Vilmawoman

Rouva
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Vilmawoman

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kokemuksia Aonang Sunset hotellista?
 2. Meillä ajatuksena on, että lähisuvun lapset laulaisivat (8-6-ja5-vuotiaat) kirkossa. Nyt mietinnässä onkin lapsille sopiva kappale. Yksi vaihtoehto on suvivirsi, mutta muitakin ehdotuksia otetaan mielellään vastaan.
 3. Me valitsimme kesäkuun alun hääajankohdaksi seuraavin perustein; luonnon vehreys ja kesästä nauttiminen avioparina. Itse ainakin hieman stressaan häiden järjestämisestä, joten on sitten mukavaa kun loppukesän voi ottaa rennosti. Tosin tässä huonona puolena on se, että kaikki järjestelyt joutuu tekemään työn/koulun ohessa.
 4. Tiistaina 18.3 alkaa Tampereella Kun ilta ehtii-tanssikurssi (Tullikamarin pakkahuone). Se on viitenä tiistaina klo 19-21 ja ensimmäisen kerran tanssi on valssi. Sinne voi mennä ilman ilmottautumista. Lisätietoja löytyy ainaskin Tampereen kaupungin sivuilta/tapahtumat.
 5. Ostin alkuvuodesta metallivannetta alushameeseen ja hinta oli n. 4€/m (Tampereen koskikeskus, käsityökeskus)
 6. Enpä oikein tiedä mille osastolle kysymykseni kuuluu, mutta onhan tämänkin yksi ohjelmanumero häissä. Kuulin, että perinteisesti puhemies (parin yhteen saattanut henkilö) on palkittu häissä paidalla. Onko kellään enempää tietoa asiasta tai omakohtaista kokemusta?
 7. Au Ra: Päällystin valmiin vieraskirjan tapetilla siihen tyyliin kuin koulukirjat joskus on päällystetty. Eli yksinkertaisuudessaan taitoin tapetin reunoista sisäpuolelle ja lopuksi liimasin pahvin kannen sisäpuolelle, jotta tapetin sisäpuolelle taitetut reunat jäivät piilon.
 8. Tapetilla päällystetty vieraskirja. Kanteen tulee vielä tekstiä (vieraskirja, nimet ja päivä).
 9. Hei! Olemme suunnittelemassa häämatkaa joululomalle 08-09. Sellainen vaihtoehto kiinnostaisi, että olisi 4 yötä Bangkokissa ja viikon jossain rantakohteessa (vaihtoehtoja aurinkomatkoilla tänä talvena ollut cha-am, hua hin, pattaya, koh samet, rayong tai samui). Onko jollakulla kokemuksia tällaisesta yhdistelmämatkasta? Mitä kohteista suosittelette?
 10. Minulla on kaksi kaasoa ja sulhasella kolme best mania. Kaasot itse haluaisivat pukeutua samanlaisesti (tosin jos löytävät sopivat mekot, sillä toinen imettää ja mekon pitäisi olla siihen sopiva) ja ovat enemmän kuin halukkaita maksamaan itse. Minkäs sille voi Ja best manien pukeutumisesta ei ole vielä päätetty/keskusteltu heidän kanssaan, mutta yksi ajatus on se, että vuokrataan sulhaselle koko puku ja best maneille liivi ja plastron/kravatti samaa väriä ja ne me maksaisimme (kaikille ei ole varaa vuokrata koko settiä).
 11. Nostetaanpas tätä vähän ylös Meillä tulee olemaan näkyvillä auto ja siihen liittyvät asiat näkyvillä häissä. Sulhon rakas harrastus ;D Tällaisia ideoita on tullut esille: Rekisterikilven näköiseksi voi tehdä esim: tienvarsikyltit, paikkamerkit, ruokailuun liittyvät jutut (viinipullon etiketti, ruokalajit). Erilaisia työkaluja (kuten jakoavaimia) koristeluun. Rengaskakku (jos toteutettavissa). Konepelti hääparin pöydäksi. jne. Lisää ideoita kuitenkin kaivattaisiin!
 12. Kutsun tekstiä ei ole muuten vielä päätetty, mutta ihastuin täysin tähän runoon. Se tulee todennäköisesti hieman lyhenneltynä vasemmalle sivulle. HIIREN HÄÄT Voi hyvänen aika hyörinää tätä on hiirineidillä häihinsä hätä, Mitä tehdä – huntu on sumuna suolla ja sormukset pitäisi vuolla ja ommella sulhasen takkiin nappi. Jo odottaa vihkiparia pappi ja kissankello kummulla soi. Mitä hiirineiti nyt tehdä voi? Kas pääskyt suolle lentäen liitävät hunnun hopeisen tuovat ja takaisin kiitävät. Sormukset tekee tikkavaari, on langan lento kuin riemukaari. Sulho ja morsian kipinkapin rientävät yhdessä eteen papin. Käki metsässä onnea kukkuu, mutta pöllövaari vain nukkuu oksalla vanhan tammen rannalla metsälammen. Ja kohta äänin kirkkain soi orkesteri sirkkain, ja kaikki tanssivat, hyppivät niin että melkein joutuvat pyörryksiin. On juhlapöydässä herkkuja hyviä, makeita marjoja, kermaa, jyviä. Moni viiksiään kielellä sivelee, hääkakku silmiä hivelee. Simamalja hääparin onneksi juodaan, riemu ja ilo ilmoille tuodaan ja tanssitaan kunnes saapuu yö, vasta huomenna alkaa hiirien työ. Titvi Ikäheimo
 13. Yön sivuilta likaisetlegendat.com , nettikaupasta.
 14. Mihin aikaan vuodesta sellaisia s-tarjouksia tuli?
 15. Onko tänä kesänä häävalssina soinut Satukirjan sankari?