elokuu-08

Morsian
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About elokuu-08

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Täällä ilmoittautuu yksi uusi Kuopio-morsian! Häitä juhlitaan 30.8.2008, vihkiminen tuomiokirkossa ja jatkot Kuopion klubilla. Taidettiin varata klubi syys-lokakuussa, oltais haluttu mielummin joku vähän aikaisempi päivä elokuusta, mutta täyttä oli. Nyt tosin tuo "oma" päivä tuntuu oikein sopivalta ajankohdalta.
 2. Me suunnittelimme tekevämme lahjalistan sokokselle ja avaavamme tilin häämatkaa ja muita kodin suurempia ostoksia varten. Useissa häissä, joissa olen itse ollut vieraana on ollut sama käytäntö, enkä usko että sitä koetaan enää mitenkään tökerönä. Lahjalistan yritämme pitää mahd. pienenä ja toivoa lähinnä esim. astiasarjojen puuttuvia osia eikä muutenkaan mitään kovin kalliita juttuja. Monet vieraat kokevat varmasti lahjalistan helpottavana asiana. Ei voi olettaa, että esim. sukulaiset, joita harvemmin näkee, tuntisivat meidän makumme ja myönnän kyllä itsekin, että olen aika tarkka oman kotini sisustamisessa! Toki yllätyksiä on aina kiva olla mukana!
 3. Onko kellään kokemuksia Studio Blankosta? Käsittääkseni melko uusi kampaano Niiralassa. Nettisivujen perusteella vaikuttaa tosi ihanalta paikalta...Kokemuksia kaipailisin kiitos!