tilda

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About tilda

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä auton takaikkunassa kesällä 2001 luki Näin se homma etenee !! silloisen tv sarjan mukaan ..
 2. Mua ottaa välillä päähän, kun sulhon kommentti tuntuu joka asiaan olevan: ihan sama, tai: joo, ihan ok. Niinpä oonkin välillä leikkinyt sen kustannuksella ja näyttänyt lehdistä muka jonkun TOSI ihanan hääpuvun, jollaisen haluaisin (todellisuudessa puku on ollut joku hirvitys, jollaista en ikinä päälleni laittaisi ja josta tiedän, ettei myöskään ole yhtään sulhon makuun). Siinä se sit on taas vähän vaikeena kommentoinut et: joo, aika erikoinen....mut kyl joo ihan kiva.... Ja mä oon saanut hyvät naurut ;D Toinen hauska (?) juttu sattui, kun näytin sulholle tekstiä, jonka haluaisin kutsuihin tai esim. ohjelmalehtiseen. Teksti on siis tämä: "Tänään otan puolisokseni ystäväni, jonka kanssa nauran..." Toi teksti kun sopisi meille kuin nakutettu. Kysyin sitten sulhon mielipidettä ja hän sanoi että ei kyllä oikeen tykkää kun on hänen mielestään aika lapsellinen. Mä olin ihan et HÄH , toihan sopis meille tosi hyvin. No hänhän olikin sit puhunut koko ajan siitä tekstin fontista (joka oli sellainen pyöreä ja pehmeä) eikä ollut edes kunnolla lukenut koko tekstiä!
 3. Nostetaanpas tätä! Hei, lisää kokemuksia Sansibarista kaipaillaan
 4. Te, jotka olette olleet Sansibarilla / jo varanneet matkan, mitä matkatoimistoa käytitte/käytätte? Ja jos saa udella, matkan hinta? Tuo Breezes-hotelli, jota me myös kuolaamme, löytyy ainakin kohdematkojen valikoimista, mutta entä muiden? Stonetownissa olisi meidänkin tarkoitus yöpyä yksi tai kaksi yötä. Edit: Ja Stonetownissa kiehtoo nimen omaan tuo Emerson & Green -hotelli. Ei vaan kaiketi oo ihan sieltä halvemmasta päästä...
 5. :-XVihkiminen Suomenlinnan kirkossa, hääjuhla Pirunkirkossa, hääyö mitä todennäköisimmin Suomenlinnan hostellissa, jonne osa vieraistakin majoittuu
 6. Kaasoni ovat samanikäisiä kuin minä, eli 26 (häiden aikaan 27).
 7. Mulla on kaasoina kaksi hyvää ystävää. Sulhasella on myöskin kaksi bestmania. Saa paremmin hommia jaettua, vaikka itsepä me suurin osa kuitenkin tehdään! Hääpäivänä ei kuitenkaan ole pahitteeksi, että auttavia käsiä on useampi.
 8. Mies pärjää kihlasormuksella! Alunperinkin ajateltiin, että se on myös vihkisormus, ja sen mukaan hankittiin.
 9. Meille tulee ammattikuvaaja koko päiväksi. 'Viralliset' hääpotretit otetaan kirkon jälkeen miljöössä, mikäli sää sallii.
 10. Jeps, taitaapa sittenkin suuntautua Viroon tuo viinanhakumatka! Tuossa yllä luettelemani satsin saa nimittäin Virosta (www.viinarannasta.se) hintaan 767 euroa! Ja Seawindillä menee 3-5 henkilöä + auto lahden yli 82 eurolla. Eli säästöä syntyy melkein 300 euroa.
 11. Varmaankin ihan perinteisesti kuohuviiniä, Cavaa mitä todenäköisemmin.
 12. Itse tutustuin tänään myös tuohon viinikauppa.comiin! Ripsa ja muutkin, kertokaapa kokemuksianne, sujuiko tilaaminen kätevästi / kuinka pitkä oli toimitusaika? Tilaaminen netin kautta vaikuttaa todella vaivattomalta tavalta hoitaa juomien hankinta. Lisäksi säästää laivamatkan hinnan Viroon / Saksaan + kaikki muut kulut mitä laivalla kuitenkin menisi. Meille kutsutaan noin 100 hlöä, joista juovia aikuisia on noin 70-80. Alustavasti tein tämmöisiä laskelmia viinikauppa.comin hinnoilla: Kuohuviiniä 30 ploa 199,75 Punaviiniä 10x3 litran laatikko 85,00 Valkoviiniä 10x3 litran laatikko 115,00 Siideriä 15 korillista 299,95 Olutta 15 korillista 299,25 Konjakkia 3 litraa 74,85 Baileysia 5x0,35 litraa 46,20 (Alkosta, en löytänyt viinikauppa.comista) Koko satsille tulisi hintaa 1119,30 (+valmisteverot) Ja näillä määrillä jokainen juoja (laskettu 80 henkilön mukaan) saisi keskimäärin: 1,9 lasillista kuohuviiniä (à 15cl) 3,2 lasillista viiniä (à 24cl) 9 pulloa siideriä tai olutta 1,5 lasillista konjakkia tai likööriä (à 4cl) Luulisi riittävän, vai mitä? Kulutus on kuitenkin epätasaista, toiset juovat enemmän, toiset vähemmän. Mutta eiköhän tällä määrällä jo jonkilainen juhlamieli saataisi aikaiseksi Juu, kokemuksia kaivataan viinikauppa.comista! Itse oon ihan innoissani...
 13. 860 euroa, klo 11-24.
 14. Itse yritän / yritämme välttää kaasojen ja bestmanien turhaa kuormitusta. Lähinnä heidän tärkein roolinsa tulee esille hääpäivänä. Mihinkään koristelutalkoisiin ym. emme heitä aio nakittaa. Tämmöistä olen alustavasti ajatellut: KAASOT (2-3 kpl) - yksi kaasoista on tarjoutunut auttamaan ruokien teossa (teemme mitä todennäköisimmin ruoat itse) - Kaasot auttaisivat pukeutumisessa ja olisivat henkisenä tukena aamupäivällä - Yksi kaasoista voisi hoitaa virsikirjojen jakelun kirkossa ja muistuttaa vieraille, että emme toivo heidän valokuvaavan kirkossa (meillä on ammattikuvaaja kuvaamassa kirkossa) - Yksi kaasoista voisi jakaa heittoriisin (tai mitä sitten heitettäväksi valitsemmekaan) BESTMANIT (2 kpl) - Ovat sulhasen seurana aamulla - Hoitavat seremoniamestarin tehtävät - Hoitavat teknisen puolen järjestelyt - Pitävät mahdollisesti puheen Nämä nyt ainakin näin alustavasti.
 15. Meillä häihin on vielä reilu vuosi, mutta olen jo pyytänyt ystävääni kaasokseni, ja hän suostui ilomielin. Pyydän vielä toisen ja ehkä kolmannenkin kaason, kunhan osaan päättää kenet valitsisin. Myös bestmanit on pyydetty. Pidämme mahdollisesti ensimmäisen "suunnittelukokouksen" noin kuukauden päästä, kun häihin on tasan vuosi. Menemme katsastamaan yhdessä juhlapaikkaa (ainakin ulkoapäin) ja samalla käymme läpi alustavasti joitain käytännön asioita.