Myinen

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Myinen

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Moiks, Meidät vihki Oulunsalon srk:sta Tapio Kortesluoma. Hän on oikein mukava ja huumorintajuinen tyyppi
 2. Suosittelen kokeilemaan Triple Dry nimistä dödöä. Toimii erinomaisesti! Sitä ei tartte laittaa ku muutaman kerran viikossa ja hyvin pitää hikoilun ja hajut kurissa!
 3. Laitetaanpas kampauskuva tännekin. Hiukseni olivat siis ...öö..hyvin epämääräisen mittaiset, mutta lyhyet kuitenkin Ikinä en olisi uskonut, että niistä saisi noinkin muhkean kampauksen.
 4. Tässäpäs muutama kuva mun hääkampauksesta. Ei uskoisi kuvista kuinka lyhyet ja ohuet mun hiukset oli tuolloin.
 5. Tällainen oli mulla .. puku yhtä yksinkertainen kuin morsiankin
 6. Tässäpä kuva kimppuni testiversiosta Hääpäivänä kimpussa on toivottavasti enemmän ruusuja ja thaimaan orkideaa.
 7. Tässäpä minun yksinkertainen ihanuus.
 8. Olisko kellään tietoa kuinka hirveitä summia TervaToppilan Oulujoki-sali maksaa? Sinne ilmeisesti saa viedä omat tarjoilut..jos niihin jää vielä rahaa ;D
 9. En nyt ihan koko ketjua ole lukenut läpi joten anteeksi jos tätä on jo kysytty ja vastauksiakin saatu...mutta.. Onko kellään kokemusta Oulun seudulla sellaisesta juhlapaikasta jossa voisi suorittaa myös vihkimisen (joko ulkona tai sisällä). Kaikki ideat ja kokemukset tervetulleita! ;D
 10. Meillä mennään myös niillä linjoilla, että ensin naimisiin ja sitten lapsia. Tai siis minä olen sitä mieltä, ukko ei Ei mua varsinaisesti haittaa jos niitä lapsia sattuis tulemaan ennen papin aamenta mutta mieluummin ei. Tosin varmaahan ei ole edes voidaanko me saada lapsia, koskaan, papin aamenta tai ei.