Nti Grey

Naikkari
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

About Nti Grey

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 03/22/83

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

537 profile views
 1. "Ihmettteljävaan": Sulla on kyllä ihan järkeviä pointteja tuossa. Tässä kontekstissa tuo kommenttisi ei tosin ole kovin hienotuntenteinen. Täällä voidaan keskustella ja jakaa monenlaisia näkökantoja, mutta kannattaa miettiä milloin on sen aika. Vaikuttaa ihan siltä, että voisit olla täältä jonkun kosijan mies...
 2. Vau Oikein valtavasti onnea RoryEmily! En yhtään epäile, etteikö jännittäisi noin tärkeän asian esittäminen toiselle... Hyvä että uskalsit ja ihana kuulla, että vastaus oli myöntävä.
 3. Onnea valtavasti Mahdollinen kosijatar sekä RoryEmily
 4. Voih, täällä on näköjään sekä iloisia että murheellisia kertomuksia... Onnea kuitenkin kaikille rohkeista teoista ja paljon voimia !
 5. Olen vitsaillut miehelle karkauspäivän kosinnasta ja hamekankaan saamisesta. Puhuimme asiasta ja sanoin, että naisena voisin hyvinkin kosia miestä, mutta tiedän hänen haluavan mieluiten itse kosia, joten kosintaa ei siis tarvitse pelätä. Eilen katselimme muista syistä hääpukuja netistä (pitkä tarina) ja jossakin vaiheessa mies totesi: "Kultahan katselee hamekankaita itselleen." ps. Kovasti tsemppiä kaikille kosijoille! Täällä ollaan hengessä mukana
 6. Ilmoitan mahdollisille kiinnostuneille, että Pirkanmaan musiikkiopisto vapautui yllättäen lauantaiksi 12.7.08. Asiasta voi tiedustella Hannu Myllymäeltä, puh. 0405882592. Paikka on ihanalla paikalla vanhassa jugent-talossa tampereen keskustassa. Vierailta mahtuu 90/140 ja hinta vahtimestarin palkkoineen ja juhlan kestosta riippuen n. 600-900€.
 7. Olen käyttänyt Yotuelin tahnaa ja puikkoa joitain viikkoja, mutten ole huomannut mitään tuloksia. (Jatkan kyllä käyttöä sitkeästi siitä huolimatta). Hampaani ovat melko kellertävät, joten valkaistavaa kyllä olisi. Kyse saattaa kuitenkin olla enemmän hammasluun väristä kuin värjäytymistä. Veikkaisin, että kyseiset tuotteet kuitenkin ylläpitäisivät valkoisuutta hyvin valkaisun jälkeen. Omissa valkaisemattomissa hampaissani ne eivät kuitenkaan ole toimineet.
 8. Thulinin pääsiäisajankohtaan sopisi (ainakin jos häät on ennen pääsiäistä) Fazerin Mingno-munat. Tai pieni pesä jossa olisi niitä minipääsiäismunia.
 9. En muista oliko se tässä ketjussa vai jossain muussa, mutta joillain oli hääkarkit laitettu sellaisiin apteekin lääkepurkkeihin ja niihin oli printattu vielä ihan aidon näköiset "etiketit" omilla teksteillä. Oli tosi hauskan näköiset! Sorry kun en muista tarkemmin kenen idea oli ja missä sen näin...
 10. Meillä myös varattuna Musiikkiopisto heinäkuussa 08. Se on aivan ihana paikka, vaikkei ihan halvimmasta päästä olekaan. Ja sijainti Tampereen keskustassa on iso plussa. Meille on tulossa n.90 vierasta ja aiotaan kyllä kaikki saada mahtumaan alakertaan, joten enempää vieraita ei voi enää kutsua.
 11. Tuikkiva, nenäliina-ideasi oli mielestäni loistava! Harmi, ettei se kestä pesua. Minä tekisin sen varmaan siltikin, on se niin tyylikäs ja erilainen idea. Minä olen kai sen verran kahjo häävieras, että minua kyllä kiinnostaa hääkarkit ja vastaavat näperrykset. Niiden puuttuminen ei tietenkään ole mikään ongelma mutta olisin kyllä vieraana otettu nätisti laitetusta karkista tai persoonallisesti muistosta tms. Mielestäni tärkeintä on kuitenkin tunnelma juhlapaikalla, ei niinkään muisto-esineen pitkäaikainen säilyvyys. Siksi varmaan Tuikkivan kohdalla päätyisin kuitenkin niihin nenäliinoihin. Meidän häihin on näillä näkymin tulossa vieraille origamit (teemana Japani) ilman värssyjä. Mallia en ole vielä päättänyt mutta saman pöydän vierailla olisi keskenään erilaiset origamit. Tämän lisäksi innostuin Hattuhirmun ideasta antaa vieraille kotiinviemiseksi kukkiva "teepallo", joka aukeaa kun se laitetaan veteen. Näihin tulisi sitten selitys mukaan, jotta vieraat tietävät mistä on kyse.
 12. 12.7.08 Aleksanterin kirkossa ja juhlat musiikkiopistolla!
 13. Nosto! Meillä on tulossa juhlat oikein pitkän kaavan mukaan... Vihkiminen on klo.13 , jotta pitkänmatkalaiset ja lapsiperheet ehtivät myös juhlia ja pääsevät vielä ihmisten ajoissa kotiin. Juhliin ei ole näillä näkymin tulossa yhtään leikkiä mutta ohjelmaa on kyllä riittävästi ja pääpaino on iloisessa seurustelussa. Sukulaisten lähdettyä nukkumaan juhlat jatkuvat klo.03 asti. Kenenkään ei tarvitse lähteä baariin jatkoille ja hääpari aikoo viettää vieraiden kanssa koko ikimuistoisen päivän. Päikystäni löytyy tarkat ajat päivän ohjelmalle... (s.3. , linkeissä pientä häikkää)
 14. Me vietettiin kihlajaisia eilen sukulaisten ja ystävien kanssa. Kosinnasta on kulunut viikko. Kutsuttiin vanhemmat syömään ja yllätettiin kertomalla naimisiinmenosta. Sitten soitettiin ystäville ja kutsuttiin kihlajaiskahveille. Vieraita tuli yli 20 ja hauskaa oli! Päikyssä tarkemmin... kihlajaiset
 15. Me ollaan kullan kanssa mietitty tällaista järjestelyä: Miehelle tilattiin tänään upea kihlasormus joka jää ainokaiseksi. Nam! Hänelle vihkisormusta ei enää erikseen tule. Minäkin haluan vain yhden sormuksen lopullisesti sormeeni, joten ajatuksena olisi käyttää tämän vuoden ennen naimisiinmenoa äitini vanhaa vihkisormusta kihlasormuksenani. Se on ollut minulla toisessa kädessä jo vuosia ja se on pieni ja rakas. Naimisiin mentäessä hankin sitten oman vihkisormukseni. Ja se jää ainoaksi sormukseksi nimettömääni. Kaiverruksetkin meidän sormuksiin tulisi vasta tässä vaiheessa ja niihin vain hääpäivä eli ei kihlajaispäivää lainkaan. Plus tietty joku söpö teksti...