Jump to content
Naimisiin.info

Iikku

Rouva
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Tampere

Iikku's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. BonBon: Ainakin SannaRiissä (Tuomiokirkonkadulla) tehdään sokeroimalla "brasseja". Hinta taisi olla 70 tai 75 euroa.
  2. Hinnoissa on näköjään eroja.. Itse käyn SannaRii:ssä (Tampereella tämäkin) ja siellä maksaa kainalot 15€, bikinialue 20€ ja sääret 30€. Nappasin hinnat hinnastosta, mutta maksoin kyllä viimeksi kainalot+syvä bikini -sokeroinnista yht 30€ Palvelu on hyvää ja ainakin Sanna on oikein mukava.
  3. Kiitos NiinaJaTimo! Kovalla metsästämisellä löysin itsekin yhden, mutta nythän sitä voi jopa vertailla ;D
  4. Osaisikohan joku kertoa onko Tampereella ainuttakaan kampaajaa joka tekisi kampauksen sunnuntaina? :-? Aika tuskastuttavaa tämä etsiminen..
  5. Hei jokala! Sokerointi tapahtuu kosmetologilla. Sokeri-sitruunamassa lämmitetään ja levitetään sormin pienelle alueelle. Karvojen nyppäisy tapahtuu myötäkarvaan. Eli aikas lailla samanlainen toimenpide kuin vahaus. Samalla kun sokerointi vie karvat se myös kuorii ihoa.
  6. Itse suosin sokerointia. Ensinnäkin sattuu huomattavasti vähemmän (ei vie ihoa mennessään) ja toiseksi se ei ärsytä ihoa. Itselläni on aika herkkä nahka, ottaa itseensä pienemmästäkin ja vahauksien jälkeen iho oli aina punaisilla "näpyillä". Jäin heti ensimmäisen kerran jälkeen koukkuun sokerointiin. Edellinen kainaloiden sokerointi oli 7.6. ja samalla varattiin aika kolmen viikon päähän eli tulevalle torstaille (28.6). Nyt kun kurkkasin kainaloihini niin ei siellä ole kuin muutama vaalea(!) haituva. Kaipa nekin voi pois nyppiä kun se aika kerran on. Monella karvojen takaisinkasvu vähenee/hidastuu. Itse sain aikoinaan höylätä kainaloita vähintään joka toinen-kolmas päivä ja silti kainalot näyttivät tummilta. Se on kai aika henkilökohtaista kuinka kauan karvat pysyvät poissa tai montako päivää ennen häitä sokerointi olisi hyvä suorittaa. Jos omia kainaloitani mietin niin päivästä kahteen viikkoon. Kannattaa käydä kokeilemassa, suosittelen lämpimästi!
×
×
  • Create New...