Mielikki

Rouva
 • Content count

  116
 • Joined

 • Last visited

About Mielikki

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Minäkin sain Talon Sydän -sarjaa, kultaisen käädyn. Ennestään minulla oli jo saman sarjan sormus, mieheltä joululahjaksi saatu.
 2. Meillä tuo sama. oltiin ekoilla treffeillä katsomassa Titanic-elokuva ja siitä tuo on jäänyt. Vieläkin tulee kyyneleet silmiin kun se silloin tällöin radiossa soi.
 3. Kiitos Carlina, uskallamme sitten varmaan ottaa hänet
 4. Saatiin juuri tietää että meidän toivomamme pappi Aaro Eerola on kesälomalla juuri meidän häiden aikaan :-/ Vaihtoehdoiksi antoivat Ari Rantavaaran ja Kaisa Yrjölän.. onko kenelläkään mitään kokemuksia heistä? ???
 5. Mulle tulee tummanpunaisista gerberoista valtikkakimppu
 6. Jihuu! Varaus on tehty, tornisviittiin suuntaamme mekin ;D ;D
 7. Hepheip! Tampereella mekin! ;D
 8. Heippa! Meillä oli toisena vaihtoehtona tuo Messukylän vanha kirkko, mutta ei kuitenkaan valittu sitä, syystä että siellä ei ole oikeita urkuja, vaan harmooni, ja meillä on molemmilla sellainen päähänpinttymä että kunnon urut pitää kirkossa olla :
 9. Arkisin käytän lähinnä Flower By Kenzoa ja Dolce&Gabbanan light blueta. Hääpäivänä ajattelin laittaa Joopin All about evea; minulla oli sitä aikoinaan meidän ekoilla treffeillä ja sulhanen muistaa tuon tuoksun vieläkin ja tunnistaa sen, ja herkistyy aina muistelemaan tuota päivää, kun nykyään sitä lähinnä juhlapäivinä käytän Täytyykin muistaa ostaa uusi pieni pullo joka mahtuu sitten pikkuruiseen käsilaukkuun mukaan Mulla on pikkuisen sama ongelma tuoksujen kanssa kuin ToukoQ:lla.. eli jotkut hajuvedet aiheuttavat järkyttävän päänsäryn joka ei lähde sitten lääkkeelläkään.. :-/ Harmittaa kun nytkin on kotona lähes käyttämätön pullo ihanaa lahjaksi saamaani tuoksua, jota en voi käyttää koska se hirveä jyskytys päässä ja silmissä alkaa ihan samantien :'(