Tuhkimo

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Tuhkimo

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. meilläkin oli mikki ja minnihääpari koriste!!! ;D
 2. siis yllä oleva hinta kauniissa ja rohkeissa!! ;D
 3. minulta pulittavat n.100 euroa, lisää hintaa tietysti tekee, jos laitetaan lisähiuksia tms.juttuja. tähän hintaan sisältyy myös koe meikki ja koe kampaus. mielestäni suht edullinen. kysyin kampauksen hintaa hair studiosta mäkkärin vierestä, hinta olisi ollut 120 euroa ja pelkkä kampaus, ilman mitään koe juttuja!!!
 4. yksi "uudenlainen leikki" jonka rakas kaasoni keksi....oli jossain tuttavan häissä ollut.... : leikkiin otetaan eri-ikäisiä miehiä, vain ja ainoastaan miehiä! idea on seuraava: jokaiselle annetaan laatikko joka avataan ja sieltä löytyy barbie nukke jolla on vaatteet päällä. tehtävänä on riisua nukke ja pukea laatikossa mukana olevat juhlavaatteet päälle ja sitten vielä kerran riisua nukke ja pukea alkuperäiset vaatteet päälle. (tietenkin voi soveltaa ja pukea vain kerran,mutta näin meillä) kuulemma on hauskan näköistä kun miehet yrittävät väkisin levittää nuken jalkoja ja pukea paitaa yläkautta....hi hii ;D konmmenttejakin tulee kuulemma aika hauskoja.... että tässä yksi hieman erillainen juttu!! :
 5. suosittelisin myös kauniita ja rohkeita!!! siellä nuorekas ja osaava henkilökunta ja taitavat myös meikkaamisen. pari kaveria käyneet samoissa tarkoituksissa siellä ja lopputulos on ollut makee. siskoni otti vanhojentanssi kampauksen siellä ja sekin oli upea. itse olen varannu kyseisestä paikasta sekä meikin että kampauksen....... ;D