Jump to content
Naimisiin.info

piprulli

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän piprulli kaikki viestit

  1. piprulli

    Häävalssien sanoja

    onko Stellan esittämä häävalssi oikeasti häävalssi? biisin voi käydä kuuntelemassa osoitteessa http://www.mikseri.net/artists/stella.18003.php (se on ihan laillista ja teostovapaata musiikkia). Sanat vaan on siinä kappaleessa aivan mahtavat! Stella Häävalssi Tuulimyllyjä vastaan täällä taistellaan Viima hiuksissa viipyy hetken vaan Toiset nuorena nukkuu joskus se pelko uniin kulkeutuu Sitten sinä oot siinä silität mun hikistä päätä joku taika sulla on sillä: ..::Sinä vain , sinä vain saat mut luottamaan meillä on aikaa Sinä vain , sinä vain , sinä vain saat mut tuntemaan että mä kelpaan::.. Kun pyryttää ja pajutkin taipuu kinosten alle hautautuu. Täytyy olla lujasta luusta että selviytyy. Hangen alla paine kasvaa kestänkö sen mitä vaaditaan Rakas , onneks sä oot siinä silität mun hikistä päätä joku taika sulla on sillä: ..::Sinä vain , sinä vain saat mut luottamaan meillä on aikaa Sinä vain , sinä vain , sinä vain saat mut tuntemaan , että mä kelpaan::.. Sitten sinä oot siinä silität mun hikistä päätä joku taika sulla on , sillä: ..::Sinä vain , sinä vain saat mut luottamaan meillä on aikaa Sinä vain , sinä vain sinä vain , saat mut tuntemaan että mä kelpaan. Sinä vain , sinä vain saat mut taistelemaan tuulimyllyjä vastaan. Sinä vain , sinä vain, sinä vain saat mut nousemaan läpi hangen ja roudan::..
  2. Meille todennäköisesti sovitetaan Ever lasting love häävalssiksi!
  3. Kalkkisissa (Asikkalassa) toimii sellainen pitopalvelu kuin Terttu Hasala. Terttu itse on todella mukava, ja kaiki ruokalista asiat saa sovittua todella hyvin, hintakin on kohtuullinen (19-21€/hlö). Hän tulee meidän häihimme, ja toistaiseksi kaikki on sujunut kitkattomasti. Suosittelen lämpimästi.
  4. Amoriinin sivuilta löytyy juoma laskuri, valitettavasti siinä vain ei ole osiota siiderille ja oluelle :-?. Booli laskuri on hyvä. Siihen määritellään juomien vahvuudet. Laskurilla voi laskea myös viinien ja liköörien määrät.
  5. TAuko on ihan hyvä, mutta kannattaa varata juhlijoille, joilla ei ole tarvetta käydä hotellilla jotain pientä ohjelmaa. Esimerkiksi lehti hääparista tai jotian muuta, mitä he voivat puuhata odotellessa.
×
×
  • Create New...