Loimu

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Loimu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 1. Lapset käyttäytyivät häissämme mallikelpoisesti, sekä omamme että vieraiden lapset. välillä tietysti tuli pieniä riidanpoikasia, mutta nehän kuuluvat kuvaan ja niistä selvittiin hyvin nopeasti. lapset touhusivat ja leikkivät hienosti iltaan asti.
 2. olimme myös sitä mieltä ettemme halua liikaa leikkejä häihimme, jotain ohjelmaa kylläkin. no, ohjelmassa olikin muutamia leikkejä silloin tällöin.. valitettavasti jäi tunne, että ihmisillä oli vähän tylsää, kun oli liikaa tyhjiä hetkiä, eikä selvästi kerrottu mitä seuraavaksi on ja milloin. suosittelen lämpimästi, että jos ette halua leikkejä, pyytäkää kaasoja/bestmanejä suunnittelemaan edes varalle ohjelmaa, jos näyttää että sitä tarvittaisiin...
 3. perusruokaa on hyvä tarjota, maistuu hyvin yleensä kaikille, jopa lapsille. esim. karjalainpaistia, lohta ja perunaa...salaattia..
 4. Meillä oli kakunkoristeena duplon pakkauksesta 4828 hääpari. oli mielestämme hyvä ja pääsi käytön jälkeen leikkikaluksi lapsille.
 5. Olen myös 31 ja meidän pienet "karkaamis"häät muuttuivat, kuin vahingossa 70 hengen häiksi. olen myös karsastanut kaikkia "perinteisiä" hääleikkejä ym. ja senkin vuoksi olemme pitkittäneet naimisiinmenoa. nyt kuitenkin häitä järjestellessäni olen kuin vahingossa lähtenyt touhuun innolla mukaan, kaikkine yksityiskohtineen, mutta asioista stressamatta (suurimmaksi osaksi) hääohjelmasta kaasosiskoni ilmoitti, että turhaan yritän komennella, hän sen ohjelman kuitenkin järjestää, parhaaksi näkemällään tavalla. no, olen siis yrittänyt rauhoittua ja ajatellut että keskityn nauttimaan läheisistä ihmisistä ja itse hääpäivästä. eikä tuo kuolemaksi ole vaikka ohjelma ei vastaisikaan ihan omaa suunnitelmaani, saavatpahan vieraatkin ehkä enemmän vastinetta saapumiselleen. lapsemmekin kun innolla odottavat saavansa pukeutua juhlapukuihin, kampauksiin ja tiaroihin, niin ehkä se äitylikin voi vähän joustaa....ja keskittyä nauttimaan hääpäivästä.
 6. sulhanen itse ehdotteli kalevalan ratsumies-kaulakorua. olisi kyllä kiva kekata jotain yllätyksellistä, mutta ei viitsisi pettymystäkään "ronkelille" tuottaa. aiemmat kaikki korut mennyt aina poikki, tuo voisi kestää paremmin.
 7. meille luultavimmin tulee tanssiksi aerosmithin i don't wanna miss a thing. melko kulunut, mutta upea.
 8. Halusin pienen, yksinkertaisen gerberakimpun ja päädyin suosimaan Kukkataloa loistavan palvelunsa vuoksi. Otin siis kukkatalosta kukat myös koristeluun. Tällaiselle tietämättömälle palvelu Kuokkalan kukkakaupassa ja Viherlandiassa oli melko huonoa. Viherlandiassa tyrmäsivät idean täysin ja kun Kuokkalassa pyysin apua ja vinkkejä, tokaisivat vain että itse pitää tietää mitä haluaa ja eivät kerkeä ehdotella mitään, koska pitäisi velottaa sitten sekin suunnittelu erikseen, kun yötämyöten nytkin töitä tekevät... enpä olisi halunnut kuin nähdä gerberoiden värivalikoimaa ym....vinkkejä.