Lizzu

Rouva
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Lizzu

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. ^ Kiitoksia pikaisesta infosta. Täytyypä seuraavalla markettireissulla tsekata.
 2. Mikäs tämä tälläinen kynä on, osaako joku kertoa enemmän? Mistä saa ja toimiiko? Täällä kiinnostus heräsi sen jälkeen, kun koitin temppuilla tarrojen kanssa... Ostin nimittäin Trindin rankalaisen manikyyrisetin ja niitä tarroja. Mulla vain ne tarrat eivät pysyneet yhtään paikallaan. Tuntui, että liima tarroissa ei ollut tarpeeksi pitävää. Onko muilla ollut samaa ongelmaa tai onko jotain vinkkejä tähän hommaan? Ranskalainen manikyyri kynsissä on kyllä hieno!
 3. Nyt on puku pesetetty! Vein puvun Messukylään Pesulax-pesulaan ja puhdasta tuli. Pesu maksoi laahuksettomalle aika yksinkertaiselle sifonkiselle puvulle 40 eur. Aikaa meni reilut 3 viikkoa, kun viedessä sanoin, että puvula ei ole kiirettä. Voin suositella, hyvää ja ystävällistä palvelua!
 4. Kaivetaanpa tämä esille! Eli kokemuksia/suosituksia/hintatietoja Tampereen alueen pesuloista kaipailen vielä minäkin. Puku odottanut jo kohta puoli vuotta pesulaan menosa, toivottavasti lähtee vielä puhtaaksi... Sifonkista pukua olen pesettämässä.
 5. Hymyilin minäkin! Muiden häissä tulee aina tippa silmään, kun kirkon ovet avataan ja hääpari astelee kirkkoon. Omassa vihkimisessä ei ollut tietoakaan kyyneleistä. Olin yhtä hymyä!
 6. Meillä oli häissä Tilisanssi ja mitään pahaa sanottavaa ei paikasta ole - voin TODELLA suositella kaikille! Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi. Kattaukset oli kauniita eikä ollenkaan "halvan" oloisia, päinvastoin! Meillä oli vieraslistalla ravintola-alan ammattilaisia ja kehuja tuli heiltäkin. Tullaan varasti jatkossakin käyttämään Tilisanssia, jos juhlantarvetta tulee.
 7. Kiitos Rouva xx "raportista" ja kuvista!!! Ei voi muuta sanoa kuin, että onpa teillä ollut tunnelmallisen ja kivan näköistä! Ja nuo tuolit näyttävät todella hienoilta (varsinkin verrattuna niihin vanhoihin)! Ja ihanaa jos sivuhuoneen ehostuskin on käynnissä... Pääsittekö muuten näkemään Särkänniemen ilotulistusta? Ei sulla sattuisi vielä olemaan kuvaa siitä teidän lavanjatkeesta (tai teko-ohjeita)? Bändin mahtumisen kanssa kun tässä juuri tuskailen... Siihen lavalle ei taida tosissaan kovin montaa mahtua soittovälineineen?! 4-5 hengen bändille kun tila pitäsi saada järjestymään ja olisi mukavaa jos koko bändi olisi lavalla.
 8. xx: Onnittelut rouviintumisesta!!! Kunhan toivut häähumusta, tuleppa kertoilemaan meille miten juhlat sujuivat! Innolla sitä odotellessa...
 9. Ansaliini onnittelut! Kiva kuulla, että teillä oli mukavat juhlat ja että juhlapaikasta olivat ihmiset pitäneet. Ja että ne tuolit ovat hienot! Tässähän ihan innolla alkaa omia juhlia odottelemaan...
 10. Tässä meidän loka-häiden tilannekatsaus koskien Haulitehdas-osiota: Somistuksesta: eilen ostin reilut 15 metriä kullanväristä organzaa. Revin sen kolmeen osaan, nyt mulla on siis reilut 45 metriä 38 cm leveää organza-"kaitaliinaa", jonka aattelin rypyttää kulkemaan keskelle pöytiä. Viinipunaisia kynttilöitä olisi vielä hankintalistalla. Bändi: muutaman bändin yhteystiedot olen saanut haalittua, pitäisi saada aikaiseksi soitella niille. Sivuhuone: suunnitteilla, että kaapit peittoon lakanoilla ja siihen päälle kulkemaan naru, johon kiinnitettäisiin pyykkipojilla roikkumaan kuvia meistä vuosien varrelta. Nyt vaan pitäisi alkaa haalimaan kuvia kasaan... Muuten valmistelut etenee pikku hiljaa: pappi vielä varaamatta, vieraslista alkaa olemaan valmis, kutsukortit melkein valmiina, sekalainen määrä muita askarteluja tehtynä, alustavasti menua suunniteltu, puku minulle ostettuna, sulholle pitäisi tässä kohta mennä ostamaan ja ne sormuksetkin pitäisi ostaa... Eli jotain saatu jo aikaiseksikin, mutta paljon on vielä tehtävää (pitäisi, pitäisi),onneksi aikaakin on... Jäiden kohtaloa olen minäkin miettinyt, pysyisikö ne jäässä kylmälaukuissa???
 11. Mulla käytössä Nivean pearl & beaty dödö, ei taida mitään ihmeitä tehdä kainaloille!? Mutta oman kokemukseni mukaan ainakin kosteuttaa ihoa sen verran, että ei kainaloiden iho "hilseile".
 12. Oman sukuni ja ystävämme kaikki olen tavannut ja tunnen (yhtä avecia lukuunottamatta, mutta hänetkin pitäsi tässä kesän kuluessa tavata). Sulhasen puolelta suvusta en ole oikeastaan ketään tavannut (kun asuvat toisella puolella Suomea, eikä kukaan ole järjestänyt mitään juhlia missä olisi voinut tavata ). No nyt sitten häissäämme tavataan ja toivostavasti myös tutustutaan...
 13. Meille tulee sekä lahjalista että tilinumero! Eli olemme jo sulhon kanssa asuneet 7 vuotta yhdessä, joten kaikenlaista tavaraa on vuosien saatossa kertynyt. Lahjalistalle laitoimme täydennystä "parempaan" astiastoomme ja viinilaseihin, sekä muutamia kodinkoneita, jotka siis seitsemässä vuodessa ovat jo hieman rähjääntyneet. Kutsun liitteeseen muotoilemme lahjatoiveemme näin: "Jos hauatte muistaa meitä häälahjalla, olemme toimittaneet Sokos-tavarataloihin lahjalistan, jota voitte halutessanne käyttää apuna. Jos lahjalista ei miellytä, voitte myös ostaa kiven tulevan kotimme pihalta: Tilinro." Tökeröä tai ei, mutta näin siis meillä. Omasta kokemuksesta ainakin tiedän, että lahjan ostaminen hääparille saattaa olla todella hankalaa, jos mitään ohjeita ei ole. Mielummin käyttää rahansa johonkin tarpeelliseen...
 14. Miehen sukunimi tulee, molemmilla aikas tavalliset nimet niin eipä suurta muutosta tiedossa ;D
 15. ^ Hyvä idea, eipä tullut tuo mieleen. Näin voisivat vieraat valmistautua tulevaan. Mietittiin kanssa, että jos pappi olisi tulossa itse juhlaan, niin pyytäisimme häntä kertomaan siellä jotain ortodoksisesta kirkosta / vihkimisestä tms... Olisiko tästä kokemuksia tai ideoita?