Luscinia

Morsian
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Luscinia

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 07/12/84

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Meille tulee tosi helposti toteutettavissa oleva visa, eli kysytään mikin avulla 10 kysymystä tyyppiä "kumpi meistä" ja kaikille vieraille on jaettu 2 eri väristä lappua, joista toinen vastaa morsianta ja toinen sulhasta. Vieraat vastaavat sitten lappua nostamalla ja voivat itse laskea pisteitään, palkintona voisi olla just esim. se että saa etujoukoissa ottaa kakkua
 2. Meillä on suunnitelmana nimetä pöydät tähtikuvioiden mukaan, kun suhteen alkuun liittyy tähtiharrastus. Sitten ne kuviot on tarkoitus kultaisten tähtitarrojen tai paperista askarteltujen tähtien avulla illustroida sinne pöytiin, tietysti myös nimet ovat siellä pöydissä (ei vaadita vierailta liian laajaa taivaantuntemusta siis).
 3. Meillä avioitumisesta ilmoitettiin heti kihlautumisen yhteydessä, jolloin siitä yleensä kyselläänkin. Ja periaatteessa kaikille on kerrottu heti kun on nähty tai oltu yhteydessä. Tosin suurin osa ihmisistä, joihin ollaan yhteydessä, myös häihin kutsutaan. Olin jo kauan sitten päättänyt, että kun menen kihloihin, niin kerron myös asiasta heti kavereille, enkä odota kunnes huomaavat sormuksen sormessa (niin kuin moni kaveri on tehnyt, koska se ärsytti itseä tosi paljon). On se kuitenkin niin iso asia, et luulis kavereille haluavan kertoa. Yksi meni jopa naimisiin kertomatta kavereille! Mut siis meidän kihlaus ja hääpäivä on alusta alkaen olleet julkista tietoa. Sit joskus kun oon raskaana, niin varmaan koitan olla ihan heti kertomatta koko maailmalle kaikkiin alkuraskauksiin liittyvän keskemenoriskin takia, mut tuskin sekään kovin kauan salassa pysyy. Musta näkee heti jos mulla on kiva salaisuus
 4. Mekin mietittiin ensin pikkupitsoja, mut sitten äidin miesystävä tarjoutui tekemään Marskin leipiä, eli ruisleipiä parilla eri täytteellä, sitä mukaa kuin vieraat haluavat (tässä vaiheessa varmaan mummot ym. vanhemmat vieraat jo poistuneet, joten onnistunee suht hyvin). Ja hiukan hienompaa kuin pikkupitsat, mut kustannukset suunnilleen yhtä pienet
 5. Mun kaasot ovat häiden aikaan 23 ja 22 v, itse olen silloin 24v.
 6. Tietääkö kukaan, mistä liikkeistä jenkeissä näitä saisi ostettua? Olen nimittäin menossa käymään San Diegossa syksyllä, ja voisin samalla ostaa stripit ja säästyä Internet-tilaukselta.
 7. Enpä ollut tätäkään tullut ajatelleeksi. Voisin ehkä itse virkata jonkun lämmike-shaalin, mutta minkälainen lanka olisi lämmintä mutta tarpeeksi juhlavaa? Ideoita? Mulla häät ensi vuoden elokuun puolivälissä ja puvuksi tulee off-shoulders-malli.
 8. Tässä kaikille kimpun tekoa suunnitteleville hyvä linkki, jossa on ohjeita kukkien käsittelystä ja kimppujen sekä vieheiden tekemisestä. Sivustolta löytyy ohjeita myös silkkikukille, kuivakukille ja vaikka mitä! http://www.save-on-crafts.com/selandprolli.html Ja vielä kehuja kaikille kuvia omista kimpuista laittaneille, upeita olette saaneet aikaiseksi!
 9. Kiva lukea muiden ideoita ja toteutuksia! Munkin tekisi kovasti mieli tehdä asetelmat itse, ihan siis omasta ilosta, ei yksinään säästösyistä. Pitää vaan miettiä, onnistuuko käytännössä. Tai sit vaan auringonkukkia Ikean maljakoihin.
 10. Mua jännittää jo näin vuotta ennen sukulaisten käytös (lähinnä omat vanhemmat ja niiden uudet kumppanit ja alkoholin vaikutus tähän kaikkeen... pitää tehdä tosi laimeeta boolia!) ja se ruoka (kun aiotaan tehdä itse sadalle hengelle). Siitä itse vihkimisestäkin ehdin varmaan jännittää sitten lähempänä...
 11. Riippuu allergiasta, itsellänikin on kosmetiikka-allergia formaldehydin vapauttajille, ja ainakaan Biothermissa sitä ei ollut. Kävin siis Biothermin ostamassa (oli sattumalta alessa Sokoksella), mutta teho on kyllä jäänyt puuttumaan, ainakin näin lämpiminä päivinä kuin eilen ja tänään, kostuivat kainalot ihan kunnolla. Täytyy siis varmaan keksiä jotain muuta häitä varten.
 12. Mäkään en ole ikinä käynyt, mut nyt saan kai jonkunlaisen kasvohoidon synttärilahjaksi. En vaan tiedä minkälaista hoitoa atooppisen ihon kanssa uskaltaa ottaa... Tai mitä vaihtoehtoja ylipäänsä on.
 13. Eikös tuosta ongelmasta puhuttu jo aiemmin tässä ketjussa, mutta lyhyesti: joillekin niin voi käydä, kaikille ei.
 14. Meillä mies on kokeillut sekä Triple Dryta että Hicorollia ja molemmissa vaikutus sama: ensin näyttää jonkin verran toimivan, mutta pian vaan muuttaa hien aivan kaamean hajuiseksi! Täytyy varmaan vielä kokeilla viimeistä oljenkortta, Absolut Torria. Itsekin haluaisin hääpäiväksi jonkun varman hikoilusuojan, elokuussa varmaan on aika lämmin, mutta en ehkä ihan uskalla AT:a kokeilla, kun oon niin herkkäihoinen. Ehkä se Biotherm, jota täällä aiemmin suositeltiin, olisi sopivampi mulle... Oiskohan kellään puhdistusvinkkejä hien kellastamiin valkoisiin paitoihin ja dödön vaalentamiin tummiin? Mä kokeilin sitä Vanishia niihin valkoisiin paitoihin, eikä ainakaan vain pesuaineen sekaan lisättynä auttanut, enkä ole vielä jaksanut tehdä täsmähyökkäystä tekemällä siitä jotain tahnaa.
 15. Mullakin on tuo ongelma, että toisaalta tulee finnejä, toisaalta atoopikon iho on myös kuiva ja atooppinen ihottuma vaivaa kasvoissakin. Mä olen käyttänyt pitkään Diane Novaa, paikallisvoiteita ja tetrasykliini-antibioottikuurin. Luulin jo akneni parantuneen ja vaihdoin Diane Novasta Yasminiin. Virhe! Akne palasi, eikä häipynyt, vaikka vaihdoin takaisin DN:aan. Luulen, että DN riittää pitämään aknen poissa, kunhan se jollain toisella (kuten sillä antibiootilla) on saatu rauhalliseksi. Nyt ovat käytössä vain paikallisvoiteet, monen eri reseptilääkkeen jälkeen olenkin saanut tehoa ilman reseptiä saatavasta Basironista, suosittelen siis sitä! Vichyn tuotteista testasin paikallisiin epäpuhtauksiin tarkoitettua tehoseerumia kun ihon alle ilmestyivät kipeät paukamat, mutta en kyllä huomannut minkäänlaista vaikutusta. Viime aikoina, kun akne vihdoin olisi rauhoittumassa, on sitten vaivannut poskiin tullut ihottuma, joka on ilmeisesti infektio, joka ei tahdo rauhoittua paikallisilla eikä systeemisillä antibiooteillakaan kuin hetkeksi. Tämä tästä vielä puuttuikin. Onneksi ensi kesään ja häihin on aikaa, ja sitä ennen ehdin käydä ihotautien kurssin. Olen kandi. Niin, ja olisi kiva tietää, onko tuosta huokosia pienentävästä tavarasta ollut jollekin apua!