- äSSä -

Rouva
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About - äSSä -

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Me kuulutaan kumpikin kirkkoon, mutta meidän usko ei ole meidän mielestä niin vahva, että voitaisiin mennä naimisiin kirkossa. Ollaan mietitty, että meille se olisi vaan hienot puitteet ja sitä kautta jotenkin väärin niitä kohtaan ketkä oikeasti ovat uskossa. Siksi me avioiduimme maistraatissa ja siunausta ei tule. Kuitenkaan ei ainakaan vielä olla niin ei-uskovaisia, että kirkosta oltaisiin erottu. Nää on monimutkaisia asioita... Sesilia88:n tavoin meidän mahdolliset lapset tulevat todennäköisesti kyllä kuulumaan kirkkoon. Sahrami79 tätä ihmetteli, joten voin omasta puolesta kertoa miksi näin... Eli meille molemmille kirkon toiminta on ollut iso osa lapsuutta (pykäkoulut, kerhot, leirit yms.) ja silloin uskonto oli tärkeä osa elämää. Lapsena usko oli niin vilpitöntä ja se jotenkin teki elämästä turvallisen tuntuista. Eli vasta myöhemmin usko on "kadonnut" tai ehkä paremminkin uskon sellaisiin asioihin mihin haluan, mutta en niihin mitä kirkossa opetetaan. Jostain syystä vaan haluan, että lapseni saa pienestä lähtien mahdollisuuden uskoa ja kuulua siihen yhteisöön. En aio pakottaa lastani uskomaan/tyrkyttää hänelle uskontoa ja hän saa vapaasti erota kirkosta halutessaan. En tätä kantaani osaa sen paremmin selittää.
 2. Minun työkavereilta saimme digitaalisen valokuvakehyksen, joka oli kyllä mietitty lahja, koska tiesivät, että rakastamme valokuvia. Miehen työkavereilta saimme lippupisteen lahjakortin ja pullon shampanjaa. Tosi kivat lahjat!
 3. Ei kaduta yhtään, vaikka saatiin rahaa kulumaan kahden hengen häihin ihan tuhottomasti! Karattiin siis maistraatin kautta kaukomaille, jossa meillä oli kahdenkeskinen sormusseremonia ja valokuvaus. Rahaa paloi matkaan, pukuihin, sormuksiin, valokuvaukseen ja kaikkiin pieniin juttuihin n. 8000 €.
 4. Annoin paketin, jossa oli meille molemmille kengät - miehelle vaaleansiniset ja itselle vaaleanpunaiset Reinot. Kovasti mies tykkäsi ja tuumattiin, että voidaan pitää niitä vielä vanhainkodissakin.
 5. Täällä on kysytty tuosta bravo plazasta... Sain sieltä vastauksen omaan kyselyyni. Paikalla on a-oikeudet ja heidän pitopalveluaan pitää käyttää. Tämän lisäksi paikasta pitää maksaa vuokraa, joka oli muistaakseni 200-600 euroa riippuen siitä kuinka paljon heidän palvelujaan ostaa. En tosin enää tarkalleen muista mitä kysyin eli tuo saattaa olla talvilauantain hinta. Kesällä voi hinnat olla hieman eri...
 6. Mä haluaisin mennä ennestään tuttuun paikkaan... Tai siis samaan maahan, mutta eri kohteeseen. Tämä siksi, että pidin todella paljon kyseisestä maasta, ruuasta, ihmisistä ja hinnat olivat kohtuullisia, joten voimme elää herroina kyseisessä maassa. Sen verran kuitenkin haluan uutta, että haluan valita uuden kohteen. Tämä tuntuu jotenkin hyvältä vaihtoehdolta, koska tiedän matkan olevan juuri sitä mitä haluan.
 7. Taitaa tulla myöhässä -Lisa-:lle, mutta mä pidin todella paljon Pattayasta. Oltiin siellä vuosi sitten marraskuussa. Eihän se mikään rauhallisin paikka ole eli riippuu tietysti mitä matkaltaan tahtoo. Mä pidän siitä, että on paljon tekemistä, nähtävää, ihmeteltävää, aktiviteetteja ja ihmisiä ympärillä. Voisin ihan hyvin mennä sinne uudestaan! Meidän hotelli oli ihan keskustassa ja eräs samalla matkalla ollut harmitteli, että olivat ottaneet hotellin rauhallisemmalta alueelta (mä en enää muista sen kauempana olevan rannan nimeä, jossa heidän hotelli sijaitsi). Eli olisivat sittenkin halunneet olla keskustassa... Seksiturismi siellä rehottaa, mutta mua se ei haitannut tippaakaan. Ja niinpä se taitaa rehottaa muuallakin Thaimaassa. Mutta nää on näitä makuasioita. Toiset haluaa olla kaksin häämatkallaan ja nauttia rauhasta. Mä jaksan nauttia rauhasta ehkä puoli päivää, mutta en kahta viikkoa. Mulle tuollaiset kohteet siis on hyvä ratkaisu. Ja jos Pattayalla sitä rauhaa alkaa kaipaamaan, ei esim venekyyti jonnekin rauhalliselle saarelle maksa maltaita.