Marko

Asiantuntija
 • Content count

  104
 • Joined

 • Last visited

About Marko

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://haamusiikki.info
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Turku

Recent Profile Visitors

560 profile views
 • mvs

 1. Turku, Mikaelinkirkko, su 29.5.2016 klo 14. Marko Hakanpää, urut. Vapaa pääsy ja ohjelma.
 2. Uusi sävellykseni, joka pohjautuu virteen 517 "Herra, kädelläsi". Tämän aikana ehtii isompikin väkimäärä poistua kirkosta https://youtu.be/SuZi5acgglE
 3. Kyse ei ole sotilasparaatista, joten tahdissa käveleminen on jopa huonon näköistä. Kannattaa kävellä joka tapauksessa varsin hitaasti. Olen nähnyt paljon pikakiitäjiä jotka ovat Ruususen alkufanfaarien jälkeen melkein jo alttarilla, vaikka kirkko on Suomen oloissa kohtalaisen iso. Monissä hääkappaleissa rytmi vaihtuu kesken kappaleen, tai on kolmijakoisessa tahtilajissa joka pitäisi sitten valssata eikä marssia jos tahdissa haluaisi mennä.
 4. Turku, Mikaelinkirkko, su 24.5.2015 klo 14. Marko Hakanpää, urut. Vapaa pääsy ja ohjelma.
 5. Turku, Mikaelinkirkko, su 1.6.2014 klo 14. Marko Hakanpää, urut. Vapaa pääsy ja ohjelma.
 6. http://www.naimisiin.info/yhteiso/forum/177-siviiliseremoniassa/
 7. Turku, Mikaelinkirkko, su 2.6.2013 klo 14. Marko Hakanpää, urut. Vapaa pääsy ja ohjelma.
 8. Ja säveltäjä on Marc-Antoine Charpentier. http://lirama.net/song/289333
 9. Tässä lähinnä kesähäiden poistumismusiikiksi juuri säveltämäni Suvivirteen 571 pohjautuva kappale, joka ainakin vielä sopinee "Erilainen häämarssi" -otsikon alle koska sitä ei ole vielä kenenkään häissä soitettu: http://youtu.be/D4e5HWUhHP8
 10. lauantaisin klo 14.45 ja 15.30 VAIN MIKAELILAISILLE, muille klo 16.15, 17 ja 17.45 Lyhyellä varoitusajalla vapaana olevia aikaisempia aikoja voidaan antaa muillekin etenkin sesongin ulkopuolella. Kaikkihan eivät toki varaa kirkkoa vielä vuotta ennen vaan on niitä varauksia joskus vielä pari viikkoa ennen häitä ilmestynyt. Peruutuksiakin tulee aika paljon myös sesonkiaikana. Se on tietysti harmi niiden kannalta jotka olisivat halunneet jonkin tietyn ajan, kun se sitten vapautuu kuukautta ennen h-hetkeä. (Edit 4.8.2012 ajantasaiset kellonajat.)
 11. Elokuu on tällä hetkellä suosituin vihkikuukausi. Koska kirkkohäiden suosio on aika tavalla laskenut, muita kuin elokuun aikoja on yleensä aika helppo saada. Talviaikaan on paljon lauantaipäiviä ilman vihkimisiä.
 12. Hei Marko, mihin asti tuo konsertti kestää? Kehtaako tulla myöhässä.. :/ Kestää noin 45 min ja myöhässä tulemisen sopivuuden saa jokainen itse päättää. Jos kappaleita ei tunne, voi olla vaikea päästä kärryille missä kohtaa ohjelmaa ollaan menossa.
 13. su 13.2.2011 klo 14 Turun Mikaelinkirkossa. Marko Hakanpää, urut. Vapaa pääsy ja ohjelma.
 14. Aiheeseen vain löyhästi liittyen: Piikkiön kirkossa näkee hyvin nykyisinkin vallalla olevan arkkitehtuurikäsityksen, jonka mukaan kaiken uuden pitää näyttää uudelta eikä saa yrittää tehdä siitä vanhan näköistä. Piikkiön kirkon urkuja v. 1965 uusittaessa näin toden totta meneteltiinkin, urut ovat kamala laatikkorakennelma muutoin kauniissa kirkossa.
 15. Kuorolaulu on useimmille kuorolaulajille varmaankin harrastus, josta ei odoteta palkkaa. Harvasta harrastuksesta saa tuloja, päin vastoin. Ja kun kerran on yhdessä opeteltu kivoja biisejä niin on kiva mennä niitä yhdessä myös esittämään. Mielekkäiden esiintymistilaisuuksien saaminen ei aina ole helppoa, jollei toimi seurakunnan tms. yhteisön alaisuudessa, ja harjoittelumotivaatiota syö, jollei ole esiintymisiä tiedossa. Jos siitä vielä saa kahvirahat päälle, niin mikäs sen mukavampaa. Mielestäni paras ja koskettavin musiikkiesitys on sellainen, jonka joku tuttava tai sukulainen haluaa esittää häälahjana ilman korvausta. Jollei sellaista ole tulossa, on ihan kunniakasta olla vaikka kokonaan ilman. Jos puolituttu tarjoutuu itse laulamaan, ja vasta myöhemmin ilmoittaa kiskurihinnan, niin on se aika hävytöntä.