kaijakoo

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About kaijakoo

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. T-T, Mun mielestä nuo sopivat siihen tarkoitukseen loistavasti, eivätkä ole liian arkisia. Niitä laitan rappusille varmaan meidänkin häihin, tosin kesäkuun puolessa välissä on jo niin valoisaa, että voi olla etteivät näytä oikein miltään.
 2. Kihloihin 07/06, naimisiin 06/08. Kihlaus kestää siis melkein kaksi vuotta.
 3. Meidän kakkukoriste askarreltiin eilen illalla keittiönpöydän ääressä Cernit-massasta. Aikaa askarteluun meni noin 3 tuntia. Mukavaa oli! Inspiraationa koristeeseen oli tässäkin keskustelussa vilahtanut kuva koristeesta, jossa morsian on sulhasta pidempi. Meillä asia on juuri niin, joten ajateltiin, että tällainen sitä asiaa korostava koriste olisi hauska.
 4. Voi kuinka kaunista katseltavaa! Ihan tässä alan uskoa, että voisin itsekin saada kasaan katseita kestävän kimpun. Tuo Naanukan kimppu on juuri mun makuun! Eikä sen tekeminen kuullostanut mitenkään ylipääsemättömän vaikealta. Ei siis muuta kuin kukkakauppaan... Tiedättekö muuten mistä mm. Citymarketeissa myytävät reilun kaupan ruusut tulevat, ja onko niitä mahdollisuus tilata suurempia määriä? Olen ollut niihin todella tyytyväinen: avautuvat kauniisti, kestävät pitkään ja ovat paksuvartisia, joten eivät nuupahdakaan helposti. Eivätkä ole hinnalla pilattuja (4,90 €/10 kpl).
 5. Hei taas! Olen yrittänytkin laittaa kaikki ideat paperille, piirrellä kuvia yms. Pelkään juuri sitä, että kun saan jotain askarreltua niin mieli muuttuu ja kaikki menee uusiksi. Aion pitää kaiken aika yksinkertaisena, koska olen aika lailla minimalisti. Joskus kyllä käy mielessä, että saanko aikaan mitään romanttista kun ei nuo röyhelöt ja krumeluurit suuremmin kiinnosta. Mutta sanontahan kuuluu, että yksinkertainen on kaunista :-) Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä käymään Lempäälän Ideaparkissa. Huomasin, että siellä on Sinellin myymälä, joten saattaa olla että kotimatkalla on kassi täynnä hääkutsu yms. materiaalia.
 6. Kiitos mvrzm! Täytyy lähteä jossain vaiheessa ostoksille. Onhan tässä vielä aikaa.... ihan liikaa. Intoa askarteluun ja kaikkiin muihin hääjuttuihin olisi vaikka muille jakaa. Tuntuu vaan niin hassulta alkaa tehdä mitään vuotta ennen juhlia.
 7. Hei kaikki, Voi olla hieman tyhmä kysymys... mutta mistä tuota nauhaa voi ostaa?