taskuvalas

Morsian
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

About taskuvalas

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Onko kellään kokemuksia Kangasalan seurakunnan Marja Hissusta? tai kanttori Tarja Sillanpäästä (toimii eläkkeelle jääneen kanttorin sijaisena toistaiseksi). Ovatko kuinka rentoja tms.?
 2. meille tärkeimmät tekijät juhlapaikan valinnassa olivat: 1. koko (meillä on vajaan 100 hengen häät eli ei saanut olla liian suuri tila) 2. hinta (krooninen rahapula ajaa ajattelemaan rahaa silloinkin kun ei pitäisi) 3. vuokra-aika (häät n. 50 km päässä kotoa, joten koristeluun piti varata useampi päivä) 4. vuokrahintaan kuuluvat asiat (astiat, keittiövarusteet yms, kun joissain paikoissa pyydetään jopa kahvinkeittimestä lisävuokra ) 5. sijainti kirkkoon nähden (välimatkaa vain muutama kilometri) 6. ja sitten se tärkein: paikka kuulosti jo vuokraajan kertomana kauniilta ja varmistui paikan päällä todella hienoksi :-X
 3. meillekään tuskin perinteistä kakkukoristetta tulee juuri tuon hiusten pituuden vuoksi... kauheaa syrjintää pitkätukkaisia miehiä kohtaan
 4. meillä tulee kolmea päivää vajaat kaksi vuotta kihlausaikaa ennen naimisiinmenoa.
 5. meillä juhlapaikka on 450€ to-illasta su-alkuiltaan. Sisältää tuolit, pöydät, vessapaperit yms, astiat ja keittiökoneet (astianpesukone ja 8 l kahvinkeittokone suodatinpusseineen).
 6. ainakaan mun silmiini ei osunut yhtään mainintaa meidän tulevasta juhlapaikasta. Eli häitä tanssitaan kesäkuussa 2009 Kangasalla Suoraman työväentalolla. Jos joku on siellä juhlinut (muitakin kuin häitä) vuoden 2006 remontin jälkeen olisin kiinnostunut kuulemaan käytännön juttuja. Paikka kyl näyttää tosi mahtavalta ja just sopivalta meidän vajaan 90 hengen bileisiin, mut silti omakohtaisia kokemuksia ois kiva kuulla.
 7. Kylmäkosken Savikoskellahan on muistaakseni edelleen toimiva vaunualue (ennen oli SFC:n jäsenille, mutta nykyään muistaakseni julkinen) Välimatkaa Karllundista taitaa tulla yhteensä reilut 10 km.
 8. Mä haluaisin miehelle joko musta bonjour- puvun tai ihan tavallisen tumman puvun ja liivin ja plastronin tai sen "rutatun solmion" samois väreissä kun mun puku tulee... ja itse se sanoo, et kunhan on siisti...
 9. nyt on pienellä vesieläimellä ongelma: tarvitsis löytää "hevivalssi" eli 3/4 tahtinen heviballadi, koska ollaan molemmat enempi-vähempi hevi-immeisiä, mut silti haluttais ihan oikea valssi, mut sais olla raskaampi biisi, kun nää perinteiset. Toinen vaihtoehto on pyytää bändiä sovittaan joku "perinteinen" häävalssi raskaammaksi versioksi.
 10. meille tulee bändi, mutta ruokailun/kahvien aikana soiva taustamusa tulee kyllä levyltä. Ensinnäkin kaikki bändin jäsenet olisivat kutsuttuja vieraita muutenkin (kaksi kärpästä yhdellä iskulla) ja toinen syy on juuri tuo Rymyn mainitsema "bändi koristeena" juttu. Jos bändi soittaa, pitää sitä myös kuunnella, levysoitin kun ei kaipaa henkilökohtaista huomiota, hoitakoon se taustasoittajan hommat.
 11. Yhdyn Fifin mielipiteeseen joka kohdassa.
 12. Akaan Toijalan kirkko on myös omalla tavallaan kaunis. Todennäköisesti se on tuleva vihkikirkkomme.
 13. Ensimmäisenä tuli mieleen Lempäälässä Hakkarin kartano tai siis nykyään Villa Hakkari.
 14. Olen myöskin paininut tämän ongelman kanssa, vaikkei vielä edes hääpäivää ole päätetty. Työpaikkani on sikäli erikoinen, että vaikken vapaa-aikaani työkavereiden kanssa vietäkään, tunnen noin puolet porukasta jo lapsuudestani. Siis he ovat tunteneet minut pidempään kuin jaksan muistaa. Firma on niin pieni, 10 henkeä, että tiedän jonkun loukkaantuvan jos vain osa saa kutsun (vaikkei siis kutsua vaille jäävä edes harkitsisi tulevansa paikalle), mutta taas jos kaikki kutsuu aveceineen, niin määrä onkin jo parikymmentä plus lapset. Luultavasti kutsun vain pomoni, joka on myös läheisin työkaverini.
 15. Vuokrahinnalla sen Morsiusgalleriastakin muistaakseni saa.