Lurukka

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Lurukka

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Iiik, ylihuomenna se on! Ollaan sulhon kanssa leivottu nyt 8 tuntia putkeen eikä loppua näy. Täytynee kyllä mennä välillä nukkumaan kun kello on jo yli puolen yön. Minua ei oikeastaan jännitä mikään onnistuminen. Olen ihan varma, että kaikki menee hyvin, kunhan vain itse saan nämä leivonnaiset valmiiksi. Pussukkakin pitäisi vielä ommella ja askarrella plaseeraus, karkit ja ohjelmat. Eli vähän kiirettä pitää. Eniten jännittää se hetki siellä kirkossa ennen toimituksen alkamista, kun odottaa siellä sakastissa. Sitten kun pääsee alttarille, on kaikki varmasti oikein hyvin. Tietty ne sormusvalatkin hiukka jännittää, kun tällainen itkupilli olen. Itken varmaan läpi toimituksen! Nyt takaisin leipomaan!
 2. Jos on kaksiosainen avattava kortti, niin miten se on yleensä kuulunut asetella? Esim. päällimmäiselle sivulle "Kiitos" ja kenties joku koriste; sisäaukeamalle vasemmalle sivulle teksti ja allekirjoitukset ja oikealle valokuva. Onko muita mahdollisia tai suositeltavia asettelutapoja?
 3. Kiitos kaunis!
 4. Olisko sulla Fandango ohjetta noihin vaahtokarkkikekseihin? Näyttävät todella sieviltä ja maistuvilta. Entä sen kuorrutteen ohje?
 5. Minäkin vähän harkitsen sitä taulun tekemistä. Onko tietoa kestävätkö kukkien värit taulussa vai haalistuvatko samalla lailla kun normaaleissa kuivatetuissa kukissa? Mites muuten, vastaako taulu yleensä odotuksia?
 6. Minä päätin ettei kannata ostaa uusia laseja vain häitä varten. Kaikennäköisiä laseja kun on jo nyt kertynyt kaappeihin pölyttymään. Sen sijaan ajattelin, että juomme samoista laseista kuin vieraat, mutta koristelemme lasimme (mm.) Sinellistä saatavilla ääriviivatarroilla. Silloin ne näyttävät omilta spesiaali-laseilta, mutta hintaa ei tule nimeksikään, eikä lisää turhaa säilytettävää!
 7. Minä olin mietiskellyt että tekisin yhteisen kirkko- ja juhlaohjelman, joka jaettaisiin vieraille vain kirkossa. Toivottavasti sitten älyävät ottaa sen mukaan.. Menuja tekisin vain pari noutopöydän läheisyyteen tms. Onko kukaan muu toiminut vastaavasti yhteisellä kirkko- ja juhlaohjelmalla?
 8. Juu meillä tuli kans kritiikkiä kun lista oli niin tyhjä. Ekana ja tokana päivänä siis siitä oli heti hujahtanut kolmannes (eli 5). Sitten piti lisäillä kaikkea kummallista pientä ja oli monta viikkoa tosi hiljasta, kunnes viime viikolla lähti taas 6. Veikkaan, että häitä edeltävällä viikolla, siis kahden viikon päästä, on vilkasta. Toivottavasti ainakin toivomamme imuri lähtisi... 8-)
 9. Oih. Noi valokuvat alusvaatteisillaan ja hunnussa olisi ihana idea. Menisi ainakin mun sulho hiljaiseksi! Se kun puhuu aina lakkaamatta! En kyllä voi pyytää ketään kuvaamaan, eli varmaan itselaukaisuhommaksi menisi. Oletteko te ottaneet kuvat juuri niissä hääalusvaatteissa vai joissain muissa? Silloinhan sulho näkee ne hääalusasut hiukan etukäteen ennen hääyötä, jos kuvat antaa juhlassa. Tosin tuskin sillä on hirveästi aikaa lähteä niitä kuvia tutkimaan..
 10. Me laitoimme lahjalistan Stockalle, mutta ongelmana oli se, ettemme löytäneet sieltä yhtään mieluistamme astiastoa emmekä pyyhkeitä tai lakanoita. Sitten lahjalistalle päätyi kaikkea pientä tilpehööriä valkosipulinpusertimesta jäänmurskaimeen. Myöskin kahvinkeittimen ja leipäkoneen laitoimme listalle. Aluksi lista oli hyvin pieni ja siitä lähti kolmannes alta aikayksikön, jolloin menimme täydentämään sitä kaikella mahdollisella mitä ajattelimme tarvitsevamme tai haluavamme edes vähän. Saa nähdä tuleeko paljon lahjoja listan ulkopuolelta... Ajattelimme mennä katsomaan astiastoa Virosta, koska viimeksi näin siellä monta kaunista ja edullista astiastoa. Sitten voisimme esim. ostaa sen itse, tai jos menemme äitini kanssa, hän voisi ostaa sen meille lahjaksi.
 11. Tietääkö kukaan saako mistään muualta kuin Now & Forever'istä sydämenmallista sokeririisiä? Suomesta tai Virosta. Heiltä meinaan täytyy tilata, ja postimaksut ovat aika korkeat, etenkin kuin pelkkää riisiä tilaisi. Meille vieraita tulee n. 110-120. Riittääköhän se noin sadan hengen pussi..? Onko kukaan värjännyt sokeririisiä? Onko se edes mahdollista? Olisin halunnut alunperin vaaleanpunaista riisiä, mutta tavallista riisiä ei kirkossamme saa heittää.. :'(