin tuleeko paremmin pidettyä.
  11. Meillä meni aikaa noin pari viikkoa vihkisormuksen teettämiseen ja kihloihin taisi menne vain viikko.
  12. Alanis Morrisetten sormus on kyllä kaunis.
  13. Oikein iloisisa olivat. Luulen että olivat jo tätä osanneet odottaa.
×
×
  • Create New...