Jump to content
Naimisiin.info

Shandra

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Shandra's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos vastauksesta! Vielä jos jollakin tietoa Juhlapalvelu Helenan hintatasosta, tai on suositella tämän hetken hinta-laatu suhteeltaan hyviä pitopalveluita Oulusta, olisi kiva! Tietäisi vähän mistä pyytäisi tarkemman tarjouksen kun päivämäärä on lyöty lukkoon.
  2. Edellisellä sivulla oli jollakin toisellakin morsiammella Viivit ja wagnerit ideana. Meillä tulee taitettu kartonki paikkalappu jonka sisällä taskussa aftereight hääkarkkina, taakse tulee lausahduksia rakkaudesta lasten suusta ja kun lappu siis taitettuna seisoo pöydällä, tulee sen alle yhden ruudun kokoiset itse askarrellut Viivi ja wagner magneetit. Sarjis ruutuja on teetetty valokuviksi edullisesti ifillä ja ne leikataan ja liimataan paksummalle huovalle, taakse liimataan magneetti kuumaliimalla. Testattu ja toimii hyvin, kaikilla vissiin kuitenkin jääkaappi olemassa niin eiköhän mene kotiin asti
  3. Hei, te joilla on ollut/on tulossa Juhlapalvelu Helena Iistä, voisitteko kertoa paljonko maksaa per nuppi ja millaisella menulla? Meillä on tarkka päivämäärä vielä ensi vuodella auki, riippuu vapautuuko paikka haluamallemme päivälle, joten emme saaneet tarjousta kun pv emme voinneet luvata varmaksi. Ja kiinnostaisi myös kokemukset Kellon Maku Matka pitopalvelusta? Ja hintataso. Kiitos!!
×
×
  • Create New...