Jump to content
Naimisiin.info

janetta

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Turku

janetta's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nostellaanpa tätä vähän ylöspäin.. Oliskos tänne kellään kuvia tai vinkkejä laittaa? Mieluummin tietty omista koristeluistaan ja toteus suunnitelmista.. Nämä värit meillekin tulossa, yhdistettynä pieneen määrään luonnonvalkoista.. Valloittava väri yhdistelmä!! Meille tulossa luonnonvalkoiset liinat joiden päälle tummanruskeat kaitaliinat, tuikkukippoja/laakea astia johon vaaleanpunaisia kynttilöitä, pienet kukka-asetelmat joissa muutama vaaleanpunainen ruusu ja valuvaa vihreää ym.vihreää (esim.murattia). Menukortit, paikkakortit, pöytänumerot ym. tulevat ruskealle pohjalle ja teksti vaalenpunaisella. Samoin hääkarkki-rasiat päällystetään ruskealla ja vaal.punaisella rusetilla (joiden sisällä on aikuisille särkylääke). Lisää vinkkejä siis odotellaan!
  2. janetta

    Turun kukkakaupat

    Joku tuolla aikaisemmin kyselikin jo tuosta kukkakauppa Elsasta Uudenmaankadulla? Eikö kellään ole siitä mitään tietoa? Olin myös häämessuilla silloin alku vuodesta ja tämä liike jäi erityisesti mieleeni äärimmäisen mukavan naisen ja kauniiden kimppujen ansiosta.. Olis mukava kuulla vähän myös hinta tasoa..
  3. Rakastan Stellan Häävalssia ihan hirmusesti ja se saa joka kerta ihon kananlihalle ja kyyneleet silmiin kun sen kuulen.. Meillä kuitenkin juhlat elokuussa ja kappaleessahan lauletaan myös talvesta.. Eli tässä vain hyväksyntää haen että eihän ole tökeröä, eihän..? Meidän juhlathan ne on!
  4. janetta

    Pöytäliinat

    Meilläkin haaveena ruskeat liinat, ja nimenomaan sellaiset tumman ruskeat.. Onko Anttilassa/Kodinykkösessä todellakin niitä, kun ei kyllä minun silmiini ole osuneet..?? Olen löytänyt ainoastaan sellaisia hailukan ruskeita/beigejä.. Meillä väreiksi olisi tulossa tumman ruskeaa, luonnonvalkoista ja häivähdys vaalenpunaista.. Kertokaahan ihmeessä jos olette sellaisiin törmänneet!
  5. Oliskos sulla sanoja siihen Finlanderssien Tää päivä on teidän-biisiin..? Oon kuullut siitä ainoastaan kertosäkeen ja se kuulosti itessään aika kivalta.. Sanoja haen myös biisille Oikean löytänyt oon.. Finlanderssia sekin.. Kiitos kovasti jos joltain löytyy
  6. Heips kaikille! Onko ketään liedon nuorisoseurantalolla juhlineita?? Käytiin katsastamassa paikka ja varattuna on ensi elokuulle.. Lähinnä pöytien kokoja kaipailen jos jollain olisi muistissa..? Oikein mukavan näköinen paikka, ja halpakin vielä! Juuri meidän näköinen kun ei turhan fiinejä olla..
×
×
  • Create New...