mirjami

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About mirjami

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 06/28/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vakka-suomi
 1. Meillä häät parin viikon päästä Maskussa Maskutalolla, siis omat häät. Todella mukava paikkana ja ei ole hinnallakaan pilattu, 380euroa perjantai aamusta sunnuntaihin. Meille on tulossa noin 80 vierasta, mutta työkaveri on omia häitään siellä viettänyt ja vieraita yli 160 ja oli hyvin tilaa riittänyt vielä tanssiakin. Etenkin pitopalveluilta on positiivista palutetta isosta ja tilavasta keittiöstä. Suosittelen lämpimästä. Saa koristeltua tosi kauniisti!
 2. Itse sain äidiltäni oman mummuni kihla- ja vihkisormuksen. Niistä muokataan minulle sopivat sormukset. Molemmat ovat keltakultaisia sileitä puolipyöreitä sormuksia. Sormukset juotetaan yhteen ja niihin tulee yhteensä viisi 0.02ct timanttia. Ne upotetaan suoraan sormukseen, toiseen tulee kaksi ja toiseen tulee kolme timanttia. Hinnaksi tulee 300euroa. Valitettavasti mulla ei vielä ole kuvaa koska vein sormukset viikko sitten kultasepälle ja sormus on valmis vasta parin viikon päästä.
 3. klo 7-8 aamulla kampaus (äiti tekee kun on parturi ) Klo 10.15 oma ja kaason meikki (noin kilometrin vanhempieni luota) klo 12 Puku päälle klo 13.30 Kuvaus miljöössä (ajomatka noin 25 km) klo 15 kirkossa vihkiminen Tälläinen ohjema. Kovasti stressaa jo nyt kuinka päivä sujuu vaikka häät on vasta syyskuussa.
 4. Meillä otetaan käytännön syistä hääkuva ennen vihkimistä. Vietämme häitä pienellä paikkakunnalla missä ei ole yhtään kuvaajaa ja joudumme tilaamaan kuvaajan kaupungista noin 30km päästä. Itse olen myös ajatellut miljöökuvia ulkona mutta jos tulee kaatamalla vettä tai tuulee paljon otamme kuvat studiossa, mikä sijaitsee kaupungissa. Menee liian kauan aikaa jos joudumme ajamaan kaupunkiin ja takaisin+kuvaus 1 tunti. Kaasoni on sitä mieltä että kuvaan vasta avioparina, koska hän on hirvittävän taikauskoinen. Eli meillä kuvaus klo 13 ja vihkiminen klo 15.
 5. Nyt on The Puku löytynyt. Hintaa tuli puvulle 650 euroa eli 150 euroa enemmän kuin oli suunnitellut. Että kyllä se niin taitaa olla että puvusta maksaa sen mikä on pakko jos puku on ihana.
 6. Tuli mieleen tuollainen kysymys kun tänään kävin pukuja katsomassa... Itse ajattelin maksavani puvusta maksimissaan noin 700-800euroa. Tänään löysin taftista tehdyn yksinkertaisen hääpuvun mikä maksoi alle 500euroa, ja se istui vartalolleni lähes täydellisesti ja oli muutenkin aika ihana... Mutta kuitenkin se ei ole "SE" puku. Sitten aloin miettimään sitä että pidän sitä pukua ainoastaan kerran elämässäni, miksi silloin maksaisin puvusta sellaisia summia mihin ei ole varaa? Eihän se puku ole tärkein...' Onko muita ketä ajattelee samalla tavalla vai olenko ainoa?
 7. Meillä häitä vietetään Maskussa Maskutalossa syyskuussa 2008. Katsomassa käytiin ja ihana kun on yksi iso tila ja dj:lle oma tila kun on esiintymislava. Täydellinen paikka ja vieraita mahtuu lähes 200. Ja vuokra pe-su vain 380 €.