Jump to content
Naimisiin.info

Mixsu

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Mixsu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Täysin samaa mieltä tässä asiassa ja LISÄÄN TUOHON VIELÄ että se väsymys mikä alkuraskaudessa tulee ja loppukos se siinä 3-4kk kohdalla, niin se vasta kamalaa olikin kun olisi voinut nukkua kaikki päivät läpi vain ja minä ainakin pystyin nukkumaan sikeästi vaikka todella meluisa auto pörisi korvan vieressä (normaalisti herään pienimpäänkin ääneen) että miten sitä jaksaisi sen koko päivän läpi ja se stressikin kun alkaa jo aikaisemmin järjestettäessä. Kun tuntui töistä kotiin tullessa että olisi voinut nukahtaa rattiin.. hui.. Joo, oman kokemukseni mukaan SUOSITTELISIN vauvailua vasta häiden jälkeen. Meilläkin asia oli mietinnässä, koska vauvakuume oli ollut pitkään jo krooninen. ONNEKSI kuitenkin maltettiin mielemme ja jätettiin ehkäisy pois vasta hääyönä -ja kuinkas ollakaan heti häämatkalla tärppäsi! Ja sitten se alkoi; mieletön pahoinvointi, vatsakivut, pääkivut, väsymys jne. En todellakaan olisi voinut nauttia häistä ja valmisteluista täysillä tuossa kunnossa. Eli ihan hyvä juttu että maltettiin. Oikeastaan juuri tuon mahdollisen pahoinvoinnin pelon vuoksi ei uskallettukaan yrittää ennen häitä. Nyt rv 19+5. Iloinen ja ihana mieli tietenkin on, mutta oireet on olleet melkoisia...
  2. Oikein ihania Ruusuhovihäitä teille, joiden häät vielä ovat edessä! :-X Me mentiin naimisiin Rantasalmen kirkossa ja hääjuhla oli Ruusuhovissa viime vuoden syyskuussa. Kaikki sujui upeasti ja Ruusuhovin palvelu oli ihanaa! Olen ikuisesti todella kiitollinen kauniista ja ikimuistoisesta hääpaikasta. Harmittaa vaan kun enää toista kertaa ei voi moista onnea kokea...
  3. Ihania! Tippa silmässä ja nieleskellen näitä olen lukenut. Häät lähestyy, ja tuntuu mielettömältä saada maailman rakkain mies omaksi... Meille tulee näitä suomilyriikoita hääkarkkeihin. Ollaan molemmat suomimusiikin ystäviä. Erityisesti Yö, Ismo Alanko, Stella ja Lauri Tähkä sydäntä lähellä. Oisko niiltä lisää sanoja? Alla jotain Yön biisien lempparikohtia... "Silloin sankareiden patsaat meidän rakkaudellemme kumartaa ja mahtavimmatkin tekee kunniaa ja kiväärien pauke maailmassa hetkeksi taukoaa ja taivas meidän syntimme unohtaa" "Minä rakastan sua nyt minä rakastan sua aina olet ainut mitä minulla on ilman sinua ei aamuisin aurinko nouse ilman sinua ei ole elämää minä rakastan sua nyt olet ainut mitä minulla on" "Nyt kun sanat oikeat löysin takaisin sain mitä mä hain ja luokses vihdoin pääsin ja viimein rauhan sain Me olemme aina nyt mitä hain myös sain kun mua huominen eilisen auttoi löytämään" "On aamu herään sylistäsi sinun kiedot kätes kaulaan minun mä tunnen kuinka maailma tää allamme pyörähtää taas eteenpäin ja uuteen päivään vie minne lie vie mut minne vaan taivaanrannan taa yli merten seilataan yli vuorten kahdestaan kanssasi nähdä saan kun yö taas peittää maan sen hetken kanssasi jaan ihan kahdestaan vie mut minne vaan kuin varkain sä veit mun sydämen vaikka tuntenut sua en kuin tosta vaan teit sen hymyillen kuin varkain annan sulle sen ja päivän jokaisen jonka kanssas kulkea saan allamme pyörii maa taas eteenpäin ja uuteen päivään vie minne lie"
  4. Mixsu

    Miami

    Niin ollaan mekin menossa häämatkalle yhdistelmänä Miami Beach-Orlando yht. 10 pvää JUURI syys-lokakuun vaihteessa. Kyllä muakin on epäilytänyt ajankohta, mutta kuten sanoit; voihan täällä Suomessakin sattua vaikka mitä. Ja sitten toisaalta; kyllähän siellä asuu vakituisesti ihmisiä läpi vuoden! Toivotaan meille mukavia säitä!
  5. Heh, en siis ole ainut, joka on tuoleista nirso... Mielestäni Ruusuhovissa on kuitenkin varsin mukavat tuolit: tummaa, vähän punertavaa puuta, "niittisysteemeillä" tumman vaaleanpunainen kangas kiinni istuinosassa. Eli sopivat varsin hyvin Ruusuhovin tyyliin. Minäkin mietin niitä tuolin päällysiä, mutta tulisivat aika kalliiksi n. 100 hengen häihin. Meidän teemaväreihin (beige, kerma, kulta, ruskea) ne eivät vain oikein sovi, mutta eihän niistä näy kuin selkänoja kun loput peittyy varmasti pöydän ja liinojen alle.
  6. Aaah... Nyt löytyi kuva, jonka tyylisen minäkin haluan! Tuo Mäntysen suutelukuva pellolla. Ihan masusta otti kun näin sen!
  7. Tänä aamuna aloin vasta kyseenalaistaa suunniteltua häämatkakohdettamme... Ollaan pidetty ihan itsestäänselvyytenä, että lähdetään Roomaan ja Venetsiaan kiertelemään häämatkalle, mutta nyt aloin tosiaan miettimään, että pitäisikö häämatkan kuitenkin olla ennemmin suunnattu jonnekin "paratiisiin" jossa lämpöä, rauhaa ja kuhertelua? Rooman hotelleissa joku oli ollut; vinkkejä? :-?
  8. Meillä myös häät suunnitteilla samaisessa kirkossa ja juhlapaikassa syyskuussa 2008. Kunhan Marikos saat kokemuksia paikasta, niin olisi mukava jos infoaisit! Ollaan menossa paikkaa katsomaan ensi viikonloppuna, mutta tähän mennessä siis vaan tiedot saatu netistä ja puhelimen välityksellä... Romanttiselta se ainakin näyttää! !
  9. Meillä vihkiminen ja hääjuhla 165km nykyisestä asuinpaikkakunnasta. Mitään kytköksiä ei ko. paikkakuntaan meillä kummallakaan ole eikä sukulaisia/ystäviä asu mailla halmeilla, mutta kun löytyi ihanan romanttinen hääpaikka, niin se ratkaisi. En tiedä vieläkö tulee stressiä pitkän välimatkan takia (juhlajärjestelyt kuten kampaajat, kuvaajat jne.)... Täytyy vaan luottaa että hääpaikassa on ammattitaitoisia ihmisiä, jotka hoitaa hommat ettei itse tarvitse tehdä kovinkaan paljon. Onko kokemuksia (huonoja tai hyviä) tämmöisestä longdistance järjestelystä? :-?
  10. En ole varma, onko aiheesta keskustelua jo jossain toisessa ketjussa, mutta kun otsikko oli niin sopiva, päätin kirjoittaa tähän. Eli onko kokemuksia siitä, millaisia lauluja kirkossa voi esittää? Olen ollut muutamissa häissä, joissa hääparin ystävä on laulanut kirkossa hääparille -ja on aivan äärettömän kaunis ja herkkä hetki! Ilmeisesti kuitenkin siinä on vaihtelua, mikä laulu kelpuutetaan kirkkoon esitettäväksi (esim. onko virsi tai "tarpeeksi hengellinen" laulu). Onko kokemuksia tai lauluehdotuksia laulettavaksi kirkkoon? ...tämä morsian kyllä pitää oman kitansa visusti kiinni, mitä laulamiseen tulee...
×
×
  • Create New...