heidiliini83

Morsian
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän heidiliini83 kaikki viestit

  1. Hei olemme järjestämässä talvihäitä noin 120 henkilölle Kerholaan vuodelle 2009. Minusta paikka on todella kaunis ja juhlava. Talo on myös ulkopuolelta hyvin näyttävä. Sali on niin suuri ettei pöytiä tarvitse siirrellä tanssien takia ja bändillekin on tilava lava. Flyygeliä saa myös käyttää talon puolesta. Itse vihkitilaisuus tulee tapahtumaan Treen puolella, toivottavasti Finlaysonin kirkossa. Matkaa kirkolta Kerholaan on kuitenkin vain noin 15min. Haluaisin kuulla muiden rehellisiä kommentteja paikasta; kaikki ruusut ja risut. Minua kiinnostaisi myös tietää mitä pitopalvelua olette siellä käyttäneet, ehdotuksia hyvästä bändistä, miten olette paikkaa koristelleet tai onko jotain muuta mitä minun pitäisi ottaa huomioon tai olisi hyvä muuten tietää. Paikan tilavuokra tulee olemaan noin 600 euroa+70euroa keittiö (la 8-03) mikäli saamme jonkun siirtämään pöydät+tuolit vielä yön aikana omille paikoilleen. Muuten vuokraa peritään myös sunnuntailta siivouksen ajaksi. Tilavuokraa ei onneksi lasketa edellisestä illasta, kun saavumme koristelemaan paikkaa. Vahtimestari vaikutti todella mukavalta ja ystävälliseltä. Hän oli hyvin avulias ja näytti meille paikkoja ja kuvia aikaisemmista juhlista. Saamme olla Kerholassa niin myöhään kuin haluamme, tosin vuokraa peritään joka tunnilta. Laskimme tosin että tulemme säästämään suuren summan kun saamme tuoda tioihin omat juomat. Suuri kiitos jo etukäteen kaikille vastanneille! Jos joku haluaa kuvia tiloista, lähetän mielelläni.
  2. Natasha, mistä kakkunne on? mikä kuorrutus siinä on? entä täyte? juuri tuollaisen kakun haluaisin omiin häihini. hyvin kaunis!
  3. Hei onko kenelläkään kokemusta häistä jossa ollut pianisti soittamassa taustamusiikkia? minkälaista musiikkia hän on soittanut? kuinka kauan ja missä väleissä hän on soittanut? onko musiikki häirinnyt vai sulautunut hyvin tunnelmaan? haluaisin kovasti pianistin soittamaan klassista musiikkia ainakin ruokailun ajaksi, mutta minua huolettaa että se häiritsee muuta keskustelua.
  4. up
  5. meille tulee sekä perinteistä että hieman uudempaa. alkuun mendelsson ja loppuun hakanpään trumpettisävelmä. toi trumpettisävelmä sopii musta loppuun tosi kivasti. se on sellainen onnellinen ja pirteä kun taas alkuun sopii vähän "dramaattisempi" hyvin. häävalssiksi tulee talvihäät. (häät siis helmikuussa)
  6. hei nuotteja kyseiseen lauluun ei saa enää netistä, mutta olisikohan jollakin nämä kuitenkin lähettää minulle esim privaatisti? olisin todella kiitollinen!
  7. hei olisiko sinulla lähettää myös minulle tuon laulun nuotit yv:nä?
  8. tässä minun kauan unelmoitu vihkisormus. se yksilö joka miulle tulee on tosin hieman tätä isompi. tässä 0,12 caraatinen keskuskivi kun taas minun sormukseeni tulee 0,20 caraatinen keskuskivi + 4*0,02 caraatiset sivukivet. kivet ovat kaikki W/VVS kihla täytyy tosin tämän lisäksi ehdottomasti kiillottaa =)
  9. eli onko niin että jos mun vihkisormus on 18k niin se kuluu/menee rumaksi nopeasti?
  10. en nyt oikein ymmärrä, mitä eroa 14k ja 18k sormuksissa käytännössä on, muuta kuin että niissä erilaiset kultaseokset??
  11. onko kenelläkään ideoita mitä jännää voisi keksiä kun hääpari harrastaa salsaa ja golfia? ainoa mitä tulen ajatelleeksi on että golfmailoista voisi tehdä kunniakujan ja karkeiksi voisi ostaa golfpallon muotoisia suklaapalloja. salsaan liittyen illan mittaan voisi soida lattareita. tuleeko kenelläkään näiden lisäksi mieleen jotain? pieni välikysymys tähän vielä...voiko hääpari itse "päättää" että tulisi jonkinlainen kunniakuja, esim. golfmailoista, kun astutaan ulos kirkosta, vai pitäisikö olettaa että kaverit kyllä sitten keksivät jotain hauskaa?
  12. olemme nyt varanneet tilisanssin häihimme helmikuussa 2009! olen todella innoissani valinnastamme. vaikuttavat todella joustavilta ja ensimmäisestä puhelusta heidän kanssaan jäi tosi hyvä fiilis; olivat hyvin ystävällisiä. nyt vain suunnittelemaan menua lähemmin. odotan heiltä kyllä paljon, koska olen kuullut niin paljon hyvää heistä. toivottavasti emme joudu pettymään.
  13. meillä olisi mahdollisuus varata tilisanssi meidän häihin vuonna 2009. en ole kysynyt tarjouksia paljon muualta, enkä muutenkaan tiedä pitopalveluista mitään, mutta houkuttelevaa on kuitenkin se että heidän hintoihin kuuluu kaikki: pöytäliinat, kangas liinat, astiat syömiseen ja tarjoiluun, tarjoilijat, kukka-asetelma buffapöytään ja muita koristeita. olen myös kuullut tilisanssista pelkkää hyvää. minulle on kuitenkin ehdottoman tärkeää että ruoka on kaunista, suussa sulavaa ja että esillelaitto on ammattimaista. haluaisin mielelläni kuulla lisää mielipiteitä heistä, kaikki ruusut ja risut, ja onko heidän kanssaan helppo tehdä yhteistyötä; ovatko he joustavia?
  14. näyttäisi finlaysonin kirkko ja messukylän molemmat kirkot olevan ne suosituimmat täytyypi siis hioa varausstrategia valmiiksi kuun ensimmäiselle päivälle kun kirkon saa varata, hih
  15. eikös finlaysonin kirkko ole vielä ensi kesän rempassa? ymmärtääkseni remppa viivästyi ja valm. vasta alkusyksystä. vai olenko ihan väärässä? meillä kuitenkin myös finlaysonin kirkko 14.2.2009!! :-X (tai ainakin toivottavasti, koska vielä ei ole voinut varata sinne asti)
  16. eikö kenelläkään todella kokemuksia kyseisestä paikasta?
  17. meille on myös tulossa talvihäät. häät ovat itse asiassa helmikuussa 2009 niin kuni näköjään monella muullakin. siitä taitaa tulla vilkas hääkuukausi =) olen aina ollut sitä mieltä että talvihäissä on lämpimämpi tunnelma kuin kesähäissä. totta kai kesähäissä on omat hyvät puolensa, mutta kuitenkin. on hyvin romanttista viettää häitä "satojen" kynttilöiden ympäroimänä kun ulkona on pimeää. koska ulkonakin on paljon kylmempi kuin kesällä, sitä hakeutuu lähes vaistomaisesti muiden ihmisten lähelle, lämpöön. muutenkin on mukava juhlia talvellakin eikä aina vain kesällä, kun kaikille on muutenkin kaikki vlput täynnä kaikenlaista ohjelmaa. kesä on minusta liian turvallinen vaihtoehto. talvihäissä ei ole myöskään sitä pelkoa että vieraat karkaisivat välillä ulos vaan kaikki juhlivat saman katon alla. koristeluna meille tulee ulkotulia, sisälle paljon tuikkuja ja muita kynttilöitä, runsaat pöytäkoristelut, sydänkransseja, paljon ruusuja ja pääväreinä punainen, kulta sekä valkoinen.
  18. muita isoja paikkoja on - konsusali - ravintola ziberia - olympia sali, hotel pinja - komediateatterin juhlasali näihin mahtuu varmasti 200 henkilöä ja vielä niin että kaikki samassa tilassa