Jump to content
Naimisiin.info

sera-

Rouva
 • Posts

  172
 • Joined

 • Last visited

About sera-

 • Birthday 06/25/1986

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pirkanmaa

sera-'s Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Saako pirtille taas nykyisin viedä oman pitopalvelunsa? Aiemmin ymmärsin että Mäkimaan Irma on siellä vastuussa.. Meille on tuo Irman pitopalvelu tulossa, ja tähän mennessä pelkkää hyvää voin hänestä sanoa.. Myöskin olen kuullut hyviä kokemuksia..
 2. Piia!, kiitos vastauksesta En ollutkaan häntä huomannut tarkastella.. Kuvat olivat kotisivuilla todella lupaavia.. Täytyy hälle lähetellä sähköpostia ja kysellä tarjousta
 3. Osaakos kukaan kertoa, että onko Tampereen seudulla ketään hyvää huomenlahjakuvaajaa? Mieluiten naista Jolta saisi samaan tapaan kuvat cd:llä kuin Nina Doddilta.. Tällä hetkellä tarvitsee varmaan lähteä ajamaan tuonne Kirkkonummelle, ellei joku ehdota jotain hyvää täältäpäin..
 4. Meilläkin sulho viikko sitten soitti tuolle Kumpulaa vuokraavalle henkilölle, koska hän ei pariin viikkoon vastannut mun sähköpostiin.. Tuolloin viime viikolla lupasi laittaa sähköpostilla varausehdot yms, mutteipä ole kuulunut.. Nyt olisi aika sitten soittaa uudelleen..
 5. Voi kökkö... Kyllähän mä nyt ymmärrän että ihmisellä voi kiire olla.. Mutta luulisi että yrittää edes hoitamaan tällaiset asiat.. Tässähän nopsaan asiakkaat karkaavat, ei kukaan enää kohta vuokraa tota paikkaa jollei homma toimi...
 6. Dayla & Safira86, kiva kuulla että teillä tykättiin kansioista
 7. Mua pelottaa nyt entisestään tuon Kumpulan suhteen, laitoin nimittäin vkloppuna sähköpostia missä halusin varmistaa sen meidän varauksen.. MUTTA - vastausta ei ole tullut!! Ajattelin huomiseen odotella, ja sitten laitan uutta postia... Sen jälkeen sitten yritetään soittaa.. Aiemminkin (silloin paikkaa varatessa) sähköpostitse onnistui yhteydenotot parhaiten..
 8. sera-

  Kutsukortteja

  Tälläinen olis meillä protoksi tehtynä.. Vähän on vielä suttuiset leimat yms, kun ekaa kertaa tein.. Sitten kutsuja tehdessä tietenkin tarkemmin ja siistimpää jälkeä tehdään.. muoks. sori isohko kuva..
 9. Hui, mua alkaa hiljalleen pelottaa tuon juhlapaikan kohtalo... Mutta sitten toisaalta mietityttää, että mistä me saadaan uusi paikka näin pian?!
 10. Kiva kuulla positiivista Kukkamestareista.. Tällä hetkellä itselläkin ajatuksena pyytää sieltä tarjousta hääkukille (vaikkei kokemusta olekaan ko. firmasta) ja toivoa ettei ole kauhean tyyris, vaikkakin paremmasta oon valmis maksamaan vähän enempi..
 11. Meillä on myös ensi kesälle varattu tuo Kumpula häitä varten.. Meillä oli ongelmia tuon varauksista vastaavan miehen kanssa jo silloin kun oltiin menossa ensimmäistä kertaa käymään paikanpäällä.. Tuolloin mulle kerrottiin, että mies on niin ylityöllistetty ja kiireinen että unohtelee asioita ja paljon.. En usko että teitä on huijattu, mutta hoputelkaa kovasti sen paperin suhteen tai sitten vaaditte rahojanne takaisin.. Mä oon itse ajatellut että nyt keväällä vielä tarvitsee vahvistaa paikan varaus (ettei oo kadonnu tms) ja jos senkin kanssa tulee ongelmia niin sit tarvii alkaa miettiä mitä tehdään.. Vielä ainakaan en oo huolissani..
 12. nirri, mä ainakin ajattelen ton siltä kannalta, että on kiva voida teettää useampi kuva kuin esim se 10kpl ja pistää sulholle albumiin.. Yhdestä tai kahdesta kuvasta kun ei oo samaa iloa, kun en haluaisi omaa vähäpukeista kuvaani seinälle taulunakaan.. Eli sen takia mä ainakin haluan ottaa kuvat sellaisella kuvaajalla, jolta saa itselleen teettämisoikeudet kuviin..
 13. Meille myös tulee lista.. Laitetaan se joko tuonne naimakaupat.comiin tai sitten sokokselle.. Sokos olisi hyvä meidän vanhempaa vieraspuolta ajatellen, kun eivät nettiin pääse tai osaa käyttää.. Laitetaan myös mahdollisuus kysellä lahjatoiveita meidän äideiltä.. Tilinumeroa ei laiteta, meidän äiti todennäköisesti on lahjapöydän varjelija ja keräilee kuoria talteen sitä mukaa kun löytää niitä.. Ei sillä ettenkö luottaisi sukulaisiini
 14. Mä en ollukaan tajunnu ajatella tota.. Mutta pitäähän se tosiaan olla kuvassa, ja muistaa ottaa pois ennen vihkimistä
 15. Mä olisin myös halunnut meidän kuvauksen vasta kirkon jälkeen, mutta sen vuoksi olisi koitunut ongelma vieraiden viihdyttämisessä juhlapaikalla.. Olisivat joutuneet siis odottelemaan ihan liian kauan (n. 1,5h).. Näin ollen meillä on siis kuvaus juuri ennen vihkimistä.. Vanhaa perinnettä on siis meillä vähän sovellettu.. Häitä edeltävä yö nukutaan eri osoitteissa, eikä nähdä toisiamme ennen kuin kuvauspaikalla..
×
×
 • Create New...